https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Ribe

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Strelac-podznak-Ribe.jpg

Strelac podznak Ribe je jedna od najinspirativnijih kombinacija, jer imamo pripadnika koji uz pomoć mašte, jakih čula i dobronamernosti ide kroz život.

Dupli uticaj Jupitera uz vladaoca podznaka suvladara Neptuna daje na prvi pogled osobu koja očarava nekim psihološkim mirom na prvi pogled, osobi koja je veoma “svoja” i koja ne želi da “liči“ na nikog. Pesnički senzibilitet i izražena velikodušnost, humanost i dobronamernost posebno krase ovu osobu koja je sklona vrlo jakim čulima, intuitivnosti i opažanjima. Veliki esteta, sklona mudrim misonim razgovorima, trudi se da kroz život ide praktično i da ne žuri. Jako voli slobodu i ne prija joj da je iko ubrzava, jer to je čini žustrijom.

Poseduje izuzetne poslovne potencijale, ali teži i ravnopravnosti i vođstvu na ovom polju. Veoma mistična, ostavlja trag enigme na prvi pogled. Međutim, ono što se ne vidi na prvi pogled je i da Strelac – Ribe uvek vodi jaku unutrašnju borbu sa sobom, svojim željama i da nikad ne odustaje od svojih ciljeva i emocija. Prepuna vere, nade i za sebe i druge, svesna da je nešto čuva i veruje da “dobro ipak pobedjuje zlo”.

Ova osoba širi jedan duhovni napredak na druge, veoma voli muziku, a iako se ne odluči za profesionalnu umetničku stranu uvek može iz hobija da veoma uspešno radi nešto kreativnijeg nivoa. Može biti odličan posrednik i dosta rano pokazati samostalnost. Ovo je nežni Strelac koji oseća vibracije drugih oko sebe, a posebno oseća bol drugih i spreman/je da pomogne i nepoznatima.

Ne podnosi nepravdu, podele, pa će uvek reagovati u takvim situacijama – ekstremnije. Voli ples i tu može pokazati izuzetan talenat. Ovo je osoba koja kroz život ide tražeći sebe, svoje snove (od kojih nikad ne odustaje) i koja fascinira svojim jakim ličnim transformacijama, po principu “juče je pala, danas je na vrhu”.

Svaka ljubav mora imati jaku crtu požrtvovanosti, posvećenosti, jakog inteziteta i moram naglasiti iako kao Strelac teži slobodu, porodica i potomstvo je od izuzetnog značaja za ovu osobu. Ova osoba ima izuzetan dar da postane majka/otac i da se potpuno preda toj ulozi. U njenoj porodici se uvek nešto dešava, neko dolazi, ima izuzetnu bliskost sa komšijama, povezana je sa svim rodjacima (posebno sa muške strane).

Ipak, ovo je Strelac koga ne treba požurivati, davati mu upustva ili uslove, jer onda neće pokazati ono što može. On ipak živi u romantičnom i idealističnom svetu gledajući kroz ružičaste naočare, voli prirodu, životinje, raduje se i nada dobrom i uvek ga treba pustiti da kad je spreman donosi bitne odluke. Veoma mu je važna podrška, poverenje, čvrsta reč i to veoma ceni. Nikad ne treba podceniti predosećanja ove osobe, jer ona mogu biti veoma jasna. Ova osoba ima želju da se raduje životu, sve proba, čak i ono čega se plaši, da ne ugrozi ničiju teritoriju, iako poseduje jednu čudnu usamljenost sa kojom se bori od malih nogu.

Strelac – Ribe ima poseban dar prenošenja znanja na druge ljude. Voli vodu, putovanja i često sanja o egzotici. Povremeno se bori sa lažnim prijateljima što može prepoznati kroz snove koje ima. Plaši je samoća i da će ostati sama/sam. Želela to ili ne, često može imati komplikovane emotivne odnose ili ljubav može imati malu crtu žrtvovanja, patnje. Lako se vezuje, zna da bude naivna, ali itekako u bitnim situacijama da se racionalno izdigne iznad svega i distancira od svega što joj smeta.

Poseduje skrivenu genijalnost koju treba da stavi u prvi plan i nikad ne treba da krije svoju originalnost. Iako sklona naglim promenama raspoloženja, povremenoj apatiji, u zrelijim godinama i manjoj depresivnosti (postoji sklonost da se na posebno emotivan način preživljavaju čak i sitnije nesuglasice u porodici, braku), ipak ova osoba poseduje izuzetnu unutrašnju snagu, borbenost (ova osobina može dosta pomoći u zaradjivanju novca iako će ovoj osobi biti teško da zadrži novac), ali i jednu od najboljih osobina koju čovek može da poseduje a to je moć opraštanja koja čini ovu osobu samo duhovno jačom.

Često napredak može očekivati na zapadu, emotivni pad ili loše zdrastveno stanje na istoku. Pošto veruje u sudbinu, ali ne veruje u slučajnosti, ova osoba je veoma okrenuta okultizmu, i često koristi savete jer želi da pronađe odgovore o sebi, svojoj porodici. Na profesionalnom planu uvek treba da koristi veće samopouzdanje i isticanje sopstvenih kvaliteta, koji su povezani sa materijalnom sigurnošću.

Na emotivnom nivou su joj potrebne osobe slične njoj/njemu, ali i osoba koja će biti okrenuta radu, mentalnoj kulturi života, osoba koja je okrenuta praktičnijem načinu života i osoba koja je lojalnijeg emotivnog nivoa, jer pripadnici ove kombinacije ne podnose izdaju u ljubavi. U braku trebaju izbegavati sitničavost i sklonost perfekciji.

Strelac – Ribe imaju I jednu opuštenu ležernost, flegmatičnost na prvi pogled, jedan pozitivan mentalni hedonizam pa su to osobine koje treba praktikovati u braku. Svakako mogu biti srećne pored vredne, ali takođe opuštenije osobe. Neće biti neobično da im se dešavaju platonske, ali pomalo neobične emotivne epizode, da imaju stalnu ranjivost i malu nesigurnost kada stvari ne idu po planu, ali uglavnom nemaju problem sa stvaranjem porodice i često imaju mogućnost i da postanu rano roditelji i da im to potpuno ispunjava život.

Često su moguće faze nestalnosti, oscilacija i promena misli, povremena rasejanost i neorganizacija. Na polju finansija mogu biti optimistični i zbog toga mogu očekivati napredak. Vole modu i prijaće im da poseduju marke ili nešto udobnije stvari. Mogu biti jako fotogenični, al posebno dolaziti do izražaja u veselim bojama koje će pozitivno uticati na raspoloženje.

Na polju zdravlja sklonost da se često sve drži u sebi može loše uticati na polje krvnog pritiska, cirkulaciju i osetljivost psihe, pa Strelac – Ribe trebaju često da praktikuju šetnje, domaću ishranu, da traže način da izađu iz lošeg stanja, posebno kad imaju loše emotivne i društvene faze.

U životu mogu imati malo prijatelja, ali dosta poznastva. Mogu imati posebne odnose sa osobama koji žive daleko od njih, posebno osoba koje se nalaze na drugim kontinentima. Nikad ne smeju da se odreknu svog stalnog entuzijazma jer on ih “održava” u životu. Iako mogu nailaziti na sujetu i ljubomoru, kroz bliže okruženje, to ih ne sme uznemiravati, već treba da im bude dokaz koliko vrede.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.