https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/adult-2178608_1920-1-1280x851.jpg

Kombinacija Lav podznak Devica odiše unutrašnjom snagom i mudrošću, prijatnom pojavom, ali i malim sukobom same osobe između ličnih posebno emocionalnih želja i odluka sa malo nesigurnim i analitičnim sumnjama, koje često mogu da dovedu do zbunjenosti, perioda rasejanosti, konfuzije ili bežanja u neki svoj svet.

Ipak pripadnici ove kombinacije se mogu „ pohvaliti“ izrazitom poslovnom sposobnošću (ovo su osobe koje i bez većeg obrazovanja imaju mogućnost da napreduju), i osobe koje prosto moraju stalno da rade da bi bile kompletne i zadovoljne. One će imati više profesionalnih puteva i nekako koji god da izaberu biće dobar. Ne podnose autoritete, ali radi dobrog materijalnog stanja u stanju su da dosta toga i tolerišu.

Prija im da su stalno u pokretu, i često imaju mogućnost da profesionalno dosta putuju i imaju veoma uspešne odnose sa strancima. U zrelijim godinama mogu imati čak mogućnosti kroz uspeh na privatnom poslovanju.Iako spolja deluju stoički, analitično i oprezno, one itekako znaju da iznenade sa mentalnom preciznošću, jako dobrom memorijom, potrebom za kontrolom i savršenstvom, ali i veoma jakom borbenošću.

Lav podznak Devica pripada i osobama kojima je prijateljstvo i kumstvo od veoma važnog značaja, kao i osobama koje mir nalaze u okruženju doma i porodice. Imaju strah od braka, često imaju mogućnost i vanbračnih odnosa, ali se sa veoma mnogo napora odlučuju za trajnije emotivne odnose. Potrebno im je dosta vremena da nekom veruju, a brak im često deluje kao nešto što oni ne mogu,što misle da će im negativno promeniti život, da bi se uspostavilo potpuno suprotno (a ustvari nalaze pravo zadovoljstvo na tom planu).

Mogu biti odlični autoriteti svojoj deci i na pravi način im preneti važne životne lekcije i vaspitanje. Uloga roditelja shvataju veoma ozbiljno i kada se ostvare na tom planu, postaju potpuno okrenuti ka tom polju. Često mogu kasnije postati roditelji.

Ovo su osobe koje zbog svoje nepoverljive, ali i pomalo stidljivije prirode mogu imati malo emotivnih veza, ali mogu biti skloni veoma dugim vezama koje mogu zbog navike i propadati. Brakom mogu biti vezane za senzibilne i porodične osobe, ali i osobe koje potiču iz velikih porodica.

Inače Lav Devica odiše zdravim argumentima, diplomatija je prijatelj finansijskih dogovora i napretka, osim da je savet da moraju biti malo oprezniji u saobraćaju jer znaju da voze veoma brzo i da budu nepromišljeni kada su veoma nervozni. Samo emocije mogu biti povezane sa psihom, zdravljem i nositi im dosta problema sa kičmom, vidom i probavnim delom. Emotivno nosu otvoreni i ne prija im da drugi komentarišu njihov status ili da se previše javno priča o njima. Oni vole da čuvaju svoju emotivnu sreću, brak, dom i skoro ni sa kim ne vole da dele svoje planove i želje.

Mogu biti veoma probirljivi po pitanju ishrane, odevanja, veoma jednostavni u načinu života, ali sa skrivenim jakim potrebama da obezbede svoju porodicu i da stalno budu materijalno ušuškani. Jako ih plaši bolest i novčani pad, pa će uvek tu malo “vagati” i praviti rezerve.

Iako je odlučnost i hrabrost više praćena profesionalnim ciljevima, Lav Devica je privatno veoma nepoverljiv, često nesiguran, voli dokaze, fer odnos i jako teško podnosi odbijanje i neizvesne situacije. Ovo je i osoba koja je često u sukobu izmedju „teorije koju ima i stvari koje pokreće u praksi“.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.