https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/lion-3214946_1920-1280x959.jpg

Veoma harizmatična priroda koja odiše jakom voljom i izuzetnom regeneracijom, šarmom i diplomatijom, ljubaznošću i potrebom da se dopadne drugima, ali i pomogne drugima, veoma uravnotežene i optimistične naravi vezana je za kombinaciju Lav podznak Vaga.

Ova osoba prosto odiše nekim mirom, elegancijom, otmenim genetskim kodom, prirodnošću, smislom za estetikom i društvenom pristupačnošću. Lav Vaga poseduje veoma jake veze sa drugima, odiše maštovitom kreativnom imaginacijom koju pokazuje govorom, pa ne može profesionalno ostati neprimećen.

Iako vezan za izuzetno jak unutrašnji perfekcionizam i potrebu za stalnim redom u „glavi“ i samokontrolom, ovo je prijatan Lav koji gde god se pojavi skuplja ljude oko sebe, voli da putuje, komunicira i ne može zamisliti svoj život bez tehničkih spravica iako to zna da ga optereti jer se svemu daje na izuzetno dubok način.

Ovo je i Lav koji je veoma zaštitnički raspoložen, koji stalno smišlja nove promene u svom domu i raduje se svakom novom danu,kupovini, ima jaku veru koju posebno prenosi na svoje potomstvo za koje je telepatski vezan. On voli da se lepo oblači, piše, ne voli nikako samoću, voli da je okružen pozitivnim ljudima i sklon je da obavlja po pet poslova odjednom jer samo na taj način najbolje svakodnevno fukcioniše.Iako sklon pomalo buntovnoj energiji (posebno u periodu rane mladosti) u odnosu na roditelje, ovo je Lav koji teži veoma prijateljskim odnosima sa svojom porodicom i često shvata da su mu roditelji i najiskreniji i najbolji savetnici.

Ne prija mu mali prostor, ograničenje,a često ima problem da mu stalno treba puno prostora u domu za sve stvari, kutijice i uspomene koje želi da čuva pored sebe. Veoma je miroljubiv, zna da oprašta, intuitivno zna šta vredi i kad je pravo vreme da pokrene bitne materijalne ciljeve, što mu pomaže. Često ima nepotrebna samoispitivanja, sklon je emotivnim „mozgalicama“ a svestan je da mu prave promene uvek dolaze kad najmanje očekuje. Svestan je da ga nešto „čuva“, što je posebno vezano za poziciju saobraćaja.

Lav-Vaga je veliki idealista, maštar ranjivog srca i jakih osećanja, koji traži pažnju „deteta“ i koji veruje u “pravu“ ljubav, to je neko ko se nikad ne odriče pravih čistih emocija i ko često ima velike emotivne promene, koje idu po principu ili totalni emotivni kolaps ili emotivna nagla euforija. On je u stalnoj potrazi za lepotom, emocijama, i ljubav je jedan od najboljih pokazatelja njegovog psihološkog stanja, ukoliko stvari tu dobro stoje, on može podići “svemir na noge“, a ukoliko ne, posvetiće se poslu, prijateljima i stalno sanjariti o velikim emocijama.

Veoma je važan izbor partnera/ke, jer ova kombinacija često može doneti grube promene, i mogućnost kasnijeg sazrevanja, dugog čekanja na pravu ljubav. On se najbolje oseća u braku iako teže menja svoje navike. Posebnu sreću dobija preko unuka, svoje dece što mu posebno daje dodatnu snagu da svaki dan ima novu nadu.

Uvek zainteresovan za nove trendove, lepotu u svim oblicima, voli da je dobro informisan, i ne želi da bude nespreman za buduće dogadjaje. Iako mu je jako važan društveni i profesionalni status, često može imati problema sa iskrenošću na prijateljskom planu, ali imati mogućnost čestih razočarenja (posebno se mora čuvati proračunatih , bezobraznihi koristoljubivih osoba).Iako često može biti na meti ljubomornih, uvek će pored sebe imati i širok krug prijatelja.

Lav-Vaga ima odlične šanse da bude veoma uspešan, jer poseduje izuzetnu želju za ambicijama na spontan način, vredan je, daje se maksimalno, ali i dosta očekuje od sebe i usmeren je na konkretne rezultate. Lav Vaga voli da uči, i uči dok je „živ“. On stalno pred sobom ima bitne lične lekcije koje mora prihvatati optimistično i bez rezerve. Ima dosta hobija, voli vodu, ples, muziku, obožava mondenske prijeme, antikvitete, poeziju.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.