https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astrološke kombinacijeRibe podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-podznak-Škorpija-1280x853.jpg

Ribe – Škorpija je jedna izuzetno harizmatična, mistična kombinacija i priroda koju je nekad malo teže shvatiti na prvi pogled, jer vrlo duboko preživljava i doživljava u sebi.

Može biti i kontradiktorna, moćna, jaka, ali emocije se ne mogu ni nabrojati na skali do 10, jer prelaze 100. Ovo je osoba koja oseća, zna unapred, spremna je za život, ali se često bori između svoje emocionalne superiornosti, potrebe da namiri svoju pravičnu savest i životnog puta koji nekad za ovakvu osobu i nije lak. Ovo je vrlo nemirna priroda obuzeta jakim utiscima, mašti, vrlo probirljiva po izboru prijatelja, ali čuvarna.

Jako pamti i najmanje detalje iz svoje prošlosti, malo teže oprašta, zaboravlja, ona bi i želela, ali ne može . Svakako, da se radi o izuzetnoj emotivnoj osobi snažnih osećanja koja se stalno bori između potreba i sopstvenih želja i realnosti. Teško se uklapa u šeme, pravila, protokole, ali bez obzira na sve ona može biti izuzetno uspešna i profesionalno upadljiva, možda što se ipak razlikuje od drugih po tome što ne želi da bude ono što su svi ili što ne želi da ide po pravilima savremenog društva.

Ovakav profil osobe je malo teže upoznati, može biti jako odgovorna, ali rezervisana. Koga voli – voli punim srcem, ko joj se ne dopada ne primećuje ga. Teži da bude rano samostalna u odnosu na porodicu, često se dosta seli, odgovara joj da živi u novim naseljima, na višem spratu, voli da je u novom prostoru. Jako veruje u sudbinu, energiju, kristale, veruje u ono nešto.

Često ima proročne, ali realne misli. Inače emotivno je vrlo saosećajna, nežna, predaje se lako, zaljubljiva je, pa se čak smatra među idealnijom osobom kroz emocije, materinstvo. Ima često osoba sa ovom kombinacijom koje mogu dobiti i blizance. Potrebna joj uspešna, materijalno situirana i mnogo mirnija osoba za partnera, jer se ona stalno bori sa svojim ambicijama i unutrašnjim nemirima, a kod muškaraca sa ovom kombinacijom idealna supruga treba da bude povučena, mirna, praktična, ali ambiciozna i nikako svađalica.

Ovo je svakako osoba jakih instikta, snalažljiva u kritičnim momentima, kada čak može biti duhovita i delovati opušteno. Najbolje se oseća pored vode, ali nema problem da naglo započne nov život u novoj zemlji. Često porodično je povezana sa inostranstvom.

Iako sebe ne doživljava na fizički način, Ribe -Škorpija poseduje izuzetan erotski naboj, privlačnost i može uvek imati proed sebe onog koga je izabrala/o. Kada je u lošoj fazi, tada može biti izuzetno paranoična, teška, zahtevna za komunikaciju, vrlo depresivna i tada je najbolje pustiti je da odleži. Uvek se sama izvlači iz svih problema, i kako naglo “pada” itekako zna da brzo i ustane i krene napred.

Iako često ima utisak da nije najbolje shvaćena od strane drugih, nekad joj je bitno što ima svoj svet, što stvari zna da pretvori u svoje mesto pod suncem i itekako zna da napuni baterije na svoj način. Profesionalno ima velike mogućnosti, jer ima izuzetnu snagu, često može raditi poslove za koje obični ljudi prosto nisu sposobni. U stvari se ne plaši ničega, ali u svakodnevnici, običnim situacijama sve joj smeta, pa joj treba vreme da se prilagodi tokovima života.

U ljubavi privržena, često sklona tajnim, zabranjenim, jakim emotivnim pričama, slučajnim susretima. Za neke često životni put deluje kao film, ali ima i perioda kada se ništa ne dešava kada osoba prosto puni baterije i miruje. Ovoj osobi je potrebno da ima više tolerancije i treba da pokuša da izgradi fleksibilniji odnos sa porodicom. Ova godina za mnoge sa ovom kombinacijom može biti povoljna za inostranstvo, obrazovanje, kredite, zanimljive odmore.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.