https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/mother-84628_1920-1280x853.jpg

Kombinacija duplog Raka vezuje se za veoma interesantne ličnosti koja žive u svom svetu,velike romantike u duši, koji su pod jakim uticajem porodice, detinjstva. Imaju posebno zaštitnički odnos prema ljudima koje vole, ali poseduje zatvorenost ili takozvani “oklop” za nove ljude.

Drže do sebe, čuvaju svoj lični život i otvaraju se samo kada osećaju ljude sličnih vibracija. Često se ponašaju suprotno od onoga kako se osećaju, a iako na prvi pogled deluju flegmatično, dupli Rakovi su duboko emotivne i mogu ih veoma potresati vrlo dramatično sve stvari koje se dešavaju oko njih. Ovo je prava ženska, pomalo melanholična, ali jaka kombinacija, koja posebno donosi izražaj kod žena duplih Rakova koje su poznate po prelepom licu, kosi i držanju.

Sklone da dele sa drugima, da puno troše, uživaju, ugode sebi, poverljivo čuvaju svoje ognjište, posebno da od rođenja budu povezane sa starijim ženskim članovima porodice. Intuicija im je najača strana, dok raspoloženje varira kao plima i oseka, od nagle euforičnosti i sreće do potpune potištenosti kada vole da odleže i ne smetaju nikom.

Ova ličnost mora da ima redovan i dobro organizovan svakodnevni život jer u suprotnom postaje veoma nervozna. Često podsvesno strahuje za roditelje .Oseća ljude, okolnosti veoma senzitivno, pa je ovakvu osobu veoma teško prevariti. Prvi utisci posebno mogu biti važni svim duplim Rakovima.

Dupli Rakovi i Račice se najbolje osećaju pored vode, mora, jezera jer to nekako i pripada mestu gde su najsigurnije i najmirnije. Ovo su jake majke, koje požrtvovano i vrlo hrabro daju odličan primer svojoj deci i prenose od rodjenja jaku unutrašnju snagu na svoju decu. Veoma su povezane sa svojim majkama, pa nekako njihove osnovne osobine osećaju posebno s godinama.

O svemu razmišljaju veoma temeljno i nisu sklone da donose brze odluke kada se radi o važnim porodičnim stvarima. Najbolje se osećaju na mestu gde nemaju puno prostora i na mestu gde mogu da se opuste. Ovo su odani prijatelji, ali ako ih izneverite, samo vas otpišu i nastave dalje. Uvek pamte važne datume i dešavanja iz detinjstva.

Emocije su im i najača strana, ali znaju pronicljivo i spretno da skriveno sakriju zaljubljenost i osećaj ljubavi. Često nailaze na neobične veze ili znaju da kriju svoj ljubavni život. Ipak najbolje sebe pronalaze u braku. Većina zna da se veže veoma rano ili dosta kasno, ali sa osobama gde se pojavljuje neka razlika u godinama, statusu i načinu vaspitanja. Ipak, cene brak, porodicu, veoma im je važno potomstvo, pa se nerado razvode ili na to gledaju kao nešto što nije za njih. Posebno su povezani sa kumovima i rodjacima u inostranstvu.

Poslovno uvek imaju dosta optimizma, vere, energije, ali često neplanirano i dolaze na bolje položaje. Često su aktivni s godinama, pa nastavljaju tamo gde su stali (obrazovanje recimo). Vole da su im domovi prepuni slika, lepih predmeta i slika njihove porodice. Često se “bore” sa malo posesivnim odnosom sa decom.

Zdrastveno najosetljivija tačka može biti kilaža, želudac i grudi. Odgovaraju im lagane aktivnosti posebno plivanje. Dobro se osećaju na selu. Vole prirodne stvari, ljude, cene skromnost i fer odnos. Duplog Raka mogu uznemiriti jedino ljubavni problemi ili deca i tu su najosetljiviji, sva ostala polja kao da drže pod kontrolom. Znaju da budu i pomalo mistični, tajanstveni, da drže puno toga u sebi. Ipak, u kritičnim momentima su pribrani i smeli.

Vremenom stiču veliku mudrost, samokontrolu pa ih ne mogu iznenaditi neke nagle situacije. Odgovaraju im manja vozila i mogu biti veoma oprezni i strpljivi vozači. Nikad ne ostavljaju na cedilu one koje vole. Važan im je stalni kontakt sa rođacima i prijateljima. Iako znaju da budu nostalgični, tvrdoglavo se nikad ne vraćaju na ono loše.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.