https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/sky-3311762_1920-1280x960.jpg

Lav podznak Ribe pripada izuzetno osećajnim i neobičnim profilima Lavova, koji maštovito prenose sjajne ideje na druge, jako vole da pomažu drugima, veoma su osetljivi na slabost, bolest, ali su izuzetni vizionari i intuitivci.

Iako ova kombinacija nosi sa jedne strane jednu vulkansku energiju Lava sa nešto povučenom i pasivnom energijom Riba, osobe ove astrološke kombinacije mogu biti ipak veoma prepoznatljive po svom jakom duhu, šestom čulu, jakim preodsećanjima, unutrašnjoj proceni o drugima, oni su malo u svom svetu stalno tražeći svoj put, stidljivo se plašeći poraza, ali ipak ovo mogu biti sjajni psihoanalitičari, umetnici, astrolozi.

Imaju specifične pokrete, ali interesantan pomalo dalek i potišten pogled i sjaj u očima koji odiše nekom jakom mudrošću i smirenošću. Ovo su i osobe koje mogu biti profesionalno veoma afirmisane i samo preko poslovnih priznanja steći bolje lično samopouzdanje i mir.

Iako deluju mirno, ovo su izuzetno borbene osobe koje tu osobinu mogu pokazati na finansijskom planu, osobe koje mogu biti odlični savetnici, možda malo slabiji organizatori lično, bolji poslovno. Zbog toga im i emotivno odgovara zaštitnički raspoložena, porodična, ali vredna, jednostavna osoba koja bi im donela mir i podršku i preko toga bi mogli biti energičniji.

Veoma vole slobodu, i da imaju osećaj širine iznutra, mada imaju faze da budu veoma rasejani, skloni potpunoj konfuznosti i promenama raspoloženja. Jako vole prirodu i potreban im je stalni mir da bi stvarali. Ukoliko potiču iz većih porodica, mogli bi imati predispozicije za bolje lične planove uz podršku porodice, ali ono što je sigurno da se u njihovom domu stalno nešto dešava, uključeni su svi aparati, imaju puno rođaka, poseta, selidbi kroz život.

Emotivno su vrlo osećajni, veruju u ljubavnu snagu, zaljubljivi su, ali se ne snalaze dobro u nekim neharmoničnim situacijama, neprijatnim diskusijama, kada će biti skloni da se dramatično povuku i pate u sebi. Uglavnom su oslonjeni na okruženje sa kojim su odrasli, kao i svoje najbliže članove porodice. Ne vole nagle promene i teško se snalaze ponekad u nepoznatom okruženju.

Jako vole okultizam, modu, nakit, veruju u energiju ljudi, drago kamenje. Veruju da se ništa ne dešava slučajno, i da uz dozu jake vere mogu doći do zacrtanih ličnih ciljeva. Izuzetno su zahvalni kao roditelji, popustljivi, posebno vezani za žensko potomstvo.

U poslu se trude da se pokažu, budu „glavni“ da se poštuje njihova reč i deluju mnogo jače i samouverenije nego kakvi su privatno, a privatno mogu biti i veoma usamljeni. Znaju da prave iluzije o sebi, ljudima koje vole, ali da deluju zagonetno i skriveno.

Uglavnom, Lav –Ribama pripada osobama koje imaju izuzetno emotivan pogled na život, osobama koje mogu biti veoma religiozne, muzikalne, osobama koje obožavaju istoriju i koje rado putuju u potrazi za nekim odgovorima. Veoma veruju u karmu. Veoma su romantične prirode, imaju dosta važnih prijatelja iz oblasti medicine i politike, ali se trude da brakom budu vezane za korisne i realnije osobe.

Iako znaju da jako rasipaju svoje vreme i energiju i na nepotrebne stvari, Lav –Ribe sve što radi radi sa velikom predanošću. Njih je malo teže upoznati jer mogu iznenaditi Lavoskom voljom, ali mističnošću njihovog podznaka Ribe, a vreme je pravi pokazatelj koliko vas ova osoba voli i na koji način vas je prihvatila.

Niži tipovi ove kombinacije mogu biti skloni porocima, kriminalu, mogu želeti da povrede sebe posle prvog emotivnog pada ili bežati u apatiju. Tačno je, da ova kombinacija pojačava melanholičnu i pomalo tajanstvenu energiju Ribe, ali nosi i izuzetno požrtvovane, dobre, naivne osobe koje žele da ih primetite i koje žele da postignu nešto značajno po čemu bi ih drugi zapamtili. Iako ne pokazuju svoju jaku želju za uspehom itekako će ga želeti.

Vibracije posebno nesrećnih ljudi osećaju kao prijemnik. Mogu biti zahtevni prema sebi, a često i veoma nezainteresovani za obične stvari. Često vode dnevnik, meditiraju i to im pomaže da pronadju sebe.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.