https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Ribe-1280x853.jpg

Kombinacija Strelac podznak Ribe je na prvi pogled komplikovana, da komplikovanija ne može biti.

Međutim, kad upoznate osobu ove kombinacije osetićete jednu sjajnu nedodirljivu i maštovitu prirodu, veoma jake unutrašnje snage i veoma neobične prirode, estetu, ali ne naizgled toliko optimističnu, više nekog ko ima svoj svet i  ko uživa u njemu, ako uđete u njega dobrodošli, a ako ne, pa ništa, nije vam bilo suđeno.

Zbog podznaka u Ribama, svakako da je ovo i veoma sentimentalna priroda koja se kosi sa realnim i tvrdim Jarcem, pa ga podstiče na kreativnost, emocije, stalne oscilacije, kao da nema sredine, ova osoba ili ima jak zanos i sreću gde pokreće ceo kosmos, ili se povlači i ne želi da učestvuje u trenutnim dešavanjima drugih. Poseduje izuzetne psihološke, detektivske, matematičke sklonosti.

Jarac – Riba prosto oseća šta je dobro, a šta ne, međutim često joj saosećajnost i plemenitost smeta da uvek donese razumne odluke, zato uvek ide srcem, nešto po principu ”kuda me srce vodi”. Poseduje lojalnost i poverenje, iako se tokom sredine života nalazi na velikim prekretnicama kada su prijatelji u pitanju, tada može imati udaljavanja i nove prijatelje.

Veoma mentalno praktična i razumna, povremeno svojeglava, ali izuzetno produhovljena. Poseduje skrivenu “pobunu u sebi” koja se samo pokreće jednom godišnje kada je potreban kompletan “remont”. Zbog puno skrivenih talenata, ali pre svega zbog prirodne snalažljivosti, ova osoba može biti veoma uspešna. Iako poseduje pomalo diskretniju kombinaciju, uvek privlači pažnju na način kako se oblači, govori, posebno količine poslovne snage i intuicije koja je vodi uvek ka uspehu. Nekad na tom polju dobija i više, nego što očekuje.

Uvek igra na sigurno, a može biti odličan organizator, šef, predstavnik i neko ko nikad ne menja svoje poslovne navike i principe. U poslu nepoverljiva, ali uvek predana. Nema problem da se dokaže na poslu, da poštuje i svoje mentore, ali traži i veliko poštovanje, zbog toga zna da iznenadi i neprijatnošću ako je to potrebno.

Ipak, na emotivnom nivou veoma osetljiva, ranjiva, povremeno nesigurna, sklona da se lako veže,da bira potpuno pogrešne osobe za sebe, pa često na tom planu prolazi kroz veće krize. Predodredjena za duge odnose, a podsvesno joj je jako važno šta njena porodica misli. Teško zaboravlja prve ljubavi, a često emotivno ima nagle promene raspoloženja, pa je zato za nju idealna kombinacija stabilne, mirne i porodične osobe.

Ovo je osoba koja posebno pokazuje jake zaštitničke atribute prema deci i posebno osetljiva na žensko potomstvo. Može biti veoma popustljiva prema deci, ali u veoma jakoj vezi i sklona da sve duboko prolazi kroz tu ulogu. To se odnosi i na muške pripadnike ove kombinacije. Često ili u vrlo ranom ili kasnom periodu života upoznaje svoju veliku ljubav, ali joj je pomalo “suđeno” da prolazi kroz razna emotivna iskušenja.

Na profesionalnom nivou ima sreće i često ima mogućnost da putuje i upoznaje razne delove sveta. Posebno mir nalazi u zemljama koje odišu egzotikom i kulturama koje su neobične. Može lako da zaradi novac, ali i dosta troši. Sklona je i voli kvalitet, a posebno s godinama može biti sklona luksuzu. Obožava nakit i neobične predmete, istoriju, arhitekturu, dizajn. Često može imati više nekretnina na različitim mestima.

Voli pokret i stalnu komunikaciju sa porodicom. Može biti veoma ubedljiva u finansijskim dogovorima, a uporna u učenju. Često ima želju i u kasnijim godinama da dovrši ono za šta nije imala vremena. Ne trpi ograničenja. Emotivni problemi često mogu biti povezani sa pojavom reumatskih, posebno srčanih problema. Ipak, kao i većina Jarčeva, i Jarac – Ribe su istrajne i sklone da izađu i pređu bilo kakav zdrastveni problem.

Posebno srednje doba može doneti osećaj većeg buđenja i transformacija. Jarac – Riba ih pravi u sebi i često voli diskretno da seče ono što joj ne prija. Ne podnosi šovinizam, podele, agresiju, i to u njoj izaziva veće frustracije. Odlična u svim vidovima istraživanja, čak u medicinskom pozivu. Veoma zainteresovana za humanitarne akcije i sve što je vezano za pomoć drugima. Uvek mora imati jak “osećaj” da bi nešto novo pokrenula, mora da oseti da je pravo vreme za to, zato nijedna poslovna odluka ne dolazi brzo.

Ovo je i osoba koja može imati izuzetno jake snove, koji mogu imati veze sa događajima koji će se desiti. Posebno događaji iz ranog perioda mogu biti neki deo veće melanholičnosti i straha od emotivnih gubitaka i poraza u srednjem dobu. Sa time se ova osoba mora stalno boriti i nalaziti način da se toga oslobodi.

Ipak, interesatno je da sve što se dešava ovoj osobi jeste put kojim ona ide, koji je pun “trnja pod zvezdama”, ali uvek sa jakim predosećanjem bilo da se radi o pozitivnom ili negativnom utisku. Punjenje baterija nalazi preko muzike, hobija, posebno u kontaktu sa mirnim mestima. Povremena apatičnost, čak i lenjost dolaze u naletima, zbog toga ova osoba mora imati dobro pripremljen raspored, plan i stalno sebe zapošljavati da se to ne bi ponavljalo.

Postoji potraga za idealnim, čistim, rajskim u sebi, što tajanstveno ova osoba neće priznati, a često u svakodnevnici može ostavljati utisak hladne, nepristupačne i daleke. Razlog je i strah od vezivanja, i zato oni koji joj pripadaju i vole je moraju je upoznati dublje, moraju biti veoma strpljivi da bi je u potpunosti razumeli. Sa druge strane ,ova osoba može razumeti sve oko sebe, biti odličan posrednik i prijatelj svima, ali kada ona uđe u svoj problem, tada može pokazivati nestalnost i neobičnije ponašanje, i u tim momentima je treba pustiti.

Ambicije često zamenjuje za emocije, što deluje da joj prija. Iako Jarac – Ribe sanja o platonskoj i pravoj ljubavi, često prolazi i kroz emotivne tajanstvene situacije, ali razvode. Prosto samo strasna veza može da joj pokrene pravu emociju i sreću. Zbog toga nije neobično da ima hrabrost da sve ostavi i da kasnije sve započne iz početka.

Izuzetne vizionarske sposobnosti pokreću stalnu potrebu za sanjanjem koja se dobro spaja sa poslovno stranom. Postoji  potreba da brine i rešava probleme porodice, iako se slični problem mogu ponavljati iz godine u godinu i to je može veoma iscrpljivati. Uglavnom okrenuta ka zaradi i svojoj okolini, mada kroz život može imati malo prijatelja. Dobro se oseća u većim gradovima, prometnim ulicama i domu je prilično aktivno, uvek neko dolazi i nešto se dešava.

Može pokazivati poseban dar za pisanjem,politikom na visokom nivou, starinama, tradiciju, obožava more iako joj zdrastveno više prija planina. Jarac – Ribe uvek teže većoj privatnosti i diskreciji i ono što javno pokažu je mali procenat njihovog života. Često kad deluju najsrećnije, prolaze kroz periode kriza.

Znaju jako dobro da sakriju svoje probleme. Uvek imaju prijatelje koji im pomažu u tim situacijama, ali i to drže diskretno. Veruju u sudbinu, veruju da su na neki način odabrane za posebna dela i da se često ne snalaze u vremenu u kojem su rođene. Poseduju izuzetne glumačke sposobnosti, izuzetnu fotogeničnost,ali mogu pokazivati i kroz to što znaju da pokažu osobinu da vole da budu žrtve ili previše sažaljive. U krizama mogu biti poročne ili sklone uzimanju lekova.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.