https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Jarac podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Blzanci-1280x1019.jpg

Stalna intelektualna motivacija daje pripadniku znaka Jarca mentalnu jačinu i sposobnost da se izrazi na pravi način, ali da otvori svoje misli i srce na širi način.

Ovde se spaja mladost, zrelost, ljubav, tuga, nostalgija, igra, sećanja i budućnost. Kada upoznate pripadnika ove kombinacije videćete na prvi pogled jednu ležernu, flegmatičnu prirodu koja voli da priča, koja ima magiju moći ubeđivanja ali široki spektar interesovanja već na prvi pogled.

Okrenut sigurnosti i stalnim razmišljanjima o porodici i finansijama, koje mogu varirati. Međutim, s godinama može računati na prihode preko nasleđivanja, ulaganja, štednji ili poklona od strane drugih. Iako pomalo superiorne mentalne energije, Jarac – Blizanac nikad ne zaboravlja slike svog detinjstva, stvari iz prošlosti, sklon je jakim sećanjima posebno s godinama.

Veoma čuvaran i teži porodičnoj harmoniji, čuvanju, povremeno malko sitničav po pitanju kućnih poslova, higijene, kuvanja. Sanjari o dobrom balansu u ljubavi i prija mu da je večito zaljubljen. Iako dobro krije svoju nesigurnost, on itekako zna da nađe onu vedru stranu života, ali i ljubavi, pa ga smatraju idealnim, veoma preporučljivim partnerom.

Puno radi na duhovnom miru, često analizira svoje korene, porodične odnose, ali generalno teži slobodi na životnom nivou i želi da živi punim plućima. Nekad mu i njegov znak donosi blokade da bude potpuno opušten, ali se trudi da vidi sve ono što mu se dopada. Može imati periode rada, rada, odricanja i onda period kada će reći “stop”, sada je vreme za zabavu.

U poslu će nailaziti na izuzetnu borbu, razočarenja, ali rano shvata da je sve u njegovoj snazi i sposobnosti kako da se probije do željenog mesta koje želi. U poslu jako ceni pošten i fer odnos iako se svim silama bori da nađe pravo poslovno mesto i okruženje. Dosta se dobro snalazi u poslovima vezanim za finansije, bankarstvo, medicinu, posebno umetnost.

Ovog pripadnika krasi mladolikost, kao i mogućnost dugovečnosti. On se skriveno plaši starosti, ali se trudi da pozitivnim duhom ne razmišlja o tome. Ima on skrivenu i želju posedovanja, želju za luksuzom nekad i bez velikog rada, ali i dugog sanjarenja kada može da se poslovno opusti i ima duge pauze. Može nalaziti prijatelje po celom svetu. Pošto je zainteresovan za sve što ga okružuje, on nema problem da upoznaje nove kulture, da lako spaja i druži se sa različitim slojem ljudi.

U ranom periodu znače mu saveti starijih, dok s godinama više voli mlađe okruženje. Nije posebno disciplinovan po pitanju zdravlja. Zna da pretera i olenji se. Ipak, krasi ga izuzetno kritička intelegenicija, pronicljivost, jaka crta prilagodljivost, mada i probirljivost koja dolazi do izražaja posebno posle 35-te (sredina, izbor automobila, partnera i sl.).

Iako to ne pokazuje, Jarac – Blizanac voli da se dopadne drugima. Može biti simpatični manipulator na kraće staze. Ipak, uz pomoć šarma zna da preokrene situaciju kao da nije pogrešio, a ponekad se teže izvinjava, jer kod njega ne postoji ništa namerno, već spontano.

Jarac – Blizanci veoma teško podnosi rastanke, bolest, gubitak dragih ljudi. Ipak, često pokazuje posebnu pribranost u teškim momentima. Pobeđuje sve kad treba, dok je u svakodnevnici opušten. Jako mu prija priroda, mir, uživanje, ali kada se usmeri na nešto što voli, može postići puno. Ne voli da se svađa i vrlo vešto diskretno izlazi iz takvih situacija, jer zna da mu to donosi potpuni gubitak kontrole.

Iako ima smisla za diplomatiju, politiku kroz ta polja može pokazati i ranjivost. Zna često da zbuni druge, ali isto tako da bude veoma popularan u svom okruženju i da uvek bude raspoložen za timski rad. Teže prihvata kritike, posebno sa roditeljske strane. Može se pokazati kao sjajan professor, učitelj, trener.

Iako moderne naravi, nekako patriotiski stavovi moraju isplivati na površinu i vraćanje na prošlost. Ovaj pripadnik ima i moć opraštanja, posebno prema osobama koje je voleo i koje su ga povredile. Na zdrastvenom nivou često pati od probema sa leđima i kolenima, koji ga mogu pratiti kroz ceo život, dok povremeno može imati probleme sa disajnim organima i bešikom.

Sjajan je roditelj I ima dovoljno energije da svoje dete usmeri na prave vrednosti. Vrlo je prirodan, može pokazivati i smisao za oblačenje, ali se loše oseća u izveštačenom okruženju, nikad neće voleti da ima okruženje ljudi koje nema tu crtu jednostavnosti. Itekako, ima smisla za trgovinu, kompjutere, izume, posebno glumu i imitaciju. Ovu kombinaciju imaju mnoge poznate zvezde (Ricky Martin, Johannes Kepler, Jack London, Malcolm Joung, Sakis Rouvas).

U brak ulazi iz ljubavi, ali mora imati jaku viziju i sigurnost pored osobe koju odabere. Razvod ili neki vid odvajanja ne prija ovoj osobi. Flert mu nije stran, ali se drži uvek svoje porodice, osim da je potcenjen ili u nekoj pozadini da napusti porodično ognjište koje stvori. Iako na prvi pogled deluje detinjasto ili nezrelo, pripadnik ove kombinacije poseduje izuzetnu odgovornost i požrtvovanost. Spreman je na odlaganja i svestan da mnoge stvari kod njega ne padaju sa neba, ali često ne razmišlja toliko unapred, jer želi da bude srećan u sadašnjosti.

Može biti dosta povezan sa svojim mestom rođenja, posebno starijim članovima porodice. Može posedovati vredne knjige, imanja, dobijati poklone od starijih članova porodice i imati osećaj zaštite u drugoj polovini života. Veoma osetljiv na ismejavanje, u duši kolerik, kao i skriveni konzervativac, tradicionalista. Kad mu je najteže, sklon šali, dosetkama,dok optimizam nalazi pored voljene osobe i dece, a to mu može uvek biti oaza prave sreće.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.