https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Jarac-1280x960.jpg

Osobe koje nose kombinaciju Ribe sa podznakom u Jarcu  poseduju jedan poseban spoj jake čvrstine i izdržljivosti, izuzetne principijelnosti  zahvaljujući vladaocu Saturnu njihovog podznaka, ali jednog jakog logičkog prepoznavanja, koje odlično prenose na intuitivan način.

Iako se ova kombinacija smatra protivrečnom i često da njeni pripadnici osećaju da često moraju od svih Riba najviše da se trude, bore i da im sve ide uz mnogo muke, bivaju nagrađeni kada najmanje očekuju. Ovo su materijalno velikodušne osobe koje teže ranoj finansijskoj nezavisnosti.

Poseduju jake misli, odlični su psiholozi, a mogu biti jako omiljeni u javnosti, jer imaju razumevanja za druge, pametni su, ne mešaju se u stvari koje ih se ne tiču, a dobro osećaju kad i šta treba da kažu, urade. Jako im prija muzika, da se nekad izoluju na svojoj terasi i piju jutarnju kafu puneći baterije za nov dan, ovo su jednostavne osobe koje znaju da se obraduju nekim običnim stvarima, koje znaju da budu nostalgične, ali koje jako teže prirodnom, nečem što je tako jeftino, ali lepo.

Ne pate za bogastvom, jer puno troše, ali znaju da naprave novac. Mogu biti odlični pisci i novinari. Često jako osećaju ljude na prvi utisak i nekako uvek ispada da su na kraju u pravu. Vrlo su vezani za svoje rođake, dok uglavnom odrastaju u interesatnim, veselim porodicama, porodicama koje su selile, ali uvek se držale zajedno. Iz porodice dobijaju važnu mentalnu energiju. Zato kod njih u domu nikad nije dosadno, uključeni aparati, stalno se nešto dešava, drugi obožavaju da dođu kod njih,jer kod njih je sve slađe.

Emotivno su nežne i privržene osobe.Smatra se iako ova kombinacija donosi osobe koje deluju rezervisano, zatvoreno, ali i osobe koje odlično znaju da slušaju druge, da su najemotivniji kao roditelji. Oni prosto obožavaju svoju decu, a posebno mogu biti vezani za žensko potomstvo.

U poslu su jake, harizmatične osobe, nekako bolje kao vodje i organizatori, vrlo pokretne. Vrlo su vezane za svoje bračne partnere i prija im pažnja. Njima je idealna osoba koja voli porodicu, dom, nežna i osećajna, ne vole grubosti. Znaju da budu nekad i posesivne, ali to dobro kontrolišu. Prijaju im aktivni prijatelji, ali ne podnose izveštačenost i sujetu. Vole da pomognu i zbog toga mogu biti omiljene komšije jer uvek daju neku utešnu reč.

Često nemaju problem da obavljaju fizičke poslove u domu, i nekako će im se činiti da stalno nešto rade, ruše, grade, popravljaju, proširuju. Uvek su iz porodica različitih roditelja, od kojih je jedan roditelj energičan, drugi fini i odmeren, pa nekako genetski nasledjuju obe osobine.Često mogu putovati zbog posla. Prija im da imaju dovoljno slobode i da ne moraju nikom da se pravdaju. Uvek kod njih postoji neodoljiva potreba za emocijama, ali stalni strah da im emocije ne budu uzvraćene ili da se nešto ne daj bože desi loše. Vera je jako važna svakodnevno, pa uvek moraju imati bar sat vremena za sebe da bi se opustili, jer im često svakodnevnica deluje haotično, dinamično, ali vrlo stresno što zna da bude malo nezgodno kroz emocije.

Zbog podznaka u Jarcu svakako je ovo profil Riba koja dosta rano stiče odgovornost, potrebu da bude korisna, a iako deluje malo ukočenije to je varka, u društvu ovakve osobe je predivno jer su pune emocija i potreba za druge. Ovo su i osobe kojima je teško pogoditi godine, jer su posebno s godinama mladolike. Iako mogu druge smirivati svojim glasom i stavom i ne vole agresiju, emotivnije su nego što pokazuju, pa znaju i neke svoje privatne drame da odleže na nogama. Najbolje su kada treba pokazati praktičnost i kada se treba založiti za nekog.

Vreme je nekako najbolji pokazatelj ovih osoba, iako prva polovina sledeće godine može biti teška praćena nostalgijom i starim strahovima, ipak u tom periodu mogu pokazati koliko mogu. Ova kombinacija može imati mogućnost da se posveti porodici od početka leta i da pravi neke trajnije planove sa svojom voljenom osobom što se može uroditi plodom.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.