https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/carnival-102478_1920-1280x853.jpg

Ovo je jedna od najdominatnijih i najatraktivnijih kombinacija Lava, jer Lav je svoj na svome, on je samouveren, jak, skreće pažnju, može biti i delovati pomalo nadmen, egocentričan, ali ostavljaće utisak nekog za kim se nećete moći ne okrenuti.

On  laskavo šeta i ponaša se kao na Kanskom tepihu, mora da se svidi drugima, galami i smeje se glasno, ali i veoma mu je važno da ga drugi primete, prihvate i da prima komplimente. Inače,  za kombinaciju duplog Lava vezuju se i  vrlo izražajne, jake, energične, dostojanstvene ličnosti koje drže do sebe, veoma ponosne što im nekad može biti i mala blokada u ličnim i poslovnim odnosima.

Ovo su veoma velikodušne osobe izrazitih emocija i osobe koje znaju u sebi dobro da drže „probleme“ i tajanstveno čuvaju svoj dom, ponosno govore o svojim korenima i da se sa uzdahom sećaju svojih velikih ljubavi. Vrlo ljubazne, ali samo prema onima koje smatraju vrednim i koje prihvate na prvi kontakt. Jako cene prijateljstvo i često na prijatelje gledaju kao na članove porodice. Veoma su sposobne i često mogu uporedo raditi dve profesije, a prija im da budu na odgovornom mestu, mestu gde će svoje znanje i iskustvo preneti drugima ili gde se javno mogu iskazati.

Dupli Lav nije sitničav i lukav, on je otvoren do širokih granica, on je siguran u sebe, ali veoma plahovit, dramatično izražava svoje emocije, ljubav i svoje talente. Da bi bio srećan u ličnim odnosima morate mu dati mnogo slobode, prostora, opuštenosti i morate biti originalni i drugačiji da bi vas zavoleo. Često i previše brine za porodicu, ali je on taj koji i istovremeno nosi teret porodice, ali koji mora biti glavni. Kod njega nema neke naročite sredine ili voli ili ne voli, ili mnogo priča ili ima faze da mu je potrebno da se pomiri sa samim sobom, ali dosta teško prihvata poraze i prolaznost života.

Prija mu da provodi vreme na suncu, urbanim i velikim mestima jer mu to daje dodatnu energiju, ali nikad neće voleti da deli svoje porodične tajne i da se seli, to mu stvara velike glavobolje. Na finansijskom planu obožava komfor kao i većina njegovih pripadnika, ali s godinama može pokazati izrazitu praktičnost i ekonomičnost kada želi da napravi nešto trajno.

Često ima neobične emotivne veze, ali i mogućnost  više brakova. Mnogo putuje i visoko obrazovanje mu daje poseban motiv da ide napred. On je umiljat, voli da se mazi, obožava mesečinu i veruje u sebe i sudbinu. Gordost je osobina koja mu najviše može smetati, pa je treba kontrolisati. Ipak, veoma je plemenit i često pomaže i ljudima koje ne poznaje.

Na zdrastvenom planu mu je potrebna disciplina i samo disciplina da bi izgledao kako želi i ostao vitak, a posebno dame ove kombinacije se često izlažu i estetskim korekcijama i čestim kozmetičkim tretmanima. Voli nakit, često pati od problema sa srcem i kostoboljom, ali voli život, ima vere i uvek se trudi da ide samo napred. On zna da sve može, samo je bitno da dobije i podršku spolja što mu dodatno daje stimulaciju da bude Najbolji.

Često se kreće u različitim krugovima, ali mu privatno posebno prijaju starije i mudrije osobe od kojih dobija najbolje poslovne savete. Koliko god je prva polovina života većine duplih Lavova vreme dokazivanja, rada na sebi, emotivnih iskušenja i izazova, lične borbe, toliko je ulazak u drugu polovinu života vreme kada se ove osobe osećaju udobnije, nezavisnije i opuštenije. Nikad ne trebaju da se uporedjuju sa drugima i trebaju ostati onakvi kakvi jesu. Teško ih razumeju ljudi koji su pasivniji.

Dupli Lav često strahuje od ličnog poniženja, uvreda, sramote i to ga najviše može dovesti do ličnog pada. Sklon da idealizuje svoje potomstvo, ali da se dosta brzo odlučuje za tu ulogu. U braku su mu najbitnije emocije, ali veoma mu je važno da pored sebe ima modernu, emancipovanu osobu koja će mu doneti dinamiku, pokret i razumevanje. Može imati neočekivane mogućnosti da živi van zemlje, ali s godinama postaje nostalgičniji. Dupli Lav je kombinacija koja je najdramatičnija od svih Lavova pa po tome i najintezivnija.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.