https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astrološke kombinacijeRibe podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Strelac-1280x853.jpg

Ovo je vrlo optimistična i plemenita kombinacija, jer se u osobi kombinacije Ribe – Strelac budi dupli Jupiter i njegova dobrota i snaga.

Kombinacije, svestrane, dobronamerne, široke i priduhovljene osobe koja traži ideal i smisao svog postojanja.Nekad određene stvari vidi i dublje nego što drugima deluje (recimo ova osoba spolja ne deluje uvek odgovorna, čak može biti vickasta, elokvetna, duhovita, ali nemirnog duha), a poseduje izuzetnu odgovornost na finansijskom planu i izrazitu snalažljivost u odnosu na okruženje.

Dom je oaza mira, mesto njene najbolje energije i inspiracije, pa većina osoba sa ovom kombinacijom u svom domu dobijaju najbolje ideje, mogu biti odlični u poslovima enterijera, umetnosti, porodičnih poslova. Ova osoba je jako otvorena i uvek kaže ono što misli, makar to nosilo i neprijateljstvo. Lako sklapa prijateljstva, stalno putuje, kreće se. Ipak najbolje se oseća u svom domu i poznatom okruženju. Fino se ponaša i prijaju joj kulturnije i odmerenije osobe.

Dosta se daje profesionalno, iako ima utisak da sve nekad ide sporije jnego što bi želela. Posebno je u jakim telepatskim odnosima sa porodicom, čak često može da oseti kad će se nešto bitno desiti. Emotivno voli mnogo, konkretna je, ne voli uvijanja. Odgovaraju joj dinamičnije i pričljive osobe kroz izbor emotivnih odnosa i mnogo voli svoju decu, ništa joj ne predstavlja problem kada ima harmoničan porodični život.

Iako u ranom periodu može pokazivati izuzetne ambicije i karijera može rano biti bitnija, ipak ova osoba sebe najviše nalazi u porodici, braku, kao roditelj, kao da se sva životna gledišta menjaju od tog momenta i karijera kao da ostaje u pozadini.

Ribe – Strelac ne vole podele, jako se bore za istinu, ne vole ništa nejasno, mutno, šareno. Uglavnom (što svakako zavisi od ličnog horoskopa) imaju sreće sa obrazovanjem, dosta brzo uče, mogu biti odlični u posredničkim, bankarskim poslovima, kao savetnici. I te kako, ova osoba zna da prepozna svoje prioritete i da iskoristi svojih 5 minuta.

Iako ovakav profil osobe deluje bezbrižno, ono što je najviše može potresti je smrt, bolest posebno voljenih i to joj menja psihološko stanje. Mnogo voli da putuje, i na mašti, i na javi. Mnogo voli životinje i uvek je na strani naprednih, ali bolesnih.

U ljubavi ne voli nikakva ograničenja i usporenost, zbog toga je sklona da lako nešto započne, ali i završi , stavi tačku i krene dalje. Uvek se na kraju skrasi tako što iznenadi sve svojim izborom i načinom kako se odlučila za takav korak. Najbolje se oseća daleko od mesta rođenja.

Često poslovno brine o stvarima koje su drugima dosadne. Poslovno kao da ima više strpljenja nego privatno. Na polju zdravlja, posebno žene ove kombinacije treba da obrate pažnju na predeo tiroidne žlezde, hormone, štitnu žlezdu, genitalije. Često može biti sklona i prelomima.

Zna da brzo i vozi. U stvari deluje da se ne plaši ničega, a često zna da iznenadi okolinu emocijama u vezi običnih situacija. Ova godina, kao i deo prethodne trebao je da bude značajan pripadnicima ove kombinacije. Većina se može vezati, proširiti porodicu, doživeti neka proširenja i unapređenja. U daljem periodu Ribe – Strelac imaju mogućnost da pronađu pravu porodičnu ravnotežu i da srede neka finansijska dugovanja ili pitanja koja su ih duže mučila.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.