https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/sky-2996551_1920-1280x720.jpg

Ovo je vrlo dopadljiv spoj vode i zemlje dajući jednu pristupačnu, toplu osobu jakih emocija i izuzetno hedonističkih stavova. Rak podznak Bik često ćete prepoznati po osobama veoma lepih i izražajnih crta lica, osobama koje nose posebno lep osmeh i koje poseduju jednu ljupkost spojenu sa praktičnošću i ležernošću već na prvi pogled.

Jako vole udobnost, sigurnost na svim poljima i osećaj da su situirane. Iako ih ne treba podceniti (jer mogu delovati nežno, ali i krhko na prvi pogled, smireno) ovo su izuzetno energične osobe koje poseduju neumornu fizičku energiju. Mogu biti mirotvorci, odlični posrednici, ali oni koji će stati na ulici na pomognu slabijima, bolesnima, starijima.

Obožavaju stalni kontakt sa prirodom, dobru hranu, piće, ali i vodu. Znaju da preko vrlo pametnih ideja i stalnih različitih kontakta dodju do odličnih mogućnosti za zaradom. Jako su vezani za svog brata, sestru, rodjake i ljude sa kojima su odrasli, a posebno osobe sa kojima su provele detinjstvo i period osnovne škole. Njihov senzibilitet i raspoloženje se često oseća u njihovom glasu, ali odnosima sa okruženjem. Znaju da budu i veoma uvredljive i da budu sklone da se povuku kad im nešto ne odgovara.

Emocije za njih predstavljaju ogroman uspon ili pad, pa zdravlje zavisi u kakvoj se emotivnoj vezi nalaze. Sklone su stalnim emotivnim mozganjima, težem opuštanju, ali jakim emocijama. Takve su često i sa svojim potomstvom, gde postoje strahovi koji se ne vide na prvi pogled.Porodica je za Raka sa podznakom u Biku najveći oslonac, snaga i mesto gde ova osoba nalazi najači smisao. Većina pripadnika ove kombinacije odrastaju u vrlo dobrim uslovima, pa im je teško kada moraju da promene sredinu, svoj kraj grada ili svoje društvo. Kao i većina Rakova najbolje se osećaju pored vode, posebno im prijaju timska putovanja sa prijateljima.

Podršku nalaze u roditeljima, prijateljima i svom potomstvu. Često troše iznad mogućnosti posebno kada se pokrenu stambeni planovi. Vole da poseduju ono što im pripada. Međutim, Rak podznak Bik je sjajan Mesečev pripadnik bogat duhom, human, sklon da pomogne, sklon da se nadje drugima, i zbog toga oko sebe ima prijatelje po celom svetu. Veoma je čulan i često ljude bira po dodiru, načinu kako se pozdravljaju ili odnose prema njemu. Izuzetno je maštovit, što može da pokaže profesionalno.

Porodica je njegov mir, raj u svemu, a sve što se spolja dešava može nositi poziciju da nekad bude skeptičan ili da mu treba vremena da se potpuno otvori drugima. Rak-Bik voli život, ljude, sanja o bogastvu, zna da bude i posesivan, ali sve zarada ljubavi. U braku može imati previranja i mora izbegavati crtu razmaženosti i hirovitosti.

Veoma je predan kada se usmeri na prave vrednosti. Veoma mu je važno kako ga drugi vide, ali je ovo pripadnik Raka koji će voleti modu, ulepšavanje, hranu i koji je u stalnoj potrazi za odredjenim ličnim odgovorima. Ima retku osobinu (danas) da zna veoma da se obraduje uspehu drugih. Ukoliko bi izbegavao materijalna iskušenja ima mogućnost da živi dobro i bez tenzija. Emotivni izbori su od velikog značaja za kompletan život, jer su suprotnom može stajati u mestu sanjajući o boljem, idealnom. Ovo je veoma stabilna kombinacija Raka.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.