https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-podznak-Ovan-1280x857.jpg

Jarac podznak Ovan je jedna fantastična osoba, predodređena za visoke profesionalne ciljeve, osoba koja na neki način ima “velika učenja” u mladosti , da bi zrelost, mudrost i naučene lekcije praktikovala u drugoj polovini života.

Poseduje izuzetan osećaj dužnosti, ali i nestrpljivost i eksplozivnost koju mora da kontroliše uz pomoć svog znaka, jer to može biti “kamen spoticanja” u određenim situacijama. Izuzetno ambiciozna, samokritična, realna, ali veoma komunikativna i zainteresovana za istoriju, strane kulture, medicinu. Uvek se trudi da nađe bolji način za pobošljanje života, iako svesna da ništa ne ide lako, da se prvo mora dobro “pomučiti” pa doći do toga što želi.

U poslu izuzetno predana poslu, poseduje perfekcionisam i detaljnost koja joj pomaže i u svakodnevnoj organizaciji života. Poseduje unutrašnji idealizam, ali spolja uvek spremna za borbu, svesna da je ta borba čekala od samog rodjenja. Prija joj javna podrška, iako u stalnoj potrazi ispunjenja svojih želja i skrivenih snova od detinjstva, zbog toga često može pokazati i osobinu da želi više, da ne može da se zadovolji trenutnim.

Veoma čvrsta u odlukama, pozitivno tvrdoglava, istrajna u svojim ciljevima. Spremna da bude autoritet drugima, ali nema problem da uči od drugih, jer želi da ima kompletan utisak o onome čime želi da se bavi. Često nepotrebno opterećena nekim samoispitivanjima. Na društvenom nivou treba se držati stečenih kontakta iz detinjastva, jer ima osobinu da se može naglo “oduševljavati” novim prijateljima, što može voditi razočarenjima i naglim prekidima.

Često privlači različite krugove ljudi, ali među prijateljima ima puno ekcentričnih i neobičnih osoba. Iako rođena da bude odličan planer, organizator svega, uvek može imati nagla lična dešavanja, pa će sve ići po principu ”sve ili ništa”. Ukoliko ne žuri i opreznije udje u brak, može imati veoma stabilnu zajednicu. Iako je ovo osoba koja je predodredjena za karijeru, porodična podrška, posebno emotivna strast je ono što je vezano za nju i zbog toga je to polje ključno za poslovni uspeh. Ako nema emotivne ravnoteže, može biti u stalnoj potrazi za pravom osobom, ali imati duže faze nezadovoljstva koje mogu prelaziti u destrukciju, što zdrastveno može doneti osetljivost glave, posebno stomaka.

Parola našeg pripadnika je sigurno ”ja mogu sve”. On je okrenut odricanju, naporu, ali i konstatnom radu na sebi. On je čulan iako deluje distanciran, fizički jak i spreman i za veće fizičke poslove. On postaje mudar i pametan u svojim akcijama s godinama, ali je sigurno da emocije često mogu biti ranjiva tačka sa kojom ako se izbori u ranijem periodu života, dalje može ići bez prepreka. Treba pobediti sebe i svoje unutrašnje tenzije, jake želje.

Ono što je sigurno, iako ovo može biti i nešto kontradiktorna kombinacija, da je ovo jedan od samouverenijih pripadnika znaka Jarca i sigurno onaj koji može da vodi velike mase ljude, da dosta putuje, da upoznaje razne klase ljudi, da istražuje i uči, on stalno uči, više s godinama, nego dok je mlađi. Porodica mu je veoma važna, veoma su mu bitni koreni, porodična imovina, nasleđivanje, odnos roditelja, ako tu stvari nisu kako treba, pokazaće još veću borbu da pronadje svoje mesto pod suncem.

Veoma je prodoran i hrabar, čak u kritičnim situacijama može pokazati izuzetnu hladnokrvnost. Nikad ne otkriva tremu koju uvek ima pred svaki bitan događaj, kao i jaku pripremu pred bitne poslovne aktivnosti. U ljubavi ponosan, ali okrenut bračnoj sreći, harmoniji, srećan je pored osobe koja je fizički lepa, ima dobru reputaciju, ali je skladna i osobe koja dolazi iz dobre porodice. U braku sreća dolazi i preko ambiciozne, ali porodične osobe. Često, posebno žene ove kombinacije mogu biti privučene osobama sa višeg položaja, osobama koje su vezane za medije, posebno uniformisanim osobama.

Kombinaciju Jarac – Ovan posebno poseduju najbolji vojnici, sportisti i sve osobe koje imaju jak prag izdržljivosti. Njima nije potrebno da zadovolje savest okruženja, nego svoju savest, tačno znaju kad i koliko mogu. Zbog toga naš pripadnik nije uvek omiljen, ali itekako zna da se istakne, prija mu takmičarski duh i zna šta hoće – a to je najbitnije. Ima faze da može biti jako provokativan, ali i faze da živi “monaški”, povučeno kada puni baterije za dalje ciljeve.

Ne sme dozvoliti da bude “mašina za pravljenje uspeha” i da izgubi “sebe” u želji da postigne puno. Posebno mu odgovara da živi na planinama, brdima, starim delovima grada, ali delovima ulica koje imaju istorijski značaj. Veoma je ponosan kao roditelj, a iako strog i sklon da puno očekuje od svog potomstva, na kraju pokazuje i popustljivost jer je sklon veoma jakim emocijama na tom polju.

Nije neobično da postane i roditelj kasnije, ali dobijanje dece za njega je posebno važno i predstavlja jednu vrstu velike pobede. Jako se dobro oseća na drugim kontinentima, posebno prema poziciji Kanade i Indonezije. Tu može napraviti nešto konkretno i dobro.

Svakako, uvek će zadržati jaku vezu sa svojim poreklom, zemljom, ali I patriotizam i tradicionalne norme svoje zemlje. Mrzi slabe ljude i ljude koji su poltroni, od toga se “ježi” I tad njegov podznak dolazi do izražaja u smislu ”sad ću da ti pokažem kako treba da se ponašaš”. Ovo je zaista blistava kombinacija jer se u njoj spaja snaga, ambicija, strast prema životu, iako osobe ove kombinacije moraju stalno težiti balansu izmedju karijere i porodice.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.