https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Lav-1280x857.jpg

Osobe koje nose ovu kombinaciju su vrlo prepoznatljive, atraktivne, izuzetno teže ličnoj afirmaciji, ali im nekad smeta osećajnost, jer se ovde malo suprostavlja energija vodene Ribe sa kraljevskim Lavom, koji baš ne voli da popusti, ali zna i te kako da prepozna kako da usmeri svoju emociju na pravo mesto.

Mogu biti vrlo probirljive po pitanju ishrane. Vole fer odnos kroz odnos sa novcem. Ovo su vrlo kulturne, prijatne osobe koje se često dosta rano osamostale, jer im je jako bitna samostalnost u svakom pogledu. Trude se da ostave jak utisak na okruženje.

Možda je ovo i jači tip Ribe koja voli više da se dokazuje, nameće, ali tu dolazi do protivrečnosti između energije i emocija, pa može biti perioda da osoba ne zna baš najbolje da se snađe u svojoj koži. Ove osobe žele u svakom pogledu da blistaju, da vole punim srcem i mogu biti izuzetno idealistične u pogledu emocija, za njih je osoba koju vole i prime u život – sve.

I te kako znaju dobro da sakriju svoje emocije, ali su posebno ranjive na porodične probleme i sećanja iz detinjstva koja baš ne vole da dele sa drugima. Jako veruju u sudbinu i često znaju da predosete jako bitan događaj bilo loš ili dobar.Jako vole egzoteriju, kulturne i odmerene osobe. Poseduju jednu crtu humanosti da ih nikad ne interesuje šta drugi misle, već kako se one osećaju. Jako im je važno da rade odgovorno, ozbiljno i da budu cenjene, ali i dobro plaćene.

Mogu dobro obavljati i državne poslove, mada je ovo više kombinacija koja daje dobre umetnike, psihologe, pravnike. Pored sebe se emotivno najbolje slažu pored moderne, liberalne , genijalne, ponosne, ali dinamične osobe. Mnogi sa ovom kombinacijom znajud a požure u brak radi porodičnih pritisaka, pa među ovom kombinacijom zna da bude i dosta razvoda. Ipak, ove osobe osećaju da će uvek biti nagrađene za svoj trud i zbog toga ipak nalaze pre ili kasnije osobu za sebe. Čime god da se bave, ove osobe rade pounim srcem. Jako se vezuju za poslovno okruženje, pa teže menjaju poslove.

Kao roditelji su izuzetni, često su im deca idoli, obožavaju ih i ne mogu prosto da ih kažnjavaju. Svakako Lav u podznaku utiče na jača samoisticanja, samosvest i potrebu za samopoštovanjem, pa ako se nađu u okruženju gde se ne mogu izraziti mogu biti sklone povlačenju. Uvek su u potrazi za čvrstim osloncem, svetlima, romantičnoj ljubavi.

Sunce i more su im najbolji lek od svih glavobolja, a kao prijatelji često skupljaju mnogo različitih ljudi oko sebe. Često uz velike napore i kad najmanje očekuju rešavaju stambena pitanja. Većina ima napore i velika odricanja u porodičnim odnosima ili rane gubitke.

Riba -Lav zna da bude i uzdržana i vrlo eksplozivna, pa sve zavisi kako se oseća trenutno i šta očekuje, a ona mnogo očekuje uvek od sebe i zna da može bolje, ma najbolje. Nekad im je teško jer žele da svet bude savšen, pa su u stalnoj potrazi za nečim važnim, konkretnim, savršenim.

Ribe -Lav često imaju u ranom periodu dosta problema sa stopalima i želucem, kasnije reumatskih problema. Ovo je kombinacija Riba koja je najviše sklona nekim neobičnim dijagnozama koje ni lekari ne mogu da utvrde. Često na zdrastvene probleme utiču stvari iz prošlosti. Ipak ovo je kombinacija jako izdržljivih osoba koje posebno u drugoj polovini života žive vrlo aktivno.

Osećaju se dobro na drugim kontinentima. Često poseduju unutrašnju jaku duhovnu crtu da se odbrane od loših misli ili loše energije drugih. Na polju emocija jedino trebaju izbegavati brzopletost. U svakom slučaju mnogo snova, ali i stavljanja svog života na početak. Nagrade dolaze nešto kasnije, zato budite još malo strpljivi prema svojim željama.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.