https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Lav-1280x851.jpg

Osobe koje nose kombinaciju zemljanog Jarca sa podznakom u muškom, vatrenom kraljevskom znaku Lava su svesni sebe, rođeni da pobede sve, da idu napred i da teatralno pokažu uvek šta umeju, a umeju najbolje.

Izuzetno emotivni, ali to ne možete primetiti nikako na prvi pogled, jer naš pripadnik ima jaku dostojanstvenost i ne želi da ono svoje, intimno deli na prvi pogled. Ono što je sigurno da ovu osobu ne možete ne primetiti, jer poseduje izuzetnu snagu, izdržljivost, ali jedan komforan, ali skriveno zaštitnički odnos prema sebi i najbližima.

Interesantan prijatelj, uvek raspoložen za promene, društvena dešavanja, ali u duši jako usamljen i opterećen godinama, bolestima, ružnim temama, koje dobro prikriva iza visokog čela, lepe, odabrane garderobe i svog harizmatičnog stila kojim se predstavlja drugima. Može pokazati jaku disciplinovanost po pitanju stvaranja imovine, finansija, ali i izuzetnu ekonomičnost, praktičnost.

Voli da se dopadne drugima, da uputi kompliment, ali posebno mu prija kada zna da je pozeljan/na, da ima publiku, da ostavlja utisak, što mu daje snagu da ide napred. Prošlost je nekako za naseg pripadnika tabu tema, tema koju često želi da zaboravi, a ima on porodičnih tajni, spletki, negativnih dešavanja, kojih se trudi da ostanu između četiri zida.

Ipak, na emotivnom nivou optimističan, teži slobodi, teži da bude voljen i da voli bez predrasuda , pa je često sklon spontanim, neplaniranim jakim i dugim emocijama. Nije on baš klasičan tip za brak, ali može on da se tu nađe negde na sredini, ali da pri tome ne izgubi svoj identitet koji mu je od velike važnosti. Zna da požuri, ali drugi put nekako ima i više sreće.

Ovo je veliki radoholik, marljiv, strpljiv, preduzetan, izuzetno ambiciozan. Uvek nekako počinje od pozitivne nule i mnogo uči, ali ima itekako mogućnost da dođe do jedne jako lepe karijere. Ova kombinacija je odlična za politiku, medije, sport, pedagogiju, ekonomiju. Sklon da idealizuje svoju decu, ali da im nenamerno prenosi svoja iskustva i znanja. U braku voli slobodu, voli da je opušten, da nije pod pritiskom, pa mu nešto senzitivnija, ali previše kontrolisana osoba ne bi odgovarala, jer njemu  posao često može biti i dom, ali mu izazivati i veće opterećenje.

Jarac – Lav je veliki narcis, ali neko ko itekako zna šta mu fali, ali zna to da prikrije. Može biti veoma probirljiv po pitanju hrane, a opet u svakodnevnim odnosima tradicionalan i prirodan. Teško podnosi krađe, posebno kraj nečijeg života, starost. U poslu sklon da puno zahteva od drugih, ali da je uvek okrenut produktivnosti i davanju maksimuma.

Voli fotografiju, uvek ima manjak vremena, ne voli kupovine, ali voli da je uvek nekako tip – top. U poslu izuzetno principijalan, privatno veoma vezan za familiju, posebno prijatelje iz detinjstva. Nekako ce voleti da radi sa osobama koje dugo poznaje, a sredinom života će biti sklon da dosta rizikuje, pa nije neobicno da se tad lakše odlučuje za samostalni rad.

Kad mu nešto ne ide može biti razdražljiv, ali često patiti od nesanice. Na polju zdravlja, iako može biti vitalan u kasnijim godinama, može imati problema sa zubima, reumom, često sa visokim krvnim pritiskom (naravno sve zavisi od ličnog natalnog horoskopa).

Uvek brine o nečemu, rođen da vodi, da prenosi, ali često zbog opterećenja profesijom, zna da bude i emotivno blokiran ili nedovoljno opušten. Zbog toga može lakše napredovati sa osobom koja će mu pomoći da bude lakše organizovan,ali osobom koja poseduje jako razumevanje, emocije i osobom koja je neprimetnija u odnosu na njega.

Itekako, voli da se dokazuje, sa godinama je sklon strahovima, ali čuvanju postignutog. Voli da putuje I često u inostranstvo odlazi iz ličnih razloga, radi usavršavanja ili nekog ličnog razloga, ali uglavnom ide na sigurnost pa se uvek i vraća. Sklon je depresiji, pa stalno mora praviti ravnotezu između privatnog i poslovnog, jer može upasti u veća lična opterećenja.

Inače, on može sve, jako je uporan,ali se može pohvaliti izuzetnom disciplinom. Takav je i na polju zdravlja. Iako se u ovoj kombinaciji bore sile mraka i svetla, nas junak ima uvek jake motive, jaku inspiraciju, zna da padne i lako ustane, nastavi dalje, veliki je on borac, iako zna da pokaže crtu jake sujete. Prija mu društvo, voli veselja, ceremonije, posebno mu je važna imovinska sigurnost i često se s godinama dosta seli, iako nekako voli da je na jednom mestu.

Ovu kombinaciju imaju mnogi poznati među kojima: Boris Tadić, Kate Moss, Muhammad Ali,Ava Gardner, Lara Fabian,Jason Bateman.

Jarac podznak Lav je komforista, galantan, poseduje jako lepe manire, obožava da vidi lepe stvari, teže podnosi kritike, ali iako deluje pribrano itekako teže oprašta. U poslu ističe moralne standarde. Zna da bude sklon tajnim ili pomalo platonskim vezama. Uživa u poštovanju drugih i veoma mu je bitno mišljenje okruženja.

Sebe vidi na višem položaju ili u samostalnoj kreativnoj profesiji, profesiji gde je on autor nekog stvaranja, pokreta. Voli da savetuje i to mu prosto predstavlja pravo zadovoljstvo. Može biti strog po pitanju svog izgleda i često primenjivati stroge dijete, režime ishrane ili skrivene estetske korekcije.

Izuzetno tesko podnosi poraze i posle toga mu treba dosta vremena da se vrati u normalu. Prijaju mu mirna mesta, ostrva, splavovi. Voli neobične partnerke/re, a iako zna da bude konzervativan, nema problem da se veže za najboljeg prijatelja/cu, strance. Ne podnosi potcenjivanje, primitivne izjave i agresiju, te u tim situacijama može pokazati svoju lošu stranu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.