https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astrološke kombinacijeRibe podznak Vodolija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Vodolija-1280x853.jpg

Ascedent Vodolija naspram Ribe stvara jednu malu tenziju, ali i osećaj stalnog buđenja, mada malo većeg konflikta i stalne potrage za onim pozitivnim.

Osoba sa ovom kombinacijom prosto ima neobičan karakter i uvek se može izdvojiti po tome, pa uvek mora da radi na sebi da bi to iznela. Može imati sreće sa novcem i može imati sjajne materijalne mogućnosti – čak i kad ne očekuje. Međutim, kao da mora stalno da uči, da se menja.

Jako se plaši starosti i usamljenosti, a emotivno često može da ima nepredviđene situacije, osim da pronađe pametnu, snalažljivu osobu koja od samog početka želi jasan odnos. Ono čega se uvek treba čuvati je nesigurnost, jer ova kombinacija traži stalni lični zalet, unutrašnju istrajnost, često brojanje do 100 posebno u odnosu sa okruženjem, i predstavljanje sebe na najoriginalniji način.

Povremeno niži tipovi ove kombinacije mogu biti previše egocentrični, pa često sami upadati u lične krize. Ipak ovo je malo i redja kombinacija, a opet nekako posebna jer nosi spoj jake mašte, nezavisni karakter koji želi da promeni svet i ljude oko sebe. Ovakvoj osobi jako prija dom, komfor, mir, a često i kad ne želi može imati dvostruke emotivne situacije. Oni (posebno ženski pripadnici) nalaze sreću preko jakih, markatnih, atraktivnijih partnera koji imaju jak ego i veliko samopoštovanje i uz pomoć braka dolazi do veće sigurnosti u drugoj polovini života.

Ove osobe imaju specifičan stil, uvek na njima nešto stoji drugačije da ne kažem bolje, razlikuju se što ne žele i ne vole protokole i da budu iste. Poslovno se dosta daju, mogu uspešno raditi sa članovima porodice ili imati uspeha kroz podršku porodice. Poslovno su vrlo osetljive i vole da brinu o drugima. Jako im prijaju slobodoljubive osobe, a često prave prijatelje nalaze daleko od svog mesta rođenja.

Malo im je teže menjati navike, a često se posebno dobro osećaju noću kada imaju najače ideje. Zdrastveno uvek trebaju čuvati stomak i kolena, a mogu biti skloni i trovanjima tečnostima i hranom. Vole koristan, timski rad, vole ljude, ali se teže uklapaju u malo konzervativnije sredine. Često za životna rešenja nalaze malo neuobičajena rešenja. Znaju da upadnu u depresiju koju moraju kontrolisati jer može prelaziti u hronično stanje, a većina se emotivno često vraća na prošlost.

Ipak, emotivno treba koristiti šarm, nekonvencionalnost i duhovitost koja lako pomaže u nekim bitnijim situacijama. Ove osobe jako vole prirodu i najbolje se osećaju u kućama, ne toliko stanovima. Mogu biti povremeno i brzi vozači i često plaćati kazne. Vrlo su direktne i ne vole da se nikom pravdaju. Posebno imaju jak odbramben stav kada su interesi njihove porodice u pitanju.

Mogu biti dobri studenti i inače obrazovanje im nije problematično, ali emotivna podrška je važna na svim poljima,što u suprotnom može doneti periode jače apatije. Često mogu imati skrivenu pomoć starijih osoba. Jako će im biti važna reputacija i materijalna sigurnost u drugoj polovini života. Dobro spajaju tradiciju i eleganciju, staro sa novim, ali posebno mogu biti dobre u posredničkim poslovima ili da organizuju druge.

Prema onom što budu posedovale često mogu imati važnost, ali često mogu biti sklone da preuzimaju nepotrebne rizike. Često su anarhisti, ali ne veruju u prolaznost života. Postoji veliki mentalni napredak da se problemi reše pre nego i što se pojave. Posebno vole neobične kombinacije boja i unikatne stvari. Iako ovoj prirodi fali malo više čvrstine i praktičnosti kroz život, od momenta ulaska u brak ove osobe se menjaju i počinju da žive mirnije kao sa manje stresa.

Pošto su Ribe poznate kao dvostruki znak, ali znak koji često imaju rođake blizance , pa i svoju decu blizance, često se to baš može dešavati ovoj kombinaciji. Sa decom mogu imati lep, prijateljski odnos, stalnu akciju, ali to im neće biti problem.

U suštini ovoj prirodi treba mnogo rada na sebi, veće smirenosti, većeg samopouzdanja, pa će sve stvari dolaziti na vreme. Kombinacija koja će imati faze od mazohizma, do sjajnog mira i uspeha, pa se stalno treba tražiti “vagati”.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.