https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Ovan

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Ovan-1280x811.jpg

Osobe koje imaju kombinaciju Vodolija podznak Ovan su izuzetno pozitivne, sa mešavinom Urana kao vladaoca koji je uvek raspoložen za promene i Marsa i Plutona koji nosi jednu energičniju kombinaciju Vodolije.

Ova kombinacija nosi ljude koji su vrlo okrenuti timskom i humanitarnom radu, imaju često neočekivane društvene događaje i uspone i padove sa prijateljima, ali osobe koje su uvek raspoložene za nešto novo, napredno, moderno. Mogu biti sjajni na polju tehnike, kompjutera, berzi i politike.

Ovaj tip Vodolije je direktniji, otvoreniji, voli da osvaja, voli da kaže sve u lice. Ima jaku potrebu za emotivnom harmonijom i može biti vrlo zaljubljiva, topla i sentimentalna osoba. Ima crtu da predoseti događaje, ali da se izuzetno žrtvuje za svoju karijeru i decu.

Profesionalno često mora slušati intuiciju jer može biti dosta neplaniranih loših uticaja i propuštenih prilika. Ovo je tip osobe koja je komunikativna, voli nova vozila, žurke, zabave, i koja ne voli da bude sama. Uvek ima potrebu da se bori za neki cilj, a dosta rano ulazi u poslovne vode. Jako ceni tradcionalnost i voli da svoj privatni život drži daleko od drugih.

Spontana, veliki individualista, voli život, ljude, ne voli odele i jako se bori za liberalne vrednosti. Ne obećava ono što ne može uraditi. Ceni pre svega mentalnu slobodu, dok emotivno može ponekad biti sklona da često iz prijateljstva udje u ljubav. Često privlači razvedene osobe, udovce, osobe koje su hirovitije naravi, ili osobe koje su previše stegnute. Zbog toga izbor emotivnog i bračnog partnera mora biti probirljiv i okrenut vremenu, ne naglom ulasku.

Vodolija podznak Ovan je osoba koja poseduje neku neobičnu privlačnost i fascinaciju za druge. Poseduje živ duh, aktivan, voli da raspravlja o svemu, ali se dosta loše oseća pored ograničenih i prizemnih osoba. Poseduje mnogo skrivenih potencijala, ali može biti i boemski raspoložena. U osnovi, je nemirnog duha, neposredna iako se trudi da bude diplomata iako joj ne polazi za rukom.

Zna da pokrene druge, ali takođe da bude poslovno izuzetno sitničava i samokritična. Nikada se ne ustručava da kaže šta misli. Iako ima izuzetnu ” žeđ” za slobodom, avanturama, ova osoba u duši teži braku, porodici, mirnom domu i imovinskoj sigurnosti. Voli da troši novac na nove stvari i prijatelje. Zna da ih napravi, ali je više okrenuta konkretnijim poslovima.

Voli da putuje.Često sebe nalazi na drugim kontinentima. U manjim sredinama ovakva osoba uopšte sebe ne nalazi, pa često ili ne može da se izrazi ili ne dolazi do pravog izražaja. Zbog podznaka koji je impulsivan, nestrpljiv, uvek mora naučiti brojati do 100, jer često može uraditi neke bitne stvari ili doneti odluke nepromišljeno. U ono što veruje, spremna je da uloži najveću snagu. Iako je poslovno oprezna i temeljna, ovakva osoba privatno često pati od idealizma, naivnosti, ali poseduje nezavistan karakter od malena koji joj pomaže da se izrazi.

Zbog živog duha, često ima problem da spoji emotivnu i poslovnu energiju. Zato joj odgovara odmerenija i mudrija osoba. Sa decom često želi da bude prijatelj, ali potajno teži da joj deca budu uspešna. Ovo je bolji spoj kombinacije Vodolije koja na ovaj način pokazuje izuzetnu hrabrost, preduzimljivost, aktivnost.

Na zdrastvenom planu, ovaj spoj Vodolije u odnosu na Ovna često pati od problema sa cirkulacijom, glavom, direktno sa stomakom.

Podznati sa ovom kombinacijom: Shakira, Christiano Ronaldo, glumac Chris Roch, James Dean, francuska pevačica Elodie Frege, Margaux Hemingway.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.