https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Dupli-Strelac.jpg

Puno energije već na prvi pogled ukazuju na jaku korpuletnost, kao i lepu izražajnost, elokvenciju, ali jak stav i identitet. Dupli Strelčevi i zbog većeg broja planeta (dovoljno je da je tu Sunce u blizini ascedenta) imaju potrebu da budu u centru pažnje, da pokažu potencijal, pa je ovu osobu takoreći teško zaobići jer poseduje izuzetnu ličnu harizmatičnost.

Ona odiše nekom lepom vrckavom energijom koja vam nudi odgovore na sva pitanja. Svakako, da osobine Strelca dolaze do izražaja u smislu filozofskog pristupa životu, idealizaciji (u ovom slučaju i same osobe, ali to deluje lepo), kao i kreativnoj viziji koja ovu osobu vodi kroz život. Iako kao Jupiterovo dete ovo treba da bude i zaštićena osoba ili osoba koja “ima malo više sreće”, ali ne mora da tako izgleda, jer ovo nije slaba ličnost, već upravo suprotno neko ko ide kroz život sa pozitivnim stavom, ali izuzetnim ličnim zalaganjem.

Osetljiva na slabe, obožava prirodu, životinje i prirodan pristup životu. Iako možda nije namera da ova osoba skrene pažnju svojom bojom kose ili lepim telom, svakako da ona privlači pažnju, ali na to treba dodati da ona poseduje energetski elan, baš zato što je svesna da je zaslužila iz prethodnih iskustva da pomogne drugima i da prenese ono što je drugima potrebno. Rođeni učitelj, borac za pravdu, sportista, humanitarac.

Obožava adrenalin, da se stalno nešto dešava, dok zrelost pokazuje na finansijskom nivou, tu je uvek velika odgovornost, pa zarada i ništa baš ne pada s neba. Uvek raspoložena za neke nove informacije, putovanja, učenje, iako kampanjac. Prijatelje stiče na svakom koraku pri čemu pazi da postoji uvek ravnopravnost prema drugima i da je niko ne opterećuje previše privatnim problemima.

Ne podnosi monotoniju i sedenje na jednom mestu i uvek raspoložena za akciju. Obožava tehniku, brzu vožnju, pažnju, uvek u nekoj akciji, ali često i u velikim emotivnim previranjima.Duplog Strelca najbolje može razumeti sličan njemu u partnerskim odnosima, pa se najbolje slaže i snalazi u bračnim vodama sa komunikativnim, radoznalim, dinamičnijim i aktivnijim osobama.

Uvek ima inicijativu za neki nov početak, ne voli da ga iko požuruje, prija mu egzoterija, neko fino ostrvo sa ljudima koje voli ili povremeni izleti prema mirnijim delovima, selu. Uvek se bori za nešto uzvišeno, veruje i u ono što se ne može videti golim okom, može biti I narcisoidan, ali nemojte mu to zameriti jer on je dobrica koji voli život, ljubav, svet oko sebe. Iako zbog suvladara Neptuna zna da bude i naivac, sklon da nekad ide lakšim putem, on itekako zna kad je pogrešio, a šta je najbolje za njega.

Obožava mondenska mesta i uživa u lepoti u svim oblicima. Uvek se trudi da ima spontane i lake odnose sa okruženjem i rodbinom. Ni za koga se ne vezuje  “do kraja”, jer je okrenut i svojim potrebama, željama. Može biti  veoma religiozan, sklon da je stalno okrenut duhovnim učenjima i nadogradnji. Posebnu samouverenost stiče na fakultetu gde na pravi način pokazuje koliko može, dok period detinjastva može doneti društvenost, ali ne toliku ljubav prema školi.

Zna da progura svoje ideje na malo egoističan način, ali se trudi da nikog ne ošteti. U poslu praktičniji, ali ipak sklon višem položaju ili mestu gde će biti koristan. Uvek pun planova, posebno u braku, gde posebno dolazi do izražaja njegovo umeće da menja stvari I širi se u emotivnom i profesionalnom nivou. Kasne godine mu ne prijaju, tad je sklon potpunom predavanju i samoći, dok rane, srednje godine nose jako puno pobunjeničke energije, vedrine, povremene nonšalatnosti.

Dupli Strelac je uvek raspoložen za eksperimente, ali ono što mu nikad ne možete osporiti je urođeni entuzijazam za sve, da li je rečenica “biće sve dobro” površna ili važna u tom momentu, shvatite je kako god, ali on tako misli i veruje da pozitivnim mislima možete uticati na svoju sudbinu i događaje koji su  pred nama, a dupli Strelac je uvek spreman za budućnost, smejući se i iščekivajući uvek nešto novo, interesantno.

Nemirnog je duha, i nekako deluje da je uvek u potrazi za nečim konkretnim. Često “ima sreće” da i njegovo potomstvo krene njegovim stopama ili da ponosno kaže da “deca imaju više na njega”. Sjajan psiholog , astrolog, tarotolog, jer voli da savetuje druge i da im na taj način pomaže. Može obožavati avione,motore. Zbog te činjenice ne zaobilaze ga povrede, mada mu je najosetljivija tačka jetra, krvna slika i problem sa grlom.

Osobina koja mu smeta i koja često može malo da nervira njegove najbliže je izuzetna svojeglavost, uz dozu stalnog smisla za humor. On može sve, samo da ga niko ne “presira”. Često sebe vidi daleko od mesta rođenja, a  ima mogućnost da stalno menja destinacije ili zemlje. Može pokazati izuzetan kulinarski i turistički talenat.

Nije ni emotivno ni lično strpljiv i sve što može da završi danas, završava juče. Jako kulturan, emotivno povremeno pokazuje divlji karakter, ali i ogromnu strast. Sklon da čuva imovinu i da ima mogućnost sreće sa porodičnim nasleđivanjem. Često kontakt njegove dece sa inostranstvom, jaka potreba da svoje potomstvo obrazuje su posebno važni za njega. Iako ga mogu formulisati i kao “društvenog snoba” njemu to ne smeta, jer on voli da je viđen, voli da je u pokretu, upoznaje različite ljude i veoma voli udobnost.

Često lako ulazi u brak. Može imati I dosta emotivnih veza ili više zajednica. On živi za ljubav, život, ali kad oseti da ga nešto koči, da je nesrećan povućiće se i napraviti nagle rezove. Ne deli ljude po rasi, veri. Fizička privlačnost mu je povezana sa emocijama.

Sklon je da bira i malo neubičajena vozila, da stalno ima više hobija i da stalno nešto menja. Dopada mu se da bude drugačiji. Nikad neće priznati da trpi često uticaj sredine i da to utiče na mnoge odluke. Voli društvene mreže. Nikad ne pokazuje svoje slabosti iako ga plaši puno toga. Zna da se nosi sa popularnošću, jer je svestan od malena da mu to nekako i priliči.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.