https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Vaga-1280x853.jpg

Jarac podznak Vaga pripada izuzetno pravičnim osobama i osobama koje ostavljaju jak moralni kodeks već na prvom susretu kada ih upoznate.

Iako ova kombinacija nosi mali sukob odgovornog i malo hladnjikavog Jarca koji je opterećen dužnostima u odnosu na nežnu i nesigurnu Vagu, ipak stvara jednu harmoniju i lepotu duha zahvaljujući vladaocu ascedenta Veneri – kojoj osoba koja nosi ovu kombinaciju poseduje. Spoj čulne principijalnosti, lepih manira, samo spoljne ležernosti jer ova osoba itekako poseduje unutrašnji perfekcionizam, ponekad i preopterećenost detaljima i jakom potrebom da zadovolji svoju savest, dobro je sakrivena iza harizmatičnog ličnog nastupa.

Postoji jaka materijalna borba da se dodje do sigurnosti, ali uvek jak mentalni optimizam koji vodi osobu napred. Zainteresovanost za druge kulture, jaka potreba za znanjem, prvo opštim, pa onda duhovnim daje ovoj osobi jak mentalni pečat u odnosu na okruženje. Ipak, ona nikad ne zaboravlja svoje korene, svoju tradciju, jako je vezana za svoju domovinu, mesto i istrajno brine o svojoj porodici, domu.

Može biti stroga po pitanju uređenja prostora, gde treba da živi, ali se teško miri o odvaja od porodičnih uspomena ,pa nerado napušta svoj dom u kome je odrasla. Poseduje fantastičnu maštu, ali istovremenu izuzetnu odgovornost prema najbližima. Kreativna je i nema problem da pokrene ono što oseća. Ne plaši se poraza, ali ga i na pristojnoj distanci zaobilazi.

Ne voli svađe, viku, dramu i stalno teži ličnom zadovoljstvu. Veoma su joj bitni partnerski odnosi, emocije, pa i porodica kao temelj svega. Iako može dugo lutati u potrazi za idealnom polovinom, naglo i neočekivano dolazi do povoljnih emotivnih prilika. Često ne primećuje one kojima se dopada, jer zna da bude ponekad u svom svetu.

Ono što mora izbegavati je brzopletost i povremena impulsivnost koja joj često pravi emotivni haos na koji nije pripremljena. Ipak, emotivno nema predrasude, ali teži čistoj, dugotrajnoj ljubavi, ali joj odgovaraju dinamičniji i interesatniji partnerski odnosi, posebno brakom osobe koje su okrenute sigurnosti i koje mogu da joj ponude istu.

Sa decom ima moderan, ali uvek savestan odnos. Povremeno joj je teško da uskladi poslovne ambicije i privatni život i često se tu bori sa “vetrenjačama”. U poslu iako poseduje više talenata, često ima duge periode kada nije previše zapažena ili je u senci, ali brže može napredovati u privatnim, samostalnim, porodičnim poslovima ili preporukama koje dolaze uz pomoć porodice. U poslu zna da se žrtvuje, da radi za druge, da pokazuje naivnost i emotivnost što mora korigovati.

Uglavnom može da je “razboli” kad je neko od njenih voljenih prolazi neki loš period ili kada nije najbolje emotivno usklađena. Treba paziti na kožu, ten i bubrege, posebno psihu, jer je sklona da puno toga drži u sebi, dok spolja deluje da nema nijedan problem i bitno joj je da drži ličnu reputaciju, da čuva stečeno, da ne ulazi u rizike, iako ih može biti dosta emotivno.

Jarac podznak Vaga voli da udovoljava drugima. Ranjiv je i često može da ga posebno izbaci iz ravnoteže neorganizovanost i nerazumevanje drugih. Često se oseća neshvaćeno posebno poslovno. Poseduje mnogo skrivenih talenata, a posebno ima smisla za fotografiju, modu, prava, medicinu, boje.

Nekako, nevezano koje je dete po redu, nastavlja na neki direktan ili indirektan način porodičnu tradiciju. Veoma mu je bitan socijalni status, a često ima veliki krug prijatelja. Voli mondenska mesta, prirodu, voli i uvek mu prijaju uspešnije i karakternije osobe.

U ljubavi  može biti sklon “kratkom fitilju”, dok porodično i poslovno ima strpljenja za ceo svet. Ne podnosi i plaši se samoće iako voli da dnevno ima vreme za sebe. Obožava spoj starog i novog. Energiju posebno nalazi preko porodičnih slika, uspomena. Može imati mogućnost stabilnog nasleđivanja, ali posebno poklona u kasnijim godinama. Ima sve mogućnosti da bude materijalno obezbeđen i to posebno u srednjem dobu može pokazati veće ambicije.

Veoma mu znači motivacija i komplimenti koje dobija od prijatelja, kao i priznanja, sve vrste unapređenja, jer to uvek potajno očekuje, očekuje puno, ali neće to nikad javno reći. Često mu je teško da privatne i poslovne odnose odvoji, jer će mu biti važno da sa ljudima sa kojima radi  ima lični odnos i prisnost.

Veoma mu je bitna higijena, stalno je sklon nekim transformacijama i promenama. Veoma voli životinje i posebno jako je povezan sa starijim članovima porodice , čak i kad oni odu. Jarac – Vaga poseduje i džentlmenske pokrete, ima rafiniran ukus, ali se uvek trudi da ispoštuje druge, jer je njemu bitno da bude u okruženju koje je zdravo.

Obožava da putuje i uvek nalazi vremena da istražuje, posećuje mesta koja ima jak istorijski i modni značaj. Iako u pubertetu eksplozivan i neuhvatljiv, veoma uspešno i na vreme završava studije, jer je svestan da bez visokog obrazovanja ništa ne može. Često ne voli javno da priča o svojim problemima, ne voli da ga neko žali ili savetuje i voli da je on taj koji drži kontrolu, posebno na porodičnom nivou.

Veoma ceni ljude koji imaju i održavaju svoje porodično gnezdo, dok mu se ne dopadaju ljudi koji ruše i nemaju nikakav životni stil ni smer. Može pokazati s godinama izuzetan talenat za politiku, čak na tom planu stići do visokih pozicija. Prijaju mu kontakti sa strancima i često nema problem da nađe spontanost sa nepoznatima.

Često doživljava neobične situacije na poslu, dok na emotivnom planu nema sredinu ili mu nešto ide kako treba ili ne. Često se emotivno vezuje pre braka za malo nekonvencionalnije osobe, dok brakom ipak bira osobu koja je nešto tradicionalnija. Sve vrste odvajanja i kraj nečega za njega predstavlja sramotu i tad voli da se povuče.

Poseduje svestranu životnu filozofiju i uvek ima više puteva u životu. Iako deluje da se stalno fizički menja, on ostaje isti generalno, samo stalno nešto novo uči.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.