https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Rak-1280x857.jpg

Osobe koje nose kombinaciju Ribe sa podznakom u Raku su izuzetno osećajne, iako se u njima bude naizgled dve slične, a tako različite emocije i energije (jedna pasivna -Ribe i nestvarna Raka).

Ovo su osobe koje imaju izuzetna predosećanja, a svoja iskustva iz detinjstva, rane mladosti sakupljaju kao kolekcionari prošlosti u svojoj psihi. Nikad ništa ne zaboravljaju. Veliki su idealisti, pobožne osobe, izuzetno interesatne, često vrlo lepe (većina ima prelepu kožu i oči koja se primećuje na prvi pogled).

Ovo su večiti putnici, osobe koje imaju izuzetan dar za fotografiju, modu, umetnost. Mnogo vole da se druže i plaši ih samoća, ali vole ponekad da budu same sa sobom prelistavajući stare dnevnike, albume, slike. Često imaju bar jednu tešku, komplikovanu nemoguću emotivnu priču koja ostavlja veliki trag na njihovu psihu.

Međutim, iako deluju nežno, nikad ih ne treba podceniti jer su ovo izuzetno borbene osobe, koje se često mogu “izvući” iz velikih rizika i neprijatnih situacija. U stanju su da se potpuno daju drugima kad žele da pomognu. Jako im je bitna reputacija porodice, prostor u kojem žive (mora biti veliki, lepo uredjen i u njemu vladati harmonija, jer teško podnose svadje, osude, rasprave).

Poseduju izuzetnu profesionalnu energičnost, mada im često fali potpuna organizacija svakodnevnice “kad bi dan trajao 48 sati stigli bi da završe sve obaveze”. Iako većina pripadnika ne deluje tradcionalno u ranom periodu, kasnije im je jako važna porodica, i sve odluke se donose pod uticajem porodičnih slika, podrške porodice. Mogu biti veliki rodoljubi. Često kriju osećanja u javnosti, i znaju da se ponašaju suprotno od onoga kako se osećaju.

Imaju smisla za biznis, umetnost.Često putuju prema dalekim zemljama, gde osećaju da pripadaju. Naravno kontakt sa vodom je najbitniji, kao i molitve jer ih to daje vitaminsku bombu da nastave dalje. Često ovaj profil osoba može imati i buran emotivni život, ali se nekako u braku stabilizuju, smiruju i nalaze pravi sklad. Često Ribe podznak Rak imaju istinite snove. Znaju da čuvaju tajne i često vole diskretniju komunikaciju. Ne vole previše da se zna sve o njihovom ličnom životu u javnosti.

Imaju uvek dosta prijatelja. Mogu biti sjajni kolekcionari, romantici koji stalno imaju mogućnost da imaju neka neobična dešavanja i događaje. Kod njih jak uticaj ima fantazija, idealizam i nekad im je teško da se spuste na zemlju i tako donose odluke. Vole nežnost i pažnju. Uvek osećaju ko ih voli.

Autoritet im je često obojen brigom za druge, što im malo smeta, ipak ova kombinacija je dobitna pa među pripadnicima ove kombinacije ima dosta uspešnih osoba, upravo zbog tog šarmatnog senzibiliteta kojim očaraju druge na prvi pogled. Ono što treba da izbegavaju je uticaj okruženja, jer Riba – Rak ima snagu nezavisnosti i hrabrost kad je najpotrebnije. Njima ne trebaju savetnici, već iskreni prijatelji koji bi bili kad je najteže.

Znaju da se često vraćaju na prošlost. Baš ove godine posebno od leta pa u narednih godinu dana imaće mogućnost da promene loše navike, da analiziraju svoj život do tad i da naprave velike promene. Imaće jaču intuiciju i mnogo zaštite od Boga za sve što preduzmu. Riba – Rak je jako osetljiva na poniženje, ismejavanja, kritike. Njoj uvek treba prići na suptilan i diplomatski način.

Vrlo je važno da ovakva osoba radi posao koji voli. U suprotnom imaće dugo traganje za pravim poslom. U poslu često ima neiskrenosti, ali Riba – Rak oprašta, popušta, zna da predje preko nepravde i onda samo ode ili promeni preko noći stvari. Ovakva osoba ima i faze povučenosti, pa nagle energije da promeni svet oko sebe.

Riba -Rak je mistična duša puna ljubavi za sve, koja se trudi da kontroliše svoja osećanja, ali može imati faze izuzetne isključivosti koja joj smeta. Ovo je dobar roditelj koji mora biti malo strpljiv dok su deca mala, ali teži da bude moderan roditelj.

Voli egzotiku, veruje u sudbinu jer zna da posle teškog momenta dolazi njeno vreme i njeno “sunce”. Ovim osobama je potreban realan, autoritativan, zreo partner/ka pored koga će se vratiti u oazu mira. Ova osoba jako teška iskustva može steći u prvoj polovini života, da bi u drugoj uživala u miru, porodici. Ovo su ambiciozne osobe i većina vrlo rano počinje da radi.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.