https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Ovan-1280x720.jpg

Osobe koje nose kombinaciju Ribe sa podznakom u Ovnu, je tip Ribe sklone kontraverzama, ali i ozbiljnim suprotnostima.

Ovo je ipak mešavina vode i vatre koja često nosi mali sukob između volje i emocija, razuma. Ipak, smatra se da su ovo Ribe koje i te kako mogu biti vođe, jer su energičnije od ostalih tipova, ali karakter mešavine bogate psihološkim bojama. Ovakva osoba je mešavina radosti i tuge istovremeno, euforije i potištenosti, melanholije i optimizma.

Ovo su ličnosti koje mogu biti i vrlo pasivne, subjektivne, večite sanjalice, ali sjajni prijatelji – vrlo otvoreni, časni i darežljivi. Ne prijaju im osobe koje ih kontrolišu, jer apsolutno vole da imaju punu slobodu na svim poljima. Ovakve osobe često mogu iznenaditi okolinu svojim sjajnim kreativnim idejama koje kriju duboko u sebi, ali nekad i neočekivanom isključivošću. Mogu imatti vrlo jaku intuiciju, snove, mogu biti i vrlo pobožne, jer im molitve i kontakt sa Bogom daje posebnu snagu.

Često znaju da reaguju ishitreno, impulsivno, pa da posle duboko pate u sebi. Dom im je oaza mira, i posebno im prija da posle napornog dana odvoje vreme za sređivanje svog prostora, a dosta vremena provode u kupatilu, jer im je kontakt sa vodom jako važan. Prijaju im ostrva, šetnje pored jezera, često poseduju skriven detektivski i istraživački duh.

Inače spadaju u življe Ribe, pune su ideja. Izuzetno su humane, često sažaljive iako nekad mogu biti prevarene na tužne priče drugih ljudi. Ne prijaju im autoriteti, ali ako pak pronađu posao koji im odgovara mogu biti i te kako flegmatične i svoj posao obavljati na izuzetno odgovoran način. Postoji jak konflikt između njihove odvažnosti i straha od života, zbog toga će imati faze da se potpuno izoluju od spoljnjeg sveta plašeći da ne dožive nešto loše.

U njihovom životu veliku ulogu igraju deca i emocije. Ljubav doživljavaju mnogo dublje nego što se čini. Sa decom su vrlo telepatski povezani i često skloni jakim predosećanjima u vezi njih, medjutim to je polje koje za njih predstavlja najveću životnu energiju i motivaciju pa se smatraju odličnim roditeljima.

Ovo su veliki idealisti, često skloni da im se dešavaju neobična emotivna iskustva, često i tajne veze, a nije neobično da se mnogi sa ovom kombinacijom vezuju za osobe koje nisu iz njihove države ili mesta rođenja. Brak im je veliko iskušenje gde stalno moraju da broje do 100 i da se lakše prilagode samo na početku, a kako vreme prolazi situacija postaje lakša.

Ovaj profil imaju i osobe koje su ubedljivije od drugih Riba, ali osobe koje su posebno okrenute visokom obrazovanju, nauci. Jako teško podnose gubitke, prekide nečega. U stanju su da pate a da to drugi ne vide. Jako im je važno da zaštite svoju porodicu od javnosti.

Ne vole da se mnogo zna o njihovim problemima ili namerama. Ovo su izuzetno mistične osobe, koje se nikad ne odriču mašte. Zdrastveno često imaju problem sa cirkulacijom, pulsirajućim migrenama i holesterolom. Često naglo odlaze u penziju.

Rođeni su za psihologiju i mogu biti odlični savetnici. Teže menjaju navike sa godinama. Iako su vrlo posebne i neobične kao ličnosti, moraju se boriti protiv netaktičnosti koja im dolazi u naletu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.