https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Strelac-podznak-Vodolija.jpg

Sloboda pre svega, prijateljstvo i socijalna sigurnost su često parola pripadnika kombinacije Strelac u podznaku Vodolije.

Na prvi pogled sklon da mu se dešavaju promene na svakih 5 minuta, međutim ono što drugi ne vide –  unutrašnja izdržljivost i stalna savesnost koja mu daje motivaciju da stvara i da ide veoma borbeno kroz život. Ovaj “umetnik” u duši voli život, voli svoje prijatelje, raduje se optimistično promenama, nečem novom i pokušava da uvek bude realan (iako se to ne vidi na prvi utisak).

Njemu je teško da stoji u mestu, jer ovo je veoma nemirna kombinacija osobe koja stalno mora da se menja, radi na sebi, ostavlja utisak na druge. Veoma privlačan, plemenit, požrtvovan i human, što se vidi u bitnim situacijama, posebno u poslu, gde može biti sklon i jakim vizijama. Poseduje jednu mentalnu zainteresovanost i oštrinu za sve što ga okružuje, često nestrpljiv i impulsivan. Ipak, veoma komunikativan i sklon da počinje po tri posla odjednom.

Što su životna iskušenja veća, njemu je interesatnije – jer on se ničeg ne boji. Veoma dobro razume druge, zna da oseti kad nešto treba da preduzme, a prija mu da ima različit krug prijatelja, često i prijatelje nalazi u inostranstvu. Posebno sklon raznim emotivnim situacijama od toga da se ništa ne dešava, da se svašta nešto desi “preko noći”. Tu pokazuje izuzetnu elokvetnost, detinjasto ponašanje i šarm.

Ima dosta prilika I veza pre nego što se veže, ali čezne za sigurnošću i udobnošću, jačim i preduzimljivim emotivnim izborom. Nije neobično da mu se dešavaju i dvostruke situacije na polju emocija, ali veze koje počinju na neobičnim mestima i neočekivano. Voli da putuje i često je najsrećniji kada menja mesto boravka i kada je stalno zaposlen.

Kada je u fazi mirovanja, tada neće biti slučajno da se loše zdrastveno oseća, ali da se žali na stomačne probleme i probleme sa kostima (sa kojima i može imati mali problem). Često zna da vozi brzo, privlači ga adrenalin i sve što je vezano za euforično stanje, ali na neki način i takmičenje – pa je preporuka da ipak bude malo umereniji u saobraćaju.Veoma brzo razmišlja i sve što može da završi “danas”, ne ostavlja za “sutra”. Budućnost je “danas” – česta je parola ovog pripadnika koga krase ljudske osobine, saosećajnost, srdačnost, ali ono što mu smeta je da može biti i veoma nepristupačan i oštar kada su pogođeni njegovi interesi. Često neshvaćen od strane porodice, pa od malih nogu traži svoje “mesto pod suncem”.

Ne prijaju mu autoriteti, pa je svestan ako ne unese diplomatiju, da često može imati “opasnost” da ostane bez posla ili da ima ozbiljnije probleme sa nadređenima. Najviše mu odgovaraju poslovi koje sam organizuje ili poslovi koji dolaze od porodične podrške, iako naš pripadnik ipak misli da je oslonjen na samog sebe i da nema potrebnu pomoć od najbližih kad treba. Ipak, on ne poseduje gorčinu, već stalnu želju da menja, seče ono što mu ne prija i da ide samo napred.

Sklon je da preispituje sebe. Obožava prirodu i kontakt sa životinjama. Trudi se da bude objektivan kada se radi o drugima, a može biti odličan posrednik ili savetnik. Prija mu ludiranje i društveni napredak. Živi uvek “bez rezerve” i trudi se da mu svaki novi dan “bude nova šansa”. Svakako da je veliki individualac, ali pionir i inovator, istraživač. Često do bitnih situacija dolazi čistom srećom.

Ima faze da zna da pretera sa velikodušnošću i očekivanjima – što bi trebao da izbegava emotivno i da se trudi da ostane vedar kakav jeste, ali da izbegava sklonost krajnostima. Najviše mu odgovaraju spontane situacije, slučajnosti, jer tad dolazi do izražaja, jer kad je nešto mnogo planirano unapred, nekako može doći do situacije ili osećaja da se nešto “izjalovi”, zato mora biti strpljiv da sačeka i prepozna prave situacije bez nekog velikog plana.

Do uspeha dolazi uz mnogo rada, osim da rano pokaže određeni talenat, pa krene u samostalni rad. Iako voli ljude, može se u velikim firmama osećati malo ”neshvaćen”. Posebno je okrenut okultizmu, parapsihologiji, i to ga jako privlači. Ima utisak da mu istok nudi neke odgovore, dok može dosta biti vezan za nemačko govorno područje. Voli kuće jer mu prija opuštenost, lošije se oseća u manjem prostoru, posebno u zgradi.

Iako nije posesivan, itekako može biti isprovociran ako uđe u odnos gde se nešto krije od njega ili saznaje da je drugi. Tada može pokazati i crtu nemilosrdnosti, osećaja da želi da kazni osobu koju voli. Brak mu je važno polje, polje njegove reputacije, uspeha, očekivanja. Može biti veoma zapažen u javnosti, ali i sklon da uvek dođe do istine kada mu je potrebno.

Sa svojom decom ima prijateljski odnos, a ono što ne podnosi je neposlušnost i nezahvalnost, to uvek može da ga generalno razočara. Iako prva polovina života donosi svakakve promene, buntovnost, hirovitost, radoznalost, druga polovina života nosi potrebu za mirom, sigurnošću i prosperitetom. Na poseban način može biti vezan za decu svojih bliskih rođaka.

Stalno je okrenut duhovnoj nadogradnji i pitanju energije. Voli sport. Zamaraju ga tradicionalna ograničenja i pravila iako će uvek dolaziti do većeg izražaja na ceremonijama drugih. Ne treba zaboraviti da mu prija da bude drugačiji, jer on to u sebi na neki način i oseća. Uvek se bori protiv podela, agresije. S godinama postaje mnogo zahtevniji, teži, čak jako sitničav po pitanju zdravlja i porodice, pa mora da uči da svoja znanja i pozitivnu energiju prvo sprovodi na sebi. Ako mu uspe da se oslobodi sumnji i stalnih nepotrebnih svakodnevnih trzavica, Strelac –Vodolija može živeti zadovoljnije, jer on mora da bude opušten, originalni mislioc koji ima šta da kaže, pokaže i onaj koji širi pozitivnu energiju (kroz to stanje će i sam biti zadovoljan).

Ukoliko nauči da kontroliše trenutne reakcije i emocije – ima mogućnost da bude veoma srećan u braku i nađe motiv uz pomoć voljene osobe ka napredovanju na polju karijere, u suprotnom može gubiti vreme na sitnice, nebitne situacije i dugo tražiti sebe i lutati u poslovima koji mu ne odgovaraju.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.