https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Rak podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/horoscope-639122_1920-1280x1280.jpg

Evo večnog mladića koji je u stalnoj potrazi za informacijama, pokretom, igrom, emotivnog intelegetnog bića prepunog ideja koga ne drži mesto. Kombinacija Rak-Blizanci nosi energiju mentalne duše koja traga za nečim posebnim, koja ulaže velike napore da sebi i svojoj porodici obezbedi sva sredstva za udoban život.

Rođeni zabavljač, sjajne mentalne ubedljivosti koji i kad ne želi odlično skrene pažnju na sebe. Uvek nasmejan, mada često u konfliktu izmedju emocija i razuma. Uvek u malom dokazivanju sopstvene ličnosti. Ovom Raku je veoma teško sa sazri, odraste, on je večiti sanjar u duši, večito dete koje sanja svoj san. Zbog te osobine je teško odrediti koliko ima godina jer može delovati veoma mladolik čak i u kasnijim godinama.

Često će nešto petljati sa nekretninama (stalna prodaja, renoviranje, kupovine), često uzimati kredite, ali uvek u osnovi zaštite svoje imovine i porodice. Uvek nešto radi, popravlja u svom prostoru, vrlo gostoprimljive prirode, ali voli odabrane i najavljene goste .Ne voli da ga neko čeka ili da čeka druge. Iako deluje uvek spreman za neku akciju, dobro krije sopstvenu nesigurnost.

Ovo je i tip veoma snalažljivog Raka koji prolazi tamo gde drugi ne mogu, večito nasmejan, sklon da stalno ima obaveze i nešto radi. Često prolazi kroz mnoštvo raznih emotivnih iskustava, ali mu je važno da pored sebe ima kulturnu, odmerenu i kvalitetnu osobu. Može biti odličan roditelj, jer uživa u toj ulozi (nekako se vraća u vreme koje je voleo).Veoma će mu biti važna reputacija i društveni nivo dece, kao i obrazovanje.

Emotivno ne voli skandale, napadne i previše navaletne osobe. Pre svega ovoj osobi prija pametna, opuštena i ambiciozna osoba. U braku nalazi oslonac, ali mu je potrebno puno prostora i slobode.

Rak-Blizanci ne vole ustaljene navike, ne vole nepravdu, podele. Često mogu biti dobre vođe i organizatori. Poslovno često imaju oscilacije, uspone i padove, ali mogu imati mogućnost stabilnosti preko javnih poslova, medija, poslova koji su vezani za putovanja ili ekonomiju. Veoma su nepoverljivi prema planovima za budućnost, jer žive kroz plan sledećeg dana, ali ne godine. Mogu biti veoma dugovečni.

Zdrastveno često mogu patiti od problema sa mokraćnim kanalima, šećerom, žene često mogu imati problema sa hormonima i genitalijama. Mogu biti odlični kuvari, i veoma zainteresovani za potrebe doma i porodice.M ogu biti vešti u odabiru odeće, imati ukusa za trendove. Veoma im je bitno da poseduju udoban i dobar automobil i da su u stalnoj komunikaciji sa drugima. Često putuju iz poslovnih razloga.

Samo lenjost ili nesredjeni porodični odnosi za mnoge pripadnike ove kombinacije mogu doneti ograničenja na polju obrazovanja. Sa pripadnicima ove kombinacije nikad nije dosadno. Mogu vas nasmejati, ali i motivisati na promene. Vrlo su šarmatni i mogu biti veoma omiljeni u sredini u kojoj žive. Često na dobre lične okolnosti nailaze daleko od mesta rođenja.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.