https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Bik-1280x853.jpg

Osobe koje nose kombinaciju Ribe sa podznakom u Biku su izuzetno osećajne, iako deluju dosta ležerno i jednostavno. Njima su prvi utisci, dodir od izuzetnog značaja.

Imaju specifičan glas, a posebno mogu biti svestrane i sklone da ih sve zanima, pa mogu uvek imati mogućnost da zaradjuju na nekoliko mesta. Iako deluju spokojno, često vrlo oštro iznutra analiziraju sve što im se događa, čak nekad mogu biti vrlo ljute ako ne iskoriste određenu situaciju. To se često ne vidi spolja, jer uticaj Venere kao planete njihovog podznaka donosi ljupkost, miroljubivost, pozitivan duh.

Ovo su izuzetni prijatelji koji pomažu drugima u nevolji, koji znaju da saslušaju druge i odlični u timskim poslovima, kao i posebno odlični u poslovima vezanim za socijalni rad. Naravno zbog uticaja Bika u podznaku vrlo su senzibilne, ali i velike estete, čak mogu posebno biti probirljivi po pitanju izbora stana, nameštaja, nekad malo sitničave u odnosima sa članovima porodice.

Ne vole da im iko remeti mir i raspored u domu, vole red i vole kad realizuju ono što su isplanirale. Često se žale da nemaju dovoljno prostora za sve svoje sitnice, pa im je uvek potreban veći prostor da bi se osećale kompletno. Mogu biti na poseban način i vrlo zaštitnički vezane za rođake, brata ili sestru, okruženje doma i društvo iz osnovne škole.Jako pamte i nikad ne zaboravljaju dobre ljude i ljude koji su bili značajni za njihovo detinjstvo.

Veliki su hedonisti pa im je jako teško da se odreknu svojih navika i potrebe za uživanjem. Znaju da budu izuzetno svojeglavi što se pokazuje u više slučaja da može biti na njihovu štetu. Ipak, pripadaju tipu Riba koje su izuzetno trezvene, objektivne, koje uvek vide drugu stranu života. Jako se teško snalaze u neharmoničnom okruženju, a zbog jake potrebe za sigurnošću često pate ako ne mogu posedovati ili imati ono što osećaju da im prosto pripada jer sa tom crtom su rođene.

Prija im kontakt sa životinjama, selom, prirodni i umetnički nastrojeni ljudi, fina hrana, pozorište, moda. Emotivno posebno vole fine, kulturne osobe, ali često nailaze pravu ljubav preko svojih prijatelja, slučajno u većem okruženju ili im najbolji prijatelji i postaju partneri. U braku se treba izbegavati sklonost krajnostima, posesivnost ili pokazivanje nepotrebne destrukcije i tvrdoglavosti. Ovo su osobe koje mogu mnogo da vole, osećanja su im prefinjena, ali kad su povredjene mogu reći ili uraditi nešto što ne pripada njihovom karakteru.

Iako ne vole brzinu i ne vole da ih neko pritiska, ipak često mogu imati vrlo ishitrene novčane odluke i troškove. Uglavnom ova kombinacija nosi nenametljive, mirne, pronicljive osobe. Ovo su osobe jakih čula, imaju jako čulo mirisa, izuzetno brižne. Odgovaraju im dugotrajni odnosi, mada su često sklone da idealizuju ljude koje vole. Sklone su platonskim emotivnim odnosima. Ipak, često u sebi poseduju skrivenu obazrivost i da mogu itekako imati dobru kontrolu kad je to potrebno.

Na polju zdravlja često mogu patiti od problema sa vidom, štitnom žlezdom i bubrezima. Moraju imati raznovrsnu ishranu. Bavljenje sportom je posebno važno. Vrlo im je važna odanost, privrženost jer su svesne da se daju beskonačno.

Mogu biti zapažene čak i u rizičnim zanimanjima, ali su generlno individualisti i ne vole da im neko šefuje. Stalno su sklone preispitivanjima. Imaju izuzetan smisao za pedagogiju i ekonomiju. Posebno vole da posećuju zemlje tradicionalnog tipa. Za njih su lepe reči,fini maniri, tepanja izuzetno važna i onda se najbolje osećaju, kad znaju da neko misli na njih, da su voljene, da im se daje snaga na taj način. Često imaju velike preokrete na polju karijere.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.