https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Bik

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Strelac-podznak-Bik.jpg

Na prvi pogled kombinacija Strelac podznak Bik je puna različitosti, sukoba vatre i zemlje, ali ipak vladaoci Jupiter i Venera u ovom slučaju donose jednu vedru, pozitivnu osobu okrenutu širenju, stalnoj ekspanziji, plodnosti.

Ovo je ličnost koja voli život, rođeni hedonista, zaštitničkog odnosa prema okruženju, jakih čula, istrajan. Strelac -Bik dolazi do izražaja u svojoj porodici, veoma je ponosan na svoje poreklo, izuzetno sentimentalno vezan za svoj grad, naselje, svoj najbliže rođake.

Malo mu fali hrabrost u odlučujućim aspektima, posebno kroz želju da pokrene ambicije, pa uvek mora probati više poslova, menjati lokacije, upoznavati mnogo osoba, da bi se odlučio za konkretnu profesiju. Ima sposobnost da pronađe odličan način da čak sa više strana dolazi do prihoda. Može imati uspeha u štednjama u inostranim bankama, berzama i na polju nasleđivanja.

Veoma topao, srdačan, fizički privlači pažnju osmehom i ljubaznošću, što mu pomaže da ima određeni uticaj na svoju okolinu, ali je osnovna osobina da širi  pozitivnu energiju. Iako Bik u podznaku zna da malo sputava Strelca i da ga tera na stalne analize, samoispitivanja, konzervativnost, Bik  u podznaku Strelcu pokazuje da bude strpljiv da dočeka svojih 5 minuta, uči ga putu sigurnosti i miru, pa je ovakav profil ličnosti – Strelac koji može dočekati veći deo života u blagostanju i miru kojem stalno teži.

Vremenom je mnogo oprezniji i čvršći u odlukama nego ostali pripadnici ovog znaka. Poslovno voli rad sa ljudima, može se odlično snalaziti u poslovima sa nekretninama,modom,pokazati odlične kulinarske sposobnosti, posebno  sebe pronaći u poslovima marketinga, avijacije. Teži da se oslobodi predrasuda, dok je emotivno iako probirljiv, sklon jakim fizičkim vezama i avanturama. Nije neobično da često važne ljubavi nalazi na poslu ili daleko od mesta rođenja.

Ovo je tip Strelca koji ceni eleganciju, čistoću,poseduje istančanost,dok je emotivno sklon krajnostima (ili se dugo vezuje za jednu osobu sa kojom i ostari ili dugo traži idealnu osobu za sebe). Ljubav zna da ga razboli ili potpuno oplemeni. U poslu voli izazove, pravičnost.

Svakako osnovne osobine znaka su sloboda, pa je ona jako važna kroz profesiju, jer vremenom Strelac Bik dolazi do zasićenje i želi da obezbedi sigurne samostalne pozicije. Deluje privatno veoma opušten, ležeran, dok malo osoba zna kroz kakve probleme prolazi, prosto to on ne dozvoljava. Lakše rešava tuđe, nego svoje probleme. Sjajan je prijatelj i nikad ne ostavlja svoje drage na cedilu. Iako nije spreman za razočarenja na tom planu, itekako je sklon većim očekivanjima drugih. Često to može biti povezano sa osobama koje su vezane za inostranstvo ili daljinu.

Stalno radi na svom obrazovanju i kroz porodičnu podršku postiže i više nego što je planirao. Primećena je s godinama posebno jaka snaga po muškoj liniji, ali mogućnost bar jedne intervencije koja donosi velike transformacije da Strelac Bik više brine o sebi. Ženama ove kombinacije se preporučuje redovna kontrola hormona, štitne žlezde i genitalija, muškarcima jetre i mokraćnih kanala.

Strelac – Bik je veoma poverljiv i puno razmišlja o svojim postupcima, potrebama svoje najuže porodice. Sa godinama vizije, rad na duhovnim vrednostima, potreba da upoznaje druge kulture –  dolaze do izražaja. Bori se protiv konvencionalnosti i stalno želi da sruši barijere. Ima potrebu da traga za stalnim odgovorima.

Kao roditelj je brižan, sklon da dobro osluškuje potrebe svoje dece. Teži stalnom savršenstvu, a nekad stvara neprijatelje da to i ne želi. Poznat je kao pripadnik koji je emotivno povezan sa zahtevnijim osobama, ali da često u brak ulazi posle duge borbe, traženja, ali jake strasti. U braku mu uvek fali malo više samopouzdanja i elana, pa je jako važan izbor voljene osobe, jer njemu treba neko sličan sebi. Ceni pouzdanost i lojalnost, emotivno ne trpi kontrolu i posesivnost, iako po opštim parametrima ima mogućnost uvek malog osećaja rivaliteta i borbe u braku.

Obožava velike stambene prostore, skuplja ili voli da poseduje vredne stvari, a često kombinacija zlatne, crvene i indigo plave mu donosi sreću u izboru boja za dom. Na tom polju je veoma gostoprimljiv i voli goste. Strelac Bik je sklon da mu se ništa ne dešava nedeljama, pa preko „noći“ da doživljava velike lične transformacije i veoma neobične lične događaje.

Jako se bori za pravo slobode drugih, a iako pomalo skeptičan, može pronaći vremenom kroz pomoć alternativnih metoda način da se zdrastveno i fizički bolje oseća. Na imovinskom nivou može računati na veću pomoć porodice ili voljene osobe. Ipak, ovo je tip Strelca kome je zbog vladaoca podznaka Venere bitno da je voljen, poštovan, da voli punim srcem i tako može prenositi još bolju energiju na druge. Nekako kada su emotivno stvari kako želi, sve ostalo je dobro.

Nije rođen da bude u senci voljene osobe, ali je spreman da se odrekne mnogih loših navika i sitnica zbog emocija. Dobijanje dece doživljava kao jedan od najvrednijih i najznačajnijih momenata u svom životu, tada je spreman za posebna odricanja, ali deca ovoj osobi donose na nesvesnom nivou i produžetak života. Može biti vezan za istok na poseban način.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.