https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/devica-1-1280x724.jpeg

Škorpija podznak Devica se na prvi pogled može pohvaliti izuzetnim znanjem i profesionalizmom. Prosto ovo su verbalno jaki ljudi, ljudi koji mnogo rade na svojoj intelektualnoj svesti, kojima je bitno znanje i koji na telepatski način mogu biti povezani sa svojim bliskim rođacima.

Izuzetno samokritični, sjajne memorije, pa mogu biti i ubedljivi kritičari i osobe koje će vam uvek sugerisati šta teba da promenite. Od malih nogu ova osoba poseduje mnogo informacija i prosto je okrenuta učenju, radu, hobijima. Voli da je od pomoći drugima, da prenese najbitnije stvari, ali ovo može biti i osoba koja se odlično služi stranim jezicima i koja može biti svetski putnik. Pozicija inostranstva čak može doneti sjajne materijalne mogućnosti.

Može biti nezadovoljna ako su stvari ostale polovične, ili ako pred sobom ima nedovršene poslove. U poslu veoma originalna, prijateljski raspoložena, ali prosto ne podnosi lenjost i greške. Ima potrebu da se specijalizuje u svojoj profesiji i da stalno uči i radi na sebi. Nikad joj nije dovoljno informacija i znanja. Odlično piše.

Poseduje „savršeno“ oko i preciznost. Iako na prvi pogled blage naravi, diskretna, čak i pomalo stidljiva zbog promenjivog podznaka u Devici, ova osoba odiše prodornošću, jakom mentalnom snagom i stimulacijom, ne samo fizičkim izgledom. Može vas inspirisati da budete bolji, ali „zavoditi“ rečima.

Škorpija–Devica je osoba koja se  u svemu “daje” maksimalno detaljno i u svemu pristupa na ozbiljan- praktičan način. Može biti odličan arhitekta, dizajner, profesor,lektor, putnik, novinar, lekar. Njena snaga je u njenom briljatnom umu, enciklopedijskom poznavanju reči i javnom nastupu. Zbog toga će uvek biti veoma popularna u svojoj sredini. Obožava modu, uvek će imati zanimljiv stil oblačenja, ukus, a prijaju joj lepi maniri.

Može biti i veoma provokativna, čak i svađalački raspoložena ako neko pokuša da je podceni ili se suprostavlja njenim idejama. Ali generalno ona je okrenuta svom radu, prijateljstvu, porodici gde pokazuje veoma zaštitnički odnos. Voli fer odnos kroz finansijske dogovore.

Veoma je lojalna i sklona dugim emotivnim vezama. U brak mora ući iz jakih emocija, platonski, ali je veoma nežna i senzibilna. Često ova osoba ima i propuštene emotivne prilike, jer ne sluša intuiciju ili na vreme ne uključi emotivne “prijemnike” koji su u sukobu sa stalnom ličnom analizom. Potreban joj je neko ko će je opustiti, preneti joj mnogo emocija i neko ko će je obožavati. Može biti izuzetan psiholog i veoma pragmatična. Posebno odlična u otkrivanju prevara i odlična u istraživanju nedostupnih stvari.

Muškarci ove kombinacije su u stalnoj potrazi za „idealnom“ partnerkom, pa često mogu trpeti jake unutrašnje emotivne krize. Znaju da budu emotivno nervozni iznutra i da stalno imaju nerešena pitanja, da se vraćaju na staro, da se bore sa emocijama. Ovaj pripadnik može da se pohvali sa odličnim matematičkim znanjem, sjajnim afinitetima za vožnju i sigurno je da će saobraćaj za ovu osobu biti od velike važnosti.

Profesionalno – osoba koja može imati mogućnosti da radi i dva posla istovremeno i da posebno sa godinama pokazuje svoje radoholičarske sposobnosti. U zdrastvenom smislu ovaj pripadnik mora paziti na psihu, može biti jako nervozan, što može aktivirati probleme sa disanjem, kostima, cirkulacijom. Mora uvek posle završenih poslovnih obaveza nalaziti vreme za sebe gde bi se izbacila dnevna energija i stres, i nikad ne donositi posao u dom. U trenucima kriza, može biti poročan, iako ga Devica u podznaku tera na stalni red i disciplinu.

Postoji jaka potreba za društvenim i političkim statusom, dobrom hranom i rafiniranim manirima.Postoji tendencija da je ovim osobama teško da kažu „izvini“, nisam tako mislio/la. Razlog tome je skriveni jak ego. Kroz muziku koju slušaju pokazuju svoje trenutno psihičko stanje. Često dolazi do emotivnih presretanja zbog nerazumevanja. Ipak akcenat u ovoj kombinaciji je stavljen na jakom radu i želji za profitabilnošću, stalnim profesionalnim promenama.

Ovo je osoba koja iako na prvi pogled deluje rezervisano, zahtevno, neko ko ipak dosta brzo menja svoje navike i može se dosta promeniti uz pomoć emotivnog partnera/ke, nabolje. Može biti dosta okrenut zdravoj ishrani i bračnoj i porodičnoj udobnosti sa godinama.Ulogu roditelja shvata veoma ozbiljno, mada mu nedostaje mala opuštenost na tom planu, što deca mogu shvatati kao pritisak.

Ova osoba uvek zna svoje prioritete. Iako je sama kombinacija pomalo složena, ovaj pripadnik je sklon izuzetnim intelektualnim dubinama i emocionalnoj osetljivosti. Malo u sukobu između svojih ideja, želja, uticaja okoline i porodice, on ne zna da se ponekad snađe u svojoj koži. Sklona je da se opterećuje nebitnim sitnicama. Ipak, radi se o osobi od koje uvek možete dobiti odlične informacije, životne lekcije i sjajan poslovni nivo.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.