https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/silhouette-691502_1920-1280x853.jpg

Lav podznak Bik pripada vrlo pouzdanim, prirodnim , markatnim i veoma principijalnim osobama. Ovo je Lav koji kad nešto zacrta ili kaže, to mora biti baš tako kako je zamislio, ali Lav koji poseduje mnogo energije, Lav koji je esteta, borac u srcu i uvek ima princip da sačeka svojih 5 minuta da bi stigao do cilja.

Veliki altruista, širokog srca, svestrana i sklon da uvek nalazi više načina da bi što bolje zaradio, često finansijski napreduje kroz stalni pokret i putovanja, ali mu je udobnost od velikog značaja, pa mu neće biti teško da dosta radi. Poseduje jak ego, i izuzetnu mentalnu preosetljivost, pa nije poželjno da ga kritikujete na javnom mestu, da mu prigovarate pred drugima, jer može biti veoma „nezgodan“.

On je dosta vezan za period detinjstva, veoma vezan za ljude iz perioda školovanja, ali je ovo tip Lav koji će posebno mnogo novca i energije ulagati u stambeni prostor i svu udobnost u svom domu. On prosto ne zna ili ne može da živi u malom prostoru, on stalno kupuje, ulaže, proširuje.

Veoma je gostoprimljiv i voli da se oni koje voli osećaju „kao kod svoje kuće“. Veoma brine za bliske rodjake i nekad dosta dramatično doživljava porodične krize. Inače je veoma skeptičan i oprezan i kao da mu treba dosta vremena da se emotivno stabilizuje, zaljubi, veruje nekome. Kad se to desi, onda osobi koju voli daje ceo svet na dlanu, pažljiv je, umeren, puno učaže u brak, mada mu je fizička privlačnost bitna veoma, iako deluje dosta rezervisan na prvi pogled u emotivnom smislu. Veoma je topao i ljude oseća po dodiru, mirisu.

Lako zavodi, iznutra je kolerik, spolja flegmatik. Treba dosta vremena da se prilagodite, ali malo bolje upoznate ovog Lava, zato morate da se razoružate srpljenjem i da budete uvek prirodni. Lav–Bik snagu dobija iz doma, porodice, veoma mu je bitna porodična vrednost, podrška porodice i onda može puno, ako to nema, može se osećati dugo izgubljen i razočaran jer zna da mu više pripada.

Iako deluje staloženo, on je izrazito temperamentan , živ, jak na rečima, ali veoma human. Voli ljude, hoće da pomogne, posebno se dobro oseća pored mirnih i produhovljenih, osećajnih ljudi i zato takav profil osoba bira kao prijatelje. U ljubavi su mu bitnije sitnice, nego neka veća dela, ali zato porodično mu je važno da je stalno primećen od strane najbližih, da dobija komplimente, da mu se porodica divi, da ga podržava, da oseća da je bitan i važan, i zbog toga ovog tipa Lava morate upoznati u njegovom kučnom ambijentu i okruženju da bi imali pravi utisak o njemu. On je u stalnoj potrazi za „nečim“.

Profesionalno ljubazan, tolerantan, društven, uglavnom dopadljiv i vrlo lako komunicira sa poslovnim okruženjem i trudi se da bude prilagodljiv. Njega jedino može mučiti ljubav, bračni odnosi gde uglavnom mora imati više snage i razumevanja. Zna da bude i posesivac, pa ono što je njegovo to je njegovo, i može biti veoma kritičan prema osobi koju voli, posebno ako primeti da tu dolazi do vaganja lojalnosti.

Veoma ozbiljno shvata obaveze, i iako kroz odricanja, može dolaziti do visokog obrazovanja (to polje zavisi pre svega od podrške i pomoći porodice). Obožava grupna i timska putovanja, ali tamo gde mu je srce, tu mu je dom, pa pozicija inostranstva i promena nekako je povezana sa tom činjenicom. Zna da bude odsečan, veoma brižan, ali organizovan roditelj, neko ko mora imati višak energije da bi kroz brak našao ravnotežu. Mora se čuvati pogrešnih bračnih izbora, jer će se u slučaju razvoda kasnije teže vezati i verovati nekome.

Ipak, ovaj Lav voli prirodu, društvo, dobru hranu, prijeme i senzaciju u svom domu, porodični komfor, i poslovnu reputaciju. Može pokazati veoma dobru želju i snagu da započne i nešto samostalno, a može se pokazati kao veoma požrtvovan prijatelj. Često može patiti od problema sa vidom, mokraćnim kanalima i srcem.

Ipak uz optimizam koji dobija baš kad prolazi kroz teže faze, pokazuje izrazitu želju za životom i izuzetnu izdržljivost. Ovo je Lav koji voli tradiciju, dobru pesmu, kapljicu, koji će rado pomoći svojim komšijama, Lav koji dublje oseća stvari nego što se čini. Kada je loše volje, bolje ga pustite, jer može pokazati i sebičnost i može biti veoma gord i ponosan.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.