https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astrološke kombinacijeRibe podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Devica-1280x588.jpg

Ribe podznak Devica je malo kontradiktorna kombinacija, jer su ova dva znaka u opoziciji, pa jedan teži analizi, mozganju i nije opušten, dok drugi sanja, mašta, prepušten je svojim snovima.

Zbog toga sama osoba može dolaziti u nejasne situacije ili može imati utisak da “stoji u mestu” i ne može da ispuni sve što je naumila. Nekako je ovo spoj svetlosti i tame, pa osoba može ići od potpune romantičnosti, do pesimizma i lakog razočarenja. Može biti izuzetno naklonjena partnerskim odnosima i mislim da će za osobe ove kombinacije brak, emocije, porodica biti od većeg značaja.

Iako naizgled popustljiva, ova osoba može biti izuzetno strog, nekad i previše odgovoran roditelj. Potrebna joj je osoba koja će sa njom deliti njene jake snove, koja će joj govoriti da je mnogo voli i onda ona može opušteno da se posveti karijeri i svom statusu bez opterećenja da je privatno nezadovoljna. Često ovakav spoj nosi i osobe koje imaju nesredjene emotivne odnose zbog posla i obratno, zato je izbor partnera/ka vrlo bitan.

Ovo su osobe koje teže neobičnim sudbinskim ljubavnim odnosima, ali su ili u dugom odnosu ili same. Na poslu imaju izuzetno genijalne i originalne ideje, ali vole slobodu i ne vole da ih neko pritiska. Podsvesno osećaju da više vrede, iako se to ne vidi spolja, mogu delovati skromno, a očekivati izuzetno mnogo i od sebe i od svoje sudbine.

Iako na prvi pogled mogu delovati čisto, čak povučeno, ne bi valjalo da ih neko isporovocira jer bi mogle biti izuzetno neprijatne. Često mogu računati na finasijsku sigurnost i preko bračnog odnosa. Ovo je emotivni racionalista, koji se često bori između jake logike i potrebe da se intelektualno izdigne i emocija koje su mu bitne. Često ovu osobu vodi jak nagon ka kontroli, iako kao Riba želi mir, opuštenost i da sve ide polako. Može biti vrlo samokritična, zahtevna, iako neko ko može računati na punu podršku porodice.

Ribe – Devica se mogu bolje osećati daleko od mesta rođenja, a posebno kontakt sa bogatijim zemljama im parira. Ovakva osoba nikad ne zaboravlja stare prijatelje, ali možete biti vrlo skeptična i nepoverljiva prema novom okruženju. Često joj ne prija kruženje i želi da se izdigne iznad drugih. Ima specifičan ukus, ali se često oblači vrlo maštovito i nalazi odeću koja nije u trendu ali opet privlači sjajnu pažnju okoline.

Može biti odličan savetnik, lekar. Njen perfekcionizam je malo zamara, a ustvari čezne za pravim emocijama, da pusti da stvari idu drugačije. Zbog toga je voljena osoba pokretač da ova osoba privatno ide u jednom dobrom pravcu i da se mentalno bolje oseća, jer ova kombinacija često ima jake unutrašnje nervoze i vrlo osetljiv nervni sistem.

Emotivno je nije lako osvojiti. Kombinacija nosi lepe osobe koje nisu uvek zadovoljne sobom i misle da uvek mogu bolje da izgledaju. Ribe – Devica je svesna da su joj emocije ranjive, pa se nekad teže snalazi u bolnim ili problematičnim odnosima. Voli mistiku i eksperimentalnu muziku, a voli internet iako joj takav vid komunikacije služi za zabavu uvek može doživeti neobičnu privlačnost drugih. Jako je fotogenična.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.