https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Jarac podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Devica-1280x920.jpg

Jarac podznak Devica pripada pravim zemljanim, prirodnim ljudima koji odišu čvrstinom i realnim pogledima na život, ali u “krvi” im je jaka analiza, strpljenje i vreme koje ih vodi ka kvalitetu.

Ovo su promišljene, uporne, snažne ličnosti koje deluju pribrano, ličnosti koje odišu marljivošću, dobrom energijom i izrazitom rečitošću. Nekako ih sve interesuje, a trude se da ne budu zavisnici nikakvih tabua, niti zavisnici od finansija, tu žele balans, jer im veoma znači privatna strana i lična ravnoteža koju grade od malena.

Po prirodi radoznali, mentalno snalažljivi, talentovani za brze akcije, ali uvek na malom oprezu, jer su svesni od malena da svet za njih nije jednostavna stanica. Obožavaju prirodu, životinje, fotografiju, prijaju im usamljena, mirna mesta gde mogu na miru da pišu, uče, komponuju ili uživaju punim plućima. Vole da žive nekako daleko od centra grada ili u manjim sredinama, ali vole širinu stambenog prostora. Uživaju u komforu, ali se lako prilagođavaju lošijim uslovima, sve po potrebi.

Rođeni kao najlojalniji pripadnici Jarca bar kada se radi o emocijama, pristalicama ljubavi za ceo život, jedne ljubavi, pa mogu nekad delovati konzervativno, ali oni veruju u ljubav na taj način. Tu mogu biti tradicionalni, ali nemaju ništa protiv što to ide tako. Veoma ozbiljni, ali idealizam nekako ipak nalaze u braku, nebitno im je da li je formalno ili ne, bitna im je čista emocija, priroda osobe koju vole.

Jako su vezani za period detinjstva I rado čuvaju svoja stara prijateljstva. Sve je kod njih stvar momenta, inspiracije i ne vole ništa da rade brzinski, na silu. Mogu pokazati da mogu biti odlični autoriteti svojoj deci, ali imaju dovoljno energije za potomstvo kako u ranom, tako i u kasnom dobu. Bitni su im detalji, sitnice koja im naglašava i Devica u podznaku, pa nekako ćete ih pre osvojiti na taj način.

Mentalno su vešti i nemojte probati da ih prevarite, jer odlično “čitaju misli”. Obožavaju istoriju, ali nekako vole sadašnjost i često ne žele da znaju šta ih čeka u budućnosti. Najbolje se osećaju kad nešto raste, cveta, kad se širi. Teško podnose kraj, bolesti, smrt voljenih. Veoma su vezani za svoje prijatelje i mogu pokazati veliku crtu požrtvovanosti, posvećenosti.

Nemaju problem da urade ono što se traži od njih, ako se poštuje njihovo vreme. Jako cene preciznost, izuzetni su perfekcionisti. Dopadaju im neobične, maštovito – plodne osobe, osobe koje idu srcem, osobe koje se ne stide svojih emocija i upravo takve osobe biraju za partnere doživotno. Veruju u ljubav do kraja života i nemaju problem da to kažu, a isto tako spremni su da se odreknu i budu sami, ako moraju da biraju da budu u odnosu koji je pozadina za okolinu.

Jarac – Devica voli poslovne promene i ima svoj specifičan stil oblačenja. Često sam kreira ono što mu se dopada, nekako deluje drugačiji, tačnije jako originalan i često ostavlja utisak divljeg i nezavisnijeg, nešto što stvarno u duši jeste, ali on voli promene, on voli da se kreće, upoznaje nove kulture, on voli da menja poslove, da proba nešto novo.

Iako oprezne i sumnjičavije naravi, on ima sreću da preko posla upoznaje dobre ljude, ali da ima povoljne finansijske promene preko inostranstva i stranaca. Često vešto govori više jezika i odlično može raditi timske poslove, iako je izraziti individualista. Sklon je da idealizuje drage ljude, ali nemojte mu to zameriti, jer on je prijatelj do kraja, samo da vas prihvati na prvi pogled.

Srednje godine posebno ukazuju na neverovatne lične transformacije i rad na sebi, kao i potrebu za humanitarnim radom i emotivnim promenama statusa. Nikad ne zaboravlja period škole, prve ljubavi. Često je nostalgičan, ali dovoljno ponosan da to ne prizna. Odličan je pedagog, ali i roditelj, jer se često pokazuje da su njegova deca odgovorna i veoma zrela od malih nogu.

U suštini je ranjive prirode, ali mu unutrašnji ponos ne dozvoljava da to javno pokaže, čak ponekad može delovati kontradiktoran i provokativan, ako mu postavite intimnije pitanje. Deluje kao da drži stvari pod kontrolom, iako radi na svojoj ravnoteži svaki dan po više sati. Uvek voli da buide spreman i dobro obavešten o nečem novom, ali sa druge strane u domu je veliki hedonista i zna da dobro uživa posle dobro odrađenog posla.

Često ima dileme na polju visokog obrazovanja, ali i mogućnost da preko talenata napravi veći uspeh. Može imati mogućnost da uporedo radi dva posla i da se rano osamostali. Iako ima ograničen životni pogled, on posebno poslovno nema problem da radi sa različitim ljudima.

Iskren je pa često doživljava da se drugi naljute zbog njegove otvorenosti, ali on ne može drugačije, uvek se trudi da bude ispravan. Ne voli nepoštene odnose i ne prija mu emotivno nikakvo posredovanje, ali igranje u neizvesnost, on voli i zaljubljen je u stabilnost. Zbog toga pripada osobama koje su predodređene za duge bračne i emotivne odnose. Često ima strah za osobe koje voli, ali to ne pokazuje. Zdrastveno često može imati problema sa kardiovaskularnim problemima i varenjem.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.