https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Blizanci-1280x851.jpg

Vodolija podznak Blizanac je sjajan spoj u kojem dolazi do izražaja komunikacija Blizanca i genijalnost Vodolije. Spoj potpunog vazduha, koji povećava svestranost, radoznalost i nosi da Vodolija na duhovit i neposredan, ali nešto snalažljiviji način dolazi do ciljeva.

Ovaj spoj bi trebao da donese uvek dobro raspoloženje osobe, povremeno promenjive finansijske prilike, kao i da osoba može biti često u centru pažnje, privlačiti svojim dramatičnim izražavanjem, ali potrebom da organizuje svoje ukućane i da teži da se stalno nešto dešava. Monotonija je “ubija” i nekako u njenom društvu je najzanimljivije.

Svoj brak može idealizovati ali često sa razlogom. Često ženski pripadnici ove kombinacije imaju mogućnost da pronadju osobu koja nije iz njihovog mesta ili zemlj rođenja, ali im je za kvalitet emocija potrebno da su pored kulturne i izrazito uspešne osobe. Kombinacija koja će uvek skrenuti pažnju na sebe, koja poseduje izuzetnu društvenu prilagodljivost, i osobe koje se osećaju večito mladim. Nekad im je teško pogoditi godine.

Povremeno ima osećaj pritiska ili ne potpune prihvaćenosti od porodice. U poslu rođen za teške poslove i poslove vezane za istraživanje. Poseduje izuzetna unutrašnja čula i zna da prepozna prioritete. Voli da pored sebe ima aktivne i uvek dobro raspoložene osobe, ova osoba se posebno loše oseća pored pasivnijih i usporenijih osoba.

Ima smisla za učenje, a često osobe ovakve kombinacije završavaju po dva fakulteta, uvek dosta putuju avionom i često imaju neobična interesovanja. Dom im je mesto gde poseduju svoj svet i ne vole da im neko remeti mir ili nered, ili da im menja raspored. Veruju u zajednicu iako često deluju divlje, avanturistički, da ih je teže vezati.

Ovo su vrlo zabavne, živahne osobe koje govore više jezika i koje mgu biti sjajne vođe u organizaciji raznih manifestacija i projekata. Znaju da zbune okolinu, a imaju smisao i za manipulaciju kada treba. Ovo su izuzetno sposobne osobe, iako im Blizanac povremeno naglašava i površnost. Takođe znaju nekad da obećaju više nego što mogu da urade. Često im je teško da menjaju navike ili svoje ponašanje.

Izuzetno su šarmatne. Kada su razdražljive treba ih pustiti da napune baterije i onda će biti kao nove. Stalno su u pokretu. Po pitanju zdravlja treba čuvati nervni sistem, a ženski pripadnici posebno treba da vode računa o genitalijama i predelu bešike i debelog creva.

Poznati sa ovom kombinacijom: Farinelli, Virginia Wolf, Michel Sardou, Jennifer Jason Leigh, Ashton Kutcher, Lana Turner, Burt Reznolds.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.