https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Bik-1280x965.jpg

Jarac – Bik pripada osobama koje predstavljaju pravu zemljanu kombinaciju, osnivače prirode, čula, hedonizma i ljubavi koje imaju za ceo svet.

Njihova životna filozofija jeste realna i okrenuta iskustvima iz prošlosti, ali jednako motivisana entuzijazmom i ljubavi prema životu, idealima kojih se ne odriču tako lako. Dovoljno “tvrdoglavi” da ne menjaju svoje stavove i odluke kad im je najteže, oni se bore kroz život, bore se kao ratnici bez granica, ali i pravi prijatelji koji nikad ne ostavljaju one koje vole na cedilu.

Iako deluju opušteno i pomalo flegmatični na prvi pogled, oni koji ih dobro poznaju znaju da to nije tako, i da su im emocije najslabija tačka sa kojom se bore jednako kao i sa svojim strahovima iz detinjstva. Vrlo rano napreduju i sazrevaju u odnosu na svoju generaciju, ali period puberteta im nosi prva “iskušenja” i lekcije njihovog vladaoca Saturna koji ih tera da se snalaze na svojim nogama.

Jarac – Bik ne voli i ne može da bude sam. On je kreativan, sposoban da zaradi novac, ali veoma emotivno sklon intezivnim emocijama, ali i jakim oscilacijama kroz život. Mnogo je “zahvalan sebi” na tolikom trudu i radu na emocijama, ali zna da ne može da se opusti ni minut. Uvek tu ima nekih prepreka, od onih početnih, do bračnih.

Iako zatvorene prirode, emotivniji je nego što deluje, a deluje da sve može kao da nastavlja neku hrabru misiju od ranije, medjutim veoma je brižan, povezan sa osobama svoje mladosti, detinjstva i nikad ništa ne zaboravlja. Dobar roditelj, ali voli disciplinu, rezultate i red. Izuzetno strastven, pa nije slučajno da upravo najjače veze moraju biti na visokom fizičkom nivou privlačnosti.

Nije rođen da bude odbačen, ostavljen, osuđen, već samo neko koga treba da prihvatite onakav kakav jeste. Ovo su vrlo iskrene osobe (koliko god nisu na strani velike mase), ali osobe koje su izuzetno požrtvovani prijatelji. Veoma im je važna unutrašnja ravnoteža, jer se često bore sa “demonima svoje prošlosti”, sećanjima, uspomenama i s godinama (što je normalno) bore se sa tim. Veoma su vezani za mesto rođenja.

Obožavaju luksuz, komfor u svom domu i teže sigurnosti, ali i da poseduju lepe predmete i prostor. U ljubavi su izuzetno analitični i oprezni. Skoro nikad se ne opuštaju do kraja. Znaju, bez razloga da se ne dopadaju starijima, iako se ponašaju vrlo korektno. Iako imaju period života kada osećaju da žive tuđi život, bude se u srednjim godinama, kada imaju mogućnost da puste da stvari idu svojim tokom i uživaju u pravom smislu.

Nikad ništa ne zaboravljaju, imaju izuzetnu memoriju, vole ili se pokaže da su dominatniji u porodici, jer njihova snaga motiviše ostale. Iako ne deluju na prvi pogled tako, jako brinu o svom telu, zdravlju. Često mogu imati problema sa hormonima, bubrezima kožom, dok su emotivne krize povezane sa glavom. Često imaju mogućnost da se sa malim zakašnjenjem edukuju, da rade na sebi, da imaju mogućnsot da nadoknade propušteno, jer većina ima mogućnost ranog emotivnog vezivanja.

U braku daju sve od sebe, često prolaze razne komplikovane faze, moraju izbegavati opsesivne ideje i odluke, ali ako opstanu, daju sve od sebe da to uspe. Kod njih je u ljubavi se često dešavaju jake oscilacije , usponi i padovi, iz kojih izlaze jači. Iako nikad ništa ne planiraju (a voleli bi) imaju mogućnost tajnih jakih emotivnih veza. Posebno veze sa razlikom u godinama i veze sa drugačijim verskim opredeljenjem su povezane sa ovom kombinacijom i posebno mogu biti značajne.

Druga polovina života im pruža mogućnost da više putuju i da pokažu svoje ambicije koje dolaze do izražaja posebno posle 35-te. Zemlje koje odišu značajnim istorijskim vrednostima, tradicijom i ekonomskim bogastvom mogu biti pravi izbor za njih. Često mogu i u kasnijim godinama započeti uspešan početak života van zemlje.

Jarac – Bik, se pokazuje kao jako dobar psiholog. On veoma temeljno i dobro procenjuje okruženje i ljude oko sebe. Potrebno mu je i više vremena da upozna nepoznato okruženje, oprezno prihvata komplimente i sugestije, generalno sve najbitnije odluke ipak donosi na osnovu onoga kako se oseća. Zaštitnički je raspoložen, ali ne uvek vešt u davanju nežnosti.

Voli životinje, prija mu duži boravak u prirodi, prirodni proizvodi, alternativne tehnike lečenja, muzika (većina ima sjajan talenat). Veoma je povezan sa svojim potomstvom, ali stidljivo očekuje da se taj trud oko vaspitanja isplati u smislu dobrog obrazovanja i poslovnog uspeha. Veoma teži sigurnosti i mirnijem načinu života, harmoniji i balansu, jer je često pod stresom.

Zna da pokaže bezrazložnu eksplozivnost, uglavnom na emotivnom polju. Ne podnosi foliranje, neizvesnost ili kada mu nešto nije potpuno jasno. Ipak, osobe ove kombinacije često mogu privući mistične, umetnički nastrojene osobe i osobe koje poseduju jak emocionalni kapacitet. Jarac –Bik je veoma izdržljiv, ali kada stavi tačku, ne vraća se na staro jer teško oprašta.

Jako poštuje tradiciju I nikad ne zaboravlja svoje korene, poreklo, svoje okruženje. Ne prijaju mu autoriteti, ali u poslu koje voli, može da se prilagodi. Uvek pomalo sklon skrivenoj fantaziji i velikim očekivanjima. On/ona mora da se podredi ambicijama kad – tad, ako ne ranije onda kasnije, jer to je nekako put ove kombinacije da pokaže svoj profesionalni talenat, da zarađuje, da putuje i da bude primer drugima.

Svoje ciljeve postiže uz jednu osobinu koja ga krasi, a to je beskonačna upornost koja se nikad ne prekida. Teži da sve popravi i promeni s godinama i proba sve što mu je na neki način bilo nedostupno ili zabranjeno u ranijem periodu života. Sposoban da gradi ono što se pokazuje trajnim, a može imati mogućnosti za dobijanjem sigurnosti preko nasleđivanja, berzi.

Iako ozbiljne naravi i sklon pesimizmu u rešavanju problema drugih, Jarac – Bik uvek ima rezerve snage i oslonac da veruje da će biti bolje i da njegova budućnost mora biti osigurana. Iako ne pokazuje, plaši ga starost i godine, jer zbog podznaka Bik pod uticajem planete Venere teži estetici, lepoti. Može pokazati talenat za arhitekturu, politiku, diplomatiju, sport, trgovinu. Ovu interesatnu kombinaciju imaju: Martin Luther King, Michael Schumacher,Humpherey Bogart.

Osobe koje poseduju ovu samo spoljnu racionalnu kombinaciju poseduju jednu naizgled strpljivu i mentalnu taktičnu prirodu. Vole istoriju i stare stvari. Mogu biti kolekcionari i vrlo čuvarni.Posebno dolaze do izražaja u humanitarnim akcijama kada se mogu pokazati kao vođe. Odlični su socijalni radnici, jer poseduju potrebnu objektivnost i smirenost.

Često “oboljevaju” od emocija koje su im naslabija tačka. Iako se trude da budu opušteni, skloni su da se opterete i najmanjim detaljima kroz odnos sa svojim potomstvom, u partnerskom odnosu. Imaju posebnu snagu da “prežive” sve životne oluje. Kad su povređeni mogu pokazati jaku crtu skrivenog rivaliteta. Veoma su okrenuti modi i imaju smisla za odevanje, uvek imaju prepoznatljiv stil.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.