https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/bik-1280x853.jpg

Osobe koje nose astrološku kombinaciju Ovan sa podznakom u Biku su izuzetno čulne i tople. Ovde uticaj Venere kao vladaoca ima izuzetno pozitivan uticaj na znak Ovan i usporava ga, dajući mu mir i stabilnost. Iako će ove osobe uspešno kriti kada imaju lični problem i mogu imati izuzetnu unutrašnju strasnu i jaku podsvest da u svakom momentu znaju šta treba da preduzmu. Ovo su pre svega vrlo šarmatne i praktične osobe.

Ovde je Ovan usporen jer Bik nigde ne žuri i ne sekira se ni za šta. Ovan podznak Bik ima meru, razuman je, trudi se da organizuje svoj život što bolje moguće, postojan je, može biti sposoban da nadje više izvora prihoda zarade, ali ima zaštitnički i emotivan odnos sa okruženjem.

Slike iz detinjstva i škole su mu posebno upečatljive i bitne. Svoju porodicu predstavlja kao najbolju, ali je okrenut ka sigurnosti i komforu. Ne želi nigde da žuri, iako podsvesno može imati faze da se bori sam sa sobom. Jači je nego što izgleda. Emotivno oprezan, jako probirljiv i sklon trajnim ljubavnim odnosima. U brak mora ući kao znak jake strasti i emocija.

Dobar je, ali veoma brižan roditelj koji od rodjenja svoje dece želi da učestvuje njihovom životu na detaljan način, što deci kada porastu može delovati kao mali pritisak. Sjajan je prijatelj, ali ne prima lako nove ljude u svoj život. Intutivno često oseća ko je dobar, a ko ne.

Ovan -Bik prati modu, voli da ostavi poslovni utisak, ali je više profesionalni individualac, kome treba dati punu slobodu. Jako je povezan sa braćom ili sestrama. Potrebno mu je dosta vremena da primi utiske i da da mišljenje o nekome. Deluje vrlo poverljivo i stabilno, ali kad bi ga neko isprovocirao naleteo bi na veliki bes, pa je ovo osoba koja teži da gleda sebe i svoje okruženje, da se ne meša u tudje probleme, ali ne dozvoljava komplikacije i lošu energiju. Posebno može biti talentovan za poslove koji traže diskretnu snagu ili pomoć drugim osobama.

Na poseban način voli istok. Svoj dom i zemlju teže napušta, osim ako ima baš opravdane i jake razloge za to. Može biti dominantan u odnosu na svoju porodicu, ali kao roditelj sklon je tome da bude stalno informisan o tome gde se njegovi najbliži nalaze i šta rade. On je osoba koja najbolje razume i rešava probleme svojih dragih.

Iako je svojeglav, veruje u mir, stabilnost, dobre ljude i nikad se neće odreći svog hedonizma. Ne voli ograničenja, i zna da se na pametan način distancira ili ugodi sebi. Poseduje jaku samoodbanu kad je u nezgodnoj situaciji. Ima sjajan magnetizam, pa može privući svakoga koga želi.

Kod ove osobe je strast i spontanost, ali potreba za materijalnom i emotivnom sigurnošću od velikog značaja. Senzualniji je od ostalih pripadnika Ovnova, ali manje borben (samo kada je potrebno). Inače, ova osoba neće nikad forsirati stvari, požurivati nešto i težiće da prati životne signale svoje sudbine.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.