https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/blizanci-1-1280x588.jpeg

Škorpija podznak Blizanci je izuzetno interesantan spoj koji ovom pripadniku nosi intelektualnu snagu sa magnetičnom privlačnošću koja je pun pogodak ka društvenoj i emotivnoj popularnosti.

Pred nama je jedna vesela, zanimljiva Škorpija kojoj podznak Blizanac unosi mnogo živosti, akcije, dinamike, ali i površnosti, pa se ona raduje životu i učestvuje u svemu na intelektualnom nivou. Voli da priča, da bude glavna u diskusijama, da prenese stečeno znanje, da bude i viđena, zbog toga ovaj pripadnik postaje veoma „popularan“ od malih nogu.

Krasi ga sjajan superiorni um, moć ubeđenja i govora, stalna potreba da uči, da bude u većem okruženju ljudi. Poseduje jednu liberalnu životnu filozofiju koja ne voli ograničenja i predrasude po principu “živi svoj život, pusti druge da žive kako najbolje znaju“. Naravno, da će uvek biti sklon i dramatičnom izražavanju, da on voli da pokaže koliko zna, ali ovaj pripadnik je pokretan, uvek u nekoj gužvi, brzo sklapa prijateljstva, obožava knjige, putovanja, može biti odličan u učenju stranih jezika, ali i u sportu.

Emotivno Škorpija–Blizanac pokazuje izuzetnu diplomatiju, jaku moć zavođenja na ljupki način i sve dobija kroz osmeh. Ne zna da štedi iako zna da se požali da ne zna sa novcem ili da ga nema dovoljno. Voli red u kući, iako nije baš previše pedantan i disciplinovan po pitanju navika. Ovo je osoba koja voli da radi i koja poslovno teži izazovima. Ne ide ka slavi, ali želi da radi posao koji drugi ljudi ne mogu. Često se poslovno susreće sa teškim, ali i veoma specifičnim situacijama.

Glavna osobina ove kombinacije je omiljenost, jaka potreba za društvenim statusom i ambicije koje iako deluju da su u senci, profesionalno ukazuju da osoba izuzetno puno radi na sebi. Na poslu se često može susretati sa rivalitetom, pa i posesivnim osobama, ali zna da se nosi sa time.

Emotivno je potpuno drugačija i teži finim odnosima bez pompe. Teže lepim, ali nešto optimističnijim i veselijim partnerima. Dobri su roditelji iako su dosta okrenuti karijeri, imaju često problem sa slobodnim vremenom i organizacijom, pa mogu imati problem da nemaju mogućnosti da se posvete deci koliko bi to želeli.

Ovo je tip Škorpije koja može biti sjajan izvođač, hirurg, novinar i osoba koja prva dolazi do bitnih informacija. Veoma je okrenuta medijima i svim sredstvima informisanja. Prija im udobnost automobila i kvalitetan telefon, kompjuter. Prosto ne mogu bez komunikacije, ali ima i pripadnika koji obožavaju biciklizam, posebno motore (jako ih privlači adrenalin i brzina).

Mogu biti odlični menadžeri, profesori, jer imaju jaku snagu reči. Teško će vam reći „izvini“ jer misle da sve ispravno rade. Mogu biti veoma svojeglavi prema sebi, svom zdravlju , čak skloni da se sami leče. Mogu patiti od problema sa plućima, često i problemima sa varenjem, čirevima. Znaju da opterete psihu nepotrebnim naporima kroz posao ili stalnim mentalnim naprezanjem oko nebitnih stvari.

Podrška porodice im je materijalno značajna, dok kasnije više brinu o svojim prihodima. Trude se da kasnije ne opterećuju svoje voljene svojim problemima, ali se mogu pokazati kao veliki radoholici, s godinama veoma okrenuti redu u domu, prostoru u kome žive.

Emocije ne bi trebalo da budu veći problem iako znaju da kalkulišu, imaju povremene i emotivne „izlete“, nekako im se novi emotivni izazovi stalno nude. U braku teže da sve bude dobro i da nema ograničenja i problema. Jako ih privlače osobe koje dolaze iz drugih gradova, država, ali nije neobično da se zaljubljuju i u osobe druge vere.

Zbog podznaka u Blizancima, svakako da postoji promenljivost u karakteru, povremeno detinjasto ponašanje, ali Škorpija ipak to drži pod kontrolom, pa nije stalna. Sigurno je da su ovi pripadnici veoma afirmisani, da ljubav pokazuju rečima, da im možda malo nedostaje topline, ali da su vedri i uvek puni planova.

U poslu ih jako privlače istraživanja, tajni poduhvati, a mogu se pokazati kao odlični privatnici ili ekonomisti. U poslu nikad ne odustaju i znaju da naprave posebne promene kad se od njih najmanje očekuje. Mogu imati jaku energiju u odnosu na druge i i imati moć isceljenja. Profesionalno i mentalno su vrlo prodorni, ne vole slabost i prija im da budu u centru pažnje, porodično teže diskreciji i podršci, dok emotivno su zavodljivi i stalno skloni flertu. Nije neobično da im se dešavaju dvostruke emotivne situacije, mada mogu uživati u braku. U braku im je bitna sloboda. Obožavaju izlaske.

Škorpija podznak Blizanac može imati sreću da bude veoma mladolik i u kasnijim godinama. Veoma je svestran u mladosti, nemirnog duha, odličan u pričanju masnih viceva, ali mu je u tom periodu teško da pronađe svoje pravo „mesto pod suncem“ pa zna da luta.Jako mu se dopadaju osobe od kojih će čuti nešto novo. Blizanac im pomaže da se otvore prema svetu, daju svoju reč, ideju, dok Škorpija u znaku donosi i pokreće jaku motivaciju i snagu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.