https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Jarac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Strelac-podznak-Jarac.jpg

Veoma interesantna kombinacija vatrenog, muškog znaka Strelca u podznaku sa zemljanim i racionalnim Jarcem gde vladaoci Jupiter i Saturn daju mudrost,  jednu izuzetnu harizmatičnost koju ova osoba ostavlja svojom smirenošću, a opet, unutrašnjim optimizmom i verom na druge ljude.

Od ove osobe ima šta pametno da se čuje i vidi, sigurno da može biti primer drugima. Ovo bi u figurativnom smislu trebao da bude Strelac koji se ne odriče svog sanjalačkog karaktera koji drži u sebi, ali sigurno Strelac koji čvrsto stoji na svojim nogama, ali i jedan hrabri borac koji odiše jednom kritičkom snagom, hrabrošću i zrelošću od malih nogu.

Zahtevan jeste, ali uvek je okrenut kvalitetu i vremenu u kojem živi. Spreman je za svaku situaciju, pa i kad se desi nešto nepovoljno, zna da se nosi sa tim. To nikako ne znači da on nije emotivan, čak veoma, jer je veoma povezan sa javnim životom, od velikog značaja mu je brak i mir u porodici. Ali je svestan da ako se ne pomuči, ne odrekne, ne pokrene energiju, sve može i  “propasti”. Zbog toga je oslonjen na samog sebe u većini situacija.

Genetski ponosan na svoje korene, posebno jaku povezanost sa ponosom ističe – ima sa bakama i dekama. Često i ima “osećaj” da je on baš taj koji će brinuti o svojim potomcima, ali koji će nastaviti neki vid porodične tradicije i obaveze. Svakako da, iako može na prvi pogled delovati hladan, racionalan, pedantan, on je ipak pravi Strelac, koji uživa u avanturizmu, tajnim sferama, humanitarnom radu.

Često ga može fascinirati pitanje karme, prethodnog života, drugi svetovi, ali se dobro može osećati na drugim kontinentima. Tu će imati osećaj da je nešto bitno uradio. Okrenut je umerenom socijalnom statusu, mada uvek naprednijim metodama zaradjivanja. Sigurnost i moralne vrednosti (da pre svega ne zaboravi sebe, da se ne promeni, da ne poklekne) mogu biti od velikog značaja, ali ovo je Strelac koji ima odličan smer sadašnjosti i koji je usmeren na ono što ga čeka iz dana u dan.

Iako povremeno skeptik,nostalgičan, melanholičan, mnogo mu pomaže vera, unutrašnji napredak, što voli da čita, saznaje, uči. Zna da sasluša druge i sklon je da upija sve što ga zanima. Ne meša se u stvari koje ga se ne tiču. Poseduje dominantan odnos u odnosu na porodične odnose, sredinu, dom i voli podelu poslova, često nešto uvek radi, popravlja ili pravi planove šta bi mogao imovinski još raditi.

Sklon je da čuva ono što poseduje. Iako deluje blago na prvi pogled, itekako zna da bude žustar, dramatičan, ali u situacijama kada oseti jaku nepravdu i osećaj nevrednovanja. Sklon je da puno radi, čak nema problem da radi i više poslova odjednom. Veoma je temeljan.

Jako mu je bitna poslovna reputacija, ali do nje lakše dolazi putem braka ili podrške voljene osobe. Zna da bude i posesivac (iako ta osobina nikako ne pristaje znaku Strelca), ipak Strelac – Jarac ima tu skrivenu parolu da ono što je njegovo, to je samo njegovo. Ipak, može se pohvaliti da na emotivnom nivou zna šta želi, uglavnom mu prijaju dugi odnosi i brak. U braku često ima zaštitnički odnos, ali bira osobu koja voli porodicu. Voli i srećan je ako ima veću porodicu. Može biti smiren prema deci, ali dobar autoritet.

Iako drugima deluje malko nerazumljiv ili se ne snalazi u formama i današnjim trendovima, Strelac – Jarac poseduje ogromnu volju, snagu, mladolikost kojom će moći da se pohvali s godinama, ali sjajnu poslovnu diplomatiju.

Često ima mogućnost da se obrazuje ili uspešno radi van zemlje. “Tamo daleko ” nalazi svoje utočište iako pati za svojim ognjištem. Vreme je njegov najbolji saveznik, pa najlošije odluke donosi u afektu. Veoma mu je važan duhovni mir i sklad do koga dolazi s godinama. Nije sklon da brza, iako će uvek imati dvostruki osećaj u bitnim situacijama, da spoljna slika deluje ukočenija, a unutrašnja euforična. Veoma je promišljen i pomalo na prvi pogled deluje usamljeno, potišteno, kao da nema razloga za tugu, ali je to deo njegovog stanja.

Puno radi na sebi. Ima odličnu intuiciju, na poseban način je povezan sa svojim bliskim rođacima. Često troši dosta energije na roditelje, dom, dolazak do stambene sigurnosti, selidbe i sve mu to baš ne prija, iako nikad ne odustaje od zacrtanih ciljeva. Iako kao dete malo promišljen , u svom svetu, nezainteresovan za igru i skolu, kasnije pokazuje koliko može i lakše se prilagodjava.

Povremeno je sklon da ispituje sebe, a u životu može steći divne prijatelje na pomalo neobičan način i daleko od mesta rođenja. Dopadaju mi se snažni, ali emotivni ljudi. Često i sam ima strah od povredjivanja, ranjiviji je nego što deluje na prvi pogled. Na tom planu treba da izbegava nepotrebnu zatvorenost, ponos i tvrdoglavost.

Kontakt sa prirodom, planinarenje, ronjenje, kontakt sa svetim mestima i bitnim istorijskim gradovima uvek su za njega nov život I veliko punjenje energije. Zna da se šali na svoj način, mada mu treba više vremena da se opusti. Može biti voljen od strane saradnika, a koliko je ambiciozan nikad ne voli da je u situaciji da odlučuje o sudbini drugih posebno na poslovnom nivou. Vrlo efikasan, konstruktivan, prirodan, sklon da lako troši, ali uvek sebi postavlja granice da danas recimo mora više da radi, pa ima mogućnost da nadje balans izmedju porodice, finansija I svojih želja.

Često ima mogućnost da na spontan način upozna svoje idole ili bitne ljude u svojoj profesiji, ali neće biti neobično iako je lojalan da bar jednom doživi platonsku, skrivenu ljubav koju će povezati sa karmičkim uticajima i tako gledati na to. Prija mu kontakt sa običnim ljudima, iako je svestan da koliko napreduje ta težnja se smanjuje. Veoma je dobronameran iako je strog, uvek u ljudima nalazi ono najbolje.

Uvek podržava one koji su drugačiji po svojoj veri, opredeljenju. Sklon je umirujućim rečima, aktivan u plemenitim podvizima, ljubitelj životinja. Profesionalno često može imati mogućnost da samostalno napreduje i da bude finansijski nezavistan što mu posebno odgovara. Zna da prašta, iako je često zabrinut za sve što ga okružuje.

Posebno ga mogu fascinirati stare civilizacije, ali će posebnu čar osetiti na polju istoka. Ono što ga posebno krasi je kontrola nad jakim Strelčevskim hedonizmom, kao i osećaj kad treba da stane. Posebno zainteresovan u oblasti istorije, drugih religija, programiranja. Može se pokazati kao odličan ekonomista i matematičar.

Iako deluje distanciran, Strelac – Jarac pripada izuzetno strastvenim osobama. Iako zna da postavi visoke ciljeve i ne beži od vrednog rada, uvek mu prija mali boemski izlet, da pusti duh da se odmori uz pomoć muzike i dobrog vina.Jako se dobro oseća u širem delu grada, planinama, ostrvima, nikad u centru jer mu ne prija galama i buka, brz svakodnevni ritam.

Često ukoliko ima sreću sa nasleđivanjem ulaže u nešto u čemu će uživati u kasnijim godinama, pre toga obezbedjuje sva sredstva za porodicu i na kraju se opušta (mada ne potpuno u starosti), jer ovo je vrlo aktivan tip Strelca. Loše se oseća u okruženju ljudi koji nemaju želju za životom, koji gube vreme na sitnice i osoba koje žive bez plana.

Iako lako dolazi do poverljivih informacija, nikad ih ne koristi na štetu drugih. Zbog toga se ubraja u pouzdan tip Strelčeva, ali Strelčeva kojima možete dati svoj “život u ruke”. Fascinira ga nauka, fenomeni, neobične pojave. Ne veruje u slučajnosti, ali zna da se izbori sa svim znacima pored svog životnog puta. Voli starine.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.