https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/child-1845975_1920-1280x836.jpg

Evo jednog prodornog, energičnog Lava koji voli da vodi, koji je rođen za scenu, ljubav, koji je sjajan džentlmen, koji je veoma usmeren na zabavu i ljubav.

Lav–Ovan nosi jednu samovoljnu, ali iskrenu otvorenu dušu koja je veoma ubedljiva, korisna, zainteresovana za poslovni napredak i osobu koja može dosta rano pokazati ambicioznost. Ipak do pravog uspeha mora se spremiti za mnogo odricanja, rada, nametanja, nekad i kontakta sa ljudima koji mu ne pariraju. Spolja deluje „jači“ nego što izgleda, a u dubini duše ovo je osoba željna pažnje, komplimenata, idealista koji nikad neće prestati sa maštanjem.

Veoma mu je važan osećaj ljubavi i potpune predanosti na tom polju. Veoma voli i ulaže mnogo energije u dom, porodicu, posebno svoju decu. Potreban mu je toleratniji i razumniji partner/ka, koji bi uticao da on pronadje balans, jer zna da bude veoma isključiv, i da iz nestrpljenja napravi veće greške. Izrazito superioran, ne podnosi poraze (posebno na emotivnom planu), sklon jakoj egocentričnosti, ali mentalnoj pokretljivosti, sklon da ostavi utisak i da bude prihvaćen gde god se pojavi.

Iako se buntovnost može kontrolisati i doći u red u srednjem dobu, ovaj Lav veoma čezne za pravim vrednostima, veoma mu je važna profesionalna strana gde je svestan da zaslužuje mnogo više. Teško se miri sa prolaznošću, plaši ga bolest, starost, veoma mu je važan komfor i mir u porodici.

Može biti sjajan pedagog, trener, lako uči, a posebno sklon da mu prijaju osobe koje ga ne kontrolišu (kroz prijateljstvo).Obožava da putuje i često ima bliske osobe koje su vezane za druge kontinente i ostrva ili rado putuje van zemlje.Sve što on ne uspe da uradi na profesionalnom planu, često nastavljaju njegova deca. Svakodnevno zna da bude izuzetno sitničav, ali sklon perfekcionizmu, marljivom radu, ali voli da radi na mestu gde će biti poštovan i rado viđen.

Često je sklon da svaku svoju ljubav doživi kao „najveću“ a sanja o braku, skladu i harmoniji. Ako ne požuri ka prvoj prilici u ranom periodu života, mogao bi pronaći sklad na bračnom polju. Za ovog Lava je bolje da nađe poslovno mesto, ima emotivnu sigurnost, rešene porodične stvari, pa tek onda da se potpuno emotivno veže i dobije svoju porodicu.

Često može biti sklon stomačnim problemima, trovanjima, ali mu je posebno osetljiva zdrastvena tačka glava, vid i kičma o kojoj mora obratiti veću pažnju. Prija mu da bude dominantan u emotivnom odnosu, ali da bude pored osoba koja će mu pružati stalnu ljubav, pažnju, posebno mu je važno da pored sebe ima intelegetnu i duhovitu osobu.

Ovo je Lav koji voli rizike, koji je veoma zaštitnički raspoložen prema ljudima koje voli, koji ne podnosi autoritete i koji je ipak predodredjen za kreativna zanimanja ili mesta gde bi on mogao voditi druge. Veoma atraktivne prirode, sklon da vas ostavi bez daha svojom pojavom i unutrašnjom snagom.  Može biti veoma religiozan, i sklon da veruje u sudbinu.

Kada mu stvari ne idu kako želi, može biti veoma depresivan i sklon da gubi stvari, ide ulicom bez ikakvog smera ili da se oseća „bolesno“. On voli lutrije, igre na sreću, zna da bude povremeno i malo emotivno mazohističan, ali posebno je okrenut pravdi i istini. Ne voli u poslu nefer odnos i „prazne priče“ jer je direktan i okrenut konkretnim stvarima. Kada ima zamišljen cilj, ide ka tome, ne razmišljajući o tome da li ima dovoljno snage, tad je ima.

Iako često može patiti od promena raspoloženja, on ima dovoljno hrabrosti da se suoči sa najtežim zadacima i situacijama. Finansijska strana mu je veoma važna, ali može biti i veliki trošadžija. Na tom planu mora izbegavati rizike, pozajmice, jer često iz malog problema može ući u veći. Prosto ne sme finansijski eksperimentisati.K omfor, luksuz, kupovine mu donose dobro raspoloženje, kao i muzika i stalne promene zemlje.

Ovo je Lav koji ostavlja veliki pečat za druge, odiše nekom dečjom naivnošću i radoznalošću za sve što ga okružuje, ali spada u kombinacije ovog znaka koji može puno. Samo mu je bitna motivacija. Sloboda mu je veoma važna i ne voli nikakve zabrane, uslove, nametanja.Mrzi kukavice i licimere. Često mu se dešavaju nagle promene, pa i razočarenja na emotivnom i društvenom planu, jer je sklon da se naglo veže za nekog.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.