https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Bik

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Bik-1280x640.jpg

Vodolija podznak Bik je spoj zemljane i pomalo statične prirode okrenute uživanju i jakim čulima, koja je pod jakim uticajem vazdušnog znaka Vodolije, što povremeno stvara malu apatičnost i depresivnost.

Ovo je nešto sporija kombinacija Vodolije, ali ne jednako loša, koja ističe estetski jak ukus, dobar spoj prirodnog sa naprednim pa su ovo rodjeni stvaraoci, organizatori. Vodolija sa Bikom u podznaku može delovati malo usporenija, ležernija, čulna, ali i flegmatičnija, mada je Bik tera da se bolje organizuje. Istovremeno i konzervativna, ali i pragmatična ova duša teži sigurnosti i tradciji koju dobro spaja sa svojim originalnim duhom Vodolije.

Često ovakva kombinacija zbog uticaja Venere i Urana nosi nagle emotivne priče, krakotrajne veze, ali i nagle preokrete na ljubavnom životu, pa ovim osobama odgovaraju nešto toleratnije, jednostavnije, vrednije osobe, ali i osobe koje su sklone kompromisima, posebno u izboru braka. Može povremeno dolaziti do sukoba njene individualne prirode sa altruizmom, ali pojačane tvrdoglavosti koja može štetiti osobi u privatnim odnosima. Ova osoba ima jasnu sliku šta želi, ali često mora puno vremena odvajati da bi iznutra razumela sebe.

Naviknuta na komfor i jednostavnot teže se snalazi u dramatičnim situacijama koja njena Vodolija povremeno akivira. Mora težiti profesionalnoj slobodi, jer može biti nesrećna ili podršci u poslu preko pozicije braka, jer može jednostavnije isplanirati svoj život. Povremeno sumnjičava, pod uticajem okruženja, ali jakim porodičnim uticajem u toku odrastanja. Malo stroga po pitanju obrazovanja.

U intimnim odnosima sklona idealizaciji., što joj je ponekad teško da podeli stvarno od zamišljenog. Ova kombinacija nosi i vrlo privlačne osobe, lucidne, mada osobe kojima je povremeno teško da potpuno budu zadovoljne emotivnim životom. Kao da ih neće zaobići ljubavni problemi i moraju puno da uče o sebi, partneru, svojim željama, da budu zrelije.

Jako su im bitni prvi utisci, ali kad nešto nauče, posle toga nema problema. Često mogu iznenaditi okolinu svojim inovatorskim umećem. Novac često mogu zaraditi na više strana. Pokazuju izvesnu svojeglavost da žive samo kako one žele. Zbog toga moraju praviti stalno korake da to umanje. Često imaju potrebu za ušuškanošću i jakim materijalnim i porodičnim vrednostima.

Prija im kada znaju da su pohvaljene ili da im je porodica iznad drugih. Ipak, osetljive su na povrede svoje ličnosti, jer Vodolija i Bik su vrlo različita znaka, pa koji preovladava. Ove osobe često imaju nagle promene u karijeri, iako su poslovno ljubazne.

Ne podnose samoću i najdepresivnije su kada su same. Često mogu imati problema sa kožom, mokraćnim kanalima i vidom. Koliko god je Bik tradcionalan znak, Vodolija je suprotno od toga, pa im je nekad teško da spoje te dve razlike. Ipak posle dosta osciliranja mogu uz puno snage i istrajnosti koju poseduju iznutra pronaći pravi put.

Poznati sa ovom kombinacijom: Bajaga, Linda Blair, David Ginola, Felipe Prince Of Spain, Nick Nolte, Mia Farrow,Josh Brolin, Michael Jordan.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.