https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Ribe-1280x853.jpg

Kombinacija duple Ribe je jedna od najneobičnijih i najinspirativnijih kombinacija na koje sam naišla, inače radeći horoskope.

Uticaj Neptuna kao vladaoca sa suvladarem Jupiterom pokazuje jednu maštovitu, povučenu na prvi pogled osobu lepih očiju i taktičnih manira koja poseduje izuzetnu unutrašnju snagu koju pokazuje kada je najpotrebnije. Moć opažanja je fascinirajući.

Ove osobe mogu biti izuzetno omiljene kod suprotnog pola, ali su im emocije od velike važnosti, pa tu su stalno po principu belo – crno. Najbolje se osećaju kad su zaljubljene i kad im je ljubav uzvraćena. Često mnogo dublje razmišljaju o prošlosti, detinjstvu nego što se to njihovom okruženju čini. Često zbog povredljivosti i duple vode koja pojačava sentimentalnost mogu biti izuzetno nervozne, a sklone su povredama stopalima, lošoj cirkulaciji, osetljivom vidu.

Ipak poslovno poseduju sjajan stvaralački talenat i visoke standarde. Imaju jako veliku odgovornost, a iako je ovo više umetnička kombinacija ove osobe se mogu odlično snaći u poslovima vezanim za najviše državne institucije, poslove vezane za zdravlje, ekonomiju, bankarstvo, računovostvo. Često osećaju i vide u napred (treba uvek pratiti taj osećaj koje ostale ribe nemaju). Većina (ako postoji stelijum planeta u Ribama) mogu pokazati izuzetne sposobnosti da predvide stvari koje će se desiti.

Jako im je potreban mir, a prija im da u porodici se nešto dešava, da postoji neka akcija, promene. Često su sklone da idealizuju osobe koje vole, dok od momenta braka mogu da nađu ravnotežu samo sa objektivnom, realnom, marljivom, ali diskretnijom osobom. One znaju sve i nekad se prave da ništa ne znaju, jer im nekad treba samo potvrda onog što osećaju.

Ovo je najplemenitija kombinacija Ribe koja voli da pomaže, ali koja lično zna da sebe stavi nekad i u nezgodan položaj. Stalno postoji potraga za idealom, savršenstvom, pa koliko god da osoba uradi, misli da može bolje, prosto oseća da je zaslužila bolje. Može biti jako povezana sa bliskim rodjacima i porodicom. Ima skriven smisao za enterijer, pa uvek stanuje u prostoru koji može sama urediti. Odgovaraju joj jače boje.

Poslovno joj je jako važno samopouzdanje, prihvaćenost i poverenje i onda pravi sjajne stvari. Voli slobodu i ma koliko da je emotivno ranjiva, dupla Riba neće lako stupiti u brak i može se desiti da dugo bira. U braku treba izbegavati kritikovanje partnera, nepotrebnu želju za idealom, jer može imati mogućnosti za stabilnom zajednicom i srećnim potomstvom.

Za ovu osobu je bolje da se prvo izrazi profesionalno, reši neka stambena rešenja, pa tek onda pravi porodicu i zajednicu, u suprotnom može biti nezadovoljna posebno u srednjem dobu. Lako pada na komplimente, često lako skenira tudje propuste, ali je ovo osoba koja ima izuzetan smisao za egzoteriju, slikarstvo, muziku. Iako kombinacija duple Ribe predstavlja hipersenzibilnu osobu, dosta lako se prilagodjava novom okruženju, lako je prihvaćena, ali se trudi da oko sebe ima malo, ali pravo prijateljsko okruženje.

Prosto kako padne, tako ustane, pa se ne može reći da je ova osoba baš toliko nežna, čak snažnija nego što drugi misle da je. Ono što je uvek može dovesti do pada i perioda kada se ne snalazi i ne dolazi do izražaja su porodični konflikti, teški emotivni odnosi ili hladni bačni odnosi, to najteže podnosi, dok sva ostala polja dolaze prilično spontano i tu pokazuje izuzetnu crtu žrtvovanja sa kojom je i rođena.

Ova osoba mnogo voli decu i deca nju. Prija joj da se ludira, i to za nju osim kontakta sa vodom predstavlja najbolji odmor. Stalno mora izmišljati promene, kretati se i biti u pozitivnom okruženju, da bi stalno bila zadovoljna. Iako je ovo sanjalački tip, ipak osoba koja može postići i više negop što drugi očekuju od nje .Ona vidi mnogo u napred i njene savete uvek treba prihvatiti.

Iako teže podnosi kritike i neuspehe, uvek se dobro snalazi.Sklona je nekad i fatalnim događajima ili ljubavima. Često kad se ne oseća dobro u “svojoj koži” voli da pobegne od svih na svoje skriveno mesto ili na neki odmor. Njena pojava prosto mami, privlači ljude sa sličnom energijom, pa često može imati neplanirane sudbinske privatne situacije.

Kad pati, to traje dugo i treba izbegavati tugu od koje se ova osoba može razboleti. Iako trenutni period pojačava jake misli i osećaj da je pred ovom osobom nešto važno, duplim Ribama dalji period donosi mogućnost velikih promena na porodičnom i stambenom planu, neka proširenja, venčanja i lepe događaje.

Trenutno je mašta i kreativne sposobnosti ove osobe izraženija pa to treba stavljati na papir. Kontakt sa Bogom je jako važan, jer duple Ribe su i Božja deca koja uvek dobijaju više puteva i šansi da krenu napred. Često mogu biti skloni porocima posebno u periodima tuge i pod uticajem lošeg okruženja u ranom periodu, čega se najviše treba čuvati. Ovo su najbolji glumci i muzičari.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.