https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Ovan podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/blizanci-1280x853.jpg

Ovan podznak Blizanci je kombinacija osoba gde se oseća spoj vatre sa entuzijazmom i mladalačkom energijom intelektualnog Blizanca. Kombinacija se smatra vrlo pozitivnom, krajnje originalnom i kreativnom. Ovo su osobe pune ideja, podsvesnog hedonizma i samopopustljivosti.

Puni su planova i veoma vezani za svoje prijatelje, mogu biti vođe u timskim aktivnostima i borci protiv nepravde (uvek spremni da kažu istinu u oči, a takođe osobe koje odlično vode druge).

Ovim osobama pre svega odgovaraju odgovorni i pokretni poslovi. Izuzetno su pronicljivi, vole da sačuvaju neku finansijsku rezervu da niko ne zna. Pre svega im je bitna materijalna i porodična sigurnost, koja je u uskoj vezi sa materijalnim stvarima.

Sa roditeljima žele da imaju prijateljski odnos. Iako su im porodični odnosi različiti, oni su često vrsta “savetnika” u porodici. Primećuju i najmanje sitnice u svom domu i vole red. Mogu se dosta seliti.

Ovo su osobe koje brzo uče i lako prenose znanje na druge, ne vole da troše energiju na nepotrebne polemike i emocije. Vrlo su konkretni i stoje iza svojih stavova. Mogu biti medijalni i odlično se snalaziti u javnim profesijama.

Vrlo su uslužni prema svima, ali jako samokritični po pitanju doma i odnosa u porodici. Vole da im je dom lepo sredjen, a da su emotivno u bliskim odnosima sa pažljivim i emocionalno kulturnim osobama. Najbolje se regenerišu kroz rad, posebno kada imaju neki problem.

Mogu biti malo nestrpljivi roditelji, ali se trude da uspostave ravnotežu izmedju potreba svoje voljene osobe i potomstva. Često imaju puno prijatelja iz svih gradova Srbije, posebno inostranstva.

Iako kasnije sazrevaju, ove osobe nigde ne žure, svesne su da se njihov život i važne situacije dešavaju kada je to potrebno. Vole da su dobro informisani, ali im prijaju druženja i komunikacija sa osobama sličnih shvatanja. Mogu očekivati puno putovanja posebno u drugoj polovini života.

Svakako da podznak Blizanci naspram Ovna nosi jednu energičnu vrcavost i maštovitost. Iako sanjaju, oni čvrsto stoje na zemlji, posebno kada se radi o profesionalnim stvarima. Znaju da bez mnogo truda nema rezultata i svakako čekaju svojih 5 minuta, što će na neki način i biti  njihova “misija” u naredne dve i po godine.

Uvek su željni novog znanja, informacija, kontakta sa različitim ljudima. Svoju posesivnost kriju i ne žele da je pokažu.

Ovan Blizanci su odlični imitatori i improvizatori, koji se najbolje snalaze u kritičnim situacijama. Pošto su skloni da istovremeno rade više poslova odjednom (posebno da kontaktiraju sa više osoba odjednom), moraju čuvati sebe od tolikog trošenja. Mogli bi imati mogućnost da od ove godine aktiviraju neke dobre finansijske buduće investicije, koje će im doneti posebnu euforiju i sreću. Okrenuti su budućnosti.

Mogu biti skloni potpuno nepotrebnim naglim odlukama i besu, ali to dosta brzo prolazi. Ovan-Blizanci su osobe jake volje i intelegencije koje moraju uvek imati promene kako bi bile kompletne.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.