https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Rak-1280x851.jpg

Jarac podznak Rak poseduje izuzetnu unutrašnju emotivnu dubinu, noseći pečat svojih predaka i osećajući da je on/a, taj/ta koja mora nastaviti tamo gde su njegovi stali.

Nije ovo laka kombinacija, jer je osoba često u razdoru između toga da bude najbolja, između karijere, ljubavi bez koje ne može dobiti profesionalnu motivaciju i prihvatanje okruženja. Ipak, zna i oseća da ono najbolje uvek dolazi za nju i da njen trud i borba pod uticajem njenog vladaoca Saturna ne može biti uzaludna.

Iako uvek može reagovati subjektivno, zaštitnički, teško je razumeti svoje unutrašnje potrebe i zbog toga Jarac Rak mora. čak i ako ne želi da radi na sebi uvek korak po korak iz godine u godinu. Postoji osećaj da “svake godine pobedjuje po još jedno iskušenje, ali iz svega izlazi kao pobednik. Ova zatvorena, ali izuzetno sentimentalna priroda krutom Jarcu daje smisao života, porodice, potomstva gde takođe može postojati jedna borba da se dođe do pravog rešenja i prilike.

U poslu preodgovorna, autoritet, ambiciozna, privatno hirovita, sklona promenama raspoloženja, često pod uticajem Meseca Ili Lune koja tera na nove izazove svakodnevno. Nekako i ta poslovna strana nije toliko problem, jer se zaboravio izuzetan trud kroz obrazovanje i dokazivanje od malena, koliko emotivne težnje koje su nekad prejake, pa je teško napraviti balans kome treba težiti.

Stalno okrenut prošlosti Jarac Rak nostalgično ne može da ostavi reči i dešavanja od ranije. Stoji, da uči na osnovu iskustva koje je stekao, ali da se nikad neće odreći svojih snova, iako on na prvi pogled deluje nepoverljivo, kruto, malo “zeznuto”, hladnjikavo, međutim kad vam uputi prvi topli osmeh, prepoznaćete tog Raka koji bi dao “dušu” za dobrog prijatelja, člana porodice, a da ne govorimo o voljenoj osobi.

Mir nalazi daleko od svoje kuće. Teži nezavisnosti i često rano pokazuje otpor, želi da bude samostalan na roditeljskom nivou. Ipak, uvek  ima obavezu da brine o svojima nekako do kraja, mada on ne voli da priča na temu smrti i bolesti. Disciplinovan, uporan posebno kad nešto želi, u poslu što su teži uslovi – on je sve bolji, međutim nikad se neće odreći slike da je svestan da uvek može više.

Može posedovati i pokazati odličan autoritet u poslu, uvek se trudi da bude pravedan, ali da tu malo isključi emocije, mada u slučaju nepravde, podela teško izlazi na kraj i mora pokazivati povremenu eksplozivnost. Ipak, ima osobinu da misli da strpljenjem uvek dolazi do pravih situacija, kako u poslu – tako i u životu.

U ljubavi idealista, maštar, sanja o velikim emocijama, nema problem sa početnim udarcima, jer je svestan nekako da karakterno kod njega ne ide sve tako lako. Sklon da idealizuje svoju decu, ali im prenosi lična iskustva, posebno sklonost u slučaju veće porodice da starije dete mora brinuti o mlađem. Nekako ima sliku I želju da ima što veću porodicu.

Uvek je napredan na socijalnom nivou, voli druženja, promene, da upoznaje nove ljude, često ima dobe prijatelje koje stiče na putovanjima, ali ostaje nekako uvek lojalan onima sa kojima je odrastao.

Jarac podznak Rak shvata kroz život, da je vreme ono što radi za njega. Uglavnom jako povezan i dosta očekuje od zajednice, braka. Veruje u ljubav za ceo život. Karakterno jako povezan sa starijim članovima porodice, posebno bakama. Veoma erotičan i okrenut slobodi na fizičkom nivou, jer taj nivo mu je važan za opšte zdravlje, pa teško podnosi samoću. Nekako je sklon tajnim vezama, iako to ne želi. Često izgubi vreme na “velike ljubavi” koje se podsvesno ruše iz godine u godinu. Ipak, iako sa puno prepreka i čekanja nalazi mir u braku sa zrelom osobom koja mu može parirati, ali često brak dolazi usled velikih razlika u statusu, godinama, veri.

Poseduje “nenormalne” emocije koje znaju da mu naškode, pa često može imati problema sa reumom, cirkulacijom, stomakom, grudima, jer se nervoza i ono što drži u sebi nekako prenosi na taj deo. Nema strah od života i posebno dolazi do izražaja u rizičnim situacijama. Vrlo mu je bitno zdravlje, jako vodi računa šta jede, ako nije zadovoljan nema problem sa promenom ishrane, a uvek je zaposlen hobijima, voli da se kreće.

Kad nije raspoložen, to deluje kao da bi prespavao određeni period i ne bi izlazio iz svoje školjke. Jednako voli  more i planinu, a često mu se  dešavaju bitni događaji baš na odmorima. Iako svestan sebe, svog porekla, kvaliteta, često ima problem sa mentalnom satisfakcijom, samopouzdanjem, pa uvek treba pored sebe da ima ljude koji će ga podržavati da on to može.

Uči sporo, ali temeljno. Vezuje se za ljude oko sebe više nego što izgleda. Odličan je savetnik i psiholog drugima, ali mu često nekako sa njegovog ugla deluje da je nekad neprijatelj sam sebi i da su njegovi problemi mnogo veći nego što realno izgledaju. Postoji i skriven kompleks manje vrednosti koji je nepotreban, ali jaka uvredljivost.

U svakodnevnici strog, ali voli da brine o drugima. Voli tačnost iako nekako uvek kasni jer i sam pokreće mnogo obaveza u toku dana, tako se bolje oseća. Jako veruje u sudbinu, prija mu voda, meditacija, joga, astrologija. Uvek teži da upozna nove kulture, ali se bolje oseća ili u nešto ekonomski uređenijim zemljama ili na ostrvima.

U poslu parira dobrom koncentracijom i memorijom. Obožava knjige i sitnu pažnju. Povremeno je strog prema voljenoj osobi, ali sklon da stalno testira osobu koju voli. Malo se teže snalazi u odnosima koji nisu konkretni, pa je sklon da često pati ili prolazi razna stanja. Uvek u potrazi sopstvene potvrde, vrednosti, energije.

Iako rođen u pomalo opozicionoj i sve više kontradiktornoj kombinaciji sa jedne strane ledene energije njegovog znaka, tu Rak dosta pomaže da se izbaci teret karme, da se izbaci sve nakupljeno, pa osoba često ima utisak da je na početku i da stalno mora praviti promene .Uvek u potrazi za intimnošću, pravim čulima i pravim momentum u životu koji mu je važniji od nekog krupnijeg dela.

Na polju finansija može imati oscilacije, ali nekako uvek imati dobar plan za budućnost. Izuzetno sklon predosećanjima i na poseban način povezan sa članovima porodice i kad je udaljen od njih. Voli kombinaciju starog inovog pa uvek i kroz lični život dobro spaja nove ideje, trendove sa tradicionalnim kodeksima.

Bez obzira na skrivenu snobovsku I nadmenu energiju koju povremeno pokazuje, kritičku zahtevnost, Jarac Rak je otac i majka u jednom, onaj koji brine i onaj koji spašava iz kritičnih situacija. Onaj koji sudi jer uvek dobro poznaje obe strane, jer njemu je bitna samo emocija bez koje ne može zamisliti svoj život.

Može pokazati kolekcionarske sposobnosti i veoma mu je bitno da uvek pored sebe ima porodične slike, uspomene koje mu daju snagu u zrelijim godinama. Teže podnosi poraze, ali ima snagu da ih pređe i nastavi dalje. Ovu kombinaciju imaju mnogi poznati među kojima su: Carla Bruni Sarkozy, Mel Gibson, Kate Bosworth.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.