https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/woman-2320581_1920-1280x725.jpg

Evo jednog prepoznatljivog, ponosnog Raka, koji drži do sebe, Raka koga je teško zaobići i ne primetiti zbog vatrenog ascedenta u Lavu, ali Raka i koji zna da se osami, duboko razmišlja o prošlosti koje nikako da se reši.

Ovo je jedna strastvena, pomalo egocentrična, svojeglava priroda koja kada nešto želi-ne može joj niko stati na put. Veseli zabavljač, pa njegovim prijateljima nikad nije dosadno, a ima jednu prirodnu sklonost da se druži sa puno različitih ljudi i lako razume najrazličitije probleme.

Voli sjaj, raskoš,po prirodi je radoznao, voli kulturne i obrazovane osobe, a opet podsvesno čuva svoju privatnost i puno toga predjenog drži u sebi. Uvek je u nekim skrivenim emotivnim mislima, poslovno požrtvovan, ali sa puno napora dolazi do dobrih poslovnih mogućnosti. Njegov teatralan nastup i raskošna priroda prosto ostavljaju bez daha, ali Rak-Lav ima lepe manire, pravedan je, uvek objektivne intelegencije i razmišljanja, dobro skrivajući svoju nostalgičnu prošlost i loša dešavanja u porodici.

Uvek ima utisak da poslovno sporo napreduje i može više ali da ne živi u vremenu u kome se trenutno nalazi. Ovo je i vrlo hiperaktivan Rak, koji često lako završava visoke škole, borbeno ide kroz život i nikad se ne predaje. Večiti romantik iako emotivno uvek uz velike napore dolazi do srećnih prilika. Teško podnosi rastanke iako deluje jači nego što stvarno jeste.

Obožava druženja, putovanja, voli da otkriva nova područja. Na putovanjima posebno pokazuje svoj avanturistički duh. Posebno žene ove kombinacije mogu biti prepoznatljive po lepom izgledu, dobroj vitalnosti i liniji, veoma žilave. Ovo su vrlo optimistični roditelji koji se trude da imaju uvek prave informacije u vezi obrazovanja svoje dece, ali roditelji koji sa puno vere i energije vaspitavaju svoje potomstvo. Rak-Lav posebno može računati na veliku sreću preko unuka i mogućnost velikog uspeha preko tog polja.

Rak-Lav u miru  i tišini najbolje donosi lične odluke. Često mu je teško da stavi tačku na prošlost da bi krenuo u budućnost.Voda ga smiruje pa češća tuširanja mogu biti delotvorna .Sklon je prelomima i reumatskim problemima, kao i jakim zuboboljama.

U braku mu je važna sloboda, moderan odnos, nekad je u zajednici koja nije javna i zvanična. To mu ne smeta, jer iako voli ceremonije, važnija mu je ljubav od papira. Vrlo često ima mogućnost i za više zajednica posebno ako naglo i brzo udje u brak. Često bira starije i zrele osobe, neobičnije partnere ili osobe modernije lepote. Emotivni Rak sa lavovskim velikim srcem kako često znam da kažem za ovu kombinaciju je i melanholični usamljenik, osoba koja stalno veruje, osoba koja uz puno napora dolazi do stambenih promena, ali često i osoba koja se bolje oseća daleko od svoje zemlje, gde često odlazi naglo.

Ima izuzetan smisao za glumu, imitaciju, modu, ali poslove uvoza izvoza i pedagoški rad. Voli da brine o slabijima. Osetljiv je na decu. Može biti veoma strog i poslovan, ali privatno jako detinjast. Često odrasta uz prisustvo jednog roditelja o kome brine tokom života.

Rak-Lav voli pažnju, svetla, izlaske, on nije rodjen da ga zatvorite izmedju četiri zida, iako je na poseban način povezan sa svojom porodicom. Trudi se da praktično rasporedi novac i da manje rizikuje. Često baš na finansijskom planu dolazi do razočarenja, pa mora biti oprezan kome veruje.

Emotivno ga ne zaobilaze komplikovane, naporne situacije, a često i dugo čeka do one prave “idealne” prilike (naravno, sve zavisi od ličnog horoskopa i položaja planeta preko 5/7 polja, kao i ostalih pokazatelja). Kod njega se često osećaju periode “sunca i kiše” i stalno oscilira između jake sreće i tuge. Jako mu je bitan ugled, reputacija u odnosu na okruženje, ali kako ga drugi vide. Voli komplimenta i to ga motiviše da bude još bolji.

Iako je ovo Rak koji je rodjen sa boljim samopouzdanjem i potrebom za ličnim dokazivanjem i plasiranjem, njegov lični život je velika borba i stalni napor da bude bolji i da bude voljen na način kako to želi. Ne podnosi samoću, loše se oseća kada ode u penziju jer time ima osećaj da njegov značaj više nema smisla i prosto je srećan kada se nalazi na javnom mestu i kada on odlično “diriguje” i organizuje svoj posao, potrebe svoje porodice.

Ovo je dobronamerni Lav koji svoje voljene ne ostavlja na cedilu, a uvek želi kontakte sa ljudima iz detinjstva, mladosti. Iako može biti probirljiv po pitanju izbora, često kad se veže to traje beskonačno dugo i kad druga strana nije potpuno posvećena.

Rak-Lav posebno doživljava velike promene i buđenja u srednjem dobu koji nosi najvažnije prekretnice za njega. O kritikama razmišlja dublje nego što drugi misle. Uvek dosta radi na sebi i veoma mu je važan izgled, lične potrebe i želje.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.