https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Lav podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/ballet-dancer-1866912_1920-1280x854.jpg

Lav-Blizanac je veoma interesatna i dinamična, veoma povoljna kombinacija koja povećava intelektualnu dinamiku zahvaljujući vazdušnom Blizancu u podznaku dajući ličnost od akcije, radoznalu za sve što je okružuje, svestranu, bistru i veoma ubedljivu, pomalo detinjastu osobu kojoj je ceo život igra.

Lav se ovde oseća dobro jer ima mogućnost da radi na sebi, da putuje, da bude važan i popularan u sredini. Sama kombinacija nosi jaku komunikaciju, sreću preko učenja stranih jezika i dobre vozače. Ovo su osobe koje vole da finansijski ulažu u imovinu i porodičan dom. Jako su im važna porodična sećanja posebno s godinama, a mogu biti veoma povezani sa bratom ili sestrom.

Veoma su veliki kreativci i više im idu profesije gde neće imati standarno radno vreme. Ne podnose kritike, autoritete, da im neko nameće promenu načina života, ali su sa druge strane veoma velikodušni, uvek veseli, skloni da skupljaju i da se druže sa puno različitih ljudi, ali da često drugi imaju jak uticaj na njihove odluke.

U ranom periodu skloni da „prežive“ sve dečje bolesti (koje ih ne zaobilaze), ali da sa ponosom predstavljaju sebe i svoje mentalne potencijale.Mogu biti sjajni djaci,studenti i večiti putnici, sjajni izvodjači i imitatori. Lav podznak Blizanac se uvek izvlači iz neugodnih situacija, veoma je vešt, lukav, zna da postavi stvari kako mu odgovara, rođen da bude sjajan kuvar i hrana mu je veoma bitna. Sve što radi, voli da radi u velikom stilu od sopstvene prezentacije do pokazivanja naklonosti.

Nije baš spreman da se odrekne svoje slobode, ali ne zadovoljava se malim stvarima, jer zna da zaslužuje uvek bolje. Na polju zdravlja često pati od problema sa crevima, bešikom, često ima problema sa dijabetisom. Žene ove kombinacije posebno moraju biti oprezne jer mogu imati ginekoloških problema i problema sa mokraćnim kanalima.

Lav–Blizanac fascinira uvek dobrim raspoloženjem, idejama, željom za druženjem, sa njim nikad nije dosadno iako zna da se olenji i dozvoli da mu prolazi vreme na sopstvene nepotrebne maštarije. Sanja da zaradi veliki novac, ali voli da deli sa drugima. Veoma mu je važno da ima stambenu sigurnost i na tom polju mora izbegavati rizike. Veoma je spretan na rečima, pa se odlično može snaći na medijima i javnim zanimanjima.

Poseduje potrebnu praktičnost, međutim zna da bude sklon naglim promenama planovima i izvesnoj neuhvatljivosti. Često nalazi svoju srodnu dušu daleko od svog mesta ili zemlje rođenja, ali se često vezuje za optimističnu, ali neobičniju ličnost. Emocije su mu veoma važne i prosto je „bolestan“ kad je sam/a.

Ima mogućnost da bude odgovoran, pozitivan, ali i brižan roditelj. Veoma je vezan za svoje korene, voli da poseduje lepe stvari i prija mu udobnost u domu, ali s godinama postaje malo pasivniji. Jako mu je važno da se dopadne drugima, jer odlično i vešto rukovodi rečima, zna da se postavi u svakoj situaciji, ali voli da pomogne.

Često ima mogućnost da finansijski ima uspone i padove, ali da na svaku situaciju koja dolazi gleda sa izvesnim optimizmom. Zna da bude i veoma oštar, prodoran, i veoma kritičan što pokazuje profesionalno. Više mu se dopadaju aktivne, sposobne i pametne osobe, nego samo fizički lepe osobe u izboru partnera/ke.

Sklon da se nametne i prođe i gde drugi ne mogu, ostaje mladolik i u kasnijim godinama i na život gleda sa velikim elanom. Svako negativno iskustvo je za njega značajno, jer mnogo uči o ljudima. Ne dopadaju mu se osobe bez cilja i osobe koje nemaju svoje stavove. Često energiju dobija baš od porodice, i veoma mu je važna porodična reputacija, nivo. Može biti veoma ponosan, ali s godinama i veoma moralan i više konzervativan.

Poseduje simpatične, brze pokrete ruku posebno kad nešto objašnjava i stalna zainteresovanost za nešto novo. Veoma je realan, objektivan u davanju saveta, može biti odličan učitelj, trener, rukovodilac. Koliko god deluje privatno opušten i spontan, Lav–Blizanac profesionalno jako ceni svoje vreme, često na tom polju ima veća iskušenja i pokazuje s godinama veću rezervisanost.

Ovo je svakako Lav od akcije, Lav koji će vas nasmejati, Lav koji voli da se igra, flertuje, da stalno uči i Lav koji vam može ponuditi mnogo smeha i korisnih informacija. U domu posebno pokazuje svoju egocentričnost i dominaciju i ne podnosi neposlušnost. Obožava igre na sreću, ali kontroliše materijalne skrivene želje može postići i više nego što očekuje.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.