https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Vaga

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/vaga-1-1280x800.jpeg

„Iako želim da se dopadnem drugima, ja sam u stalnom sukobu sa sobom“. Potreba za harmonijom je u malom sukobu sa tamnom stranom istraživačkog karaktera Škorpije, pa postoje veliki napori da bi kombinacija Škorpija podznak Vaga došla do ravnoteže.

Iako na prvi pogled ova kombinacija praćena uticajem Marsa i Venere nosi jednu zanimljivu ličnost koja deluje prijatno na prvi kontakt, ipak ovoj osobi je veoma teško da pronadje smisao, pravi način života. Zbog toga često može imati dosta problema na društvenom nivou, a sama osoba kao da ima pred sobom puno nerešenih ličnih nivoa, da bi se osećala „udobno u svojoj koži“.

Stoji da se radi o veoma šarmatnim ličnostima, ličnostima koje su sposobne ili srećne po pitanju finansija koje su im bitne, međutim uvek je tu jako puno napora i odricanja. Zbog Vage u podznaku videćete osobu koja je zainteresovana za zdravlje, kozmetiku, koja obožava da proućava druge kulture, da saznaje nešto novo i koja deluje optimistično u odnosu na okruženje.

Može težiti lagodnom životu. Često odrasla u strogim ili ograničenim uslovima. Mnogo pažnje će sigurno poklanjati ličnom izgledu i može biti veoma ubedljiva kada joj se neko dopada. Prijaju joj aktivne osobe i osobe koje će je motivisati, ali ona često ima mali problem da pronadje harmoniju i u ljubavnim, posebno bračnim odnosima.

Kao da ova osoba mora ili želi biti drugačija od drugih, a opet želi da bude stalno primećena, voljena. Vrlina ove ličnosti je izuzetna perceptivnost, ali i humanost (ova osoba želi da saradjuje, pomaže u poslu iako joj treba više vremena da se pokrene). Možda više od ostalih Škorpoija ovaj pripadnik uživa u društvu drugih, prija mu da se nametne, da bude malko u centru pažnje, može voleti ceremonije, proslave, veseo je. Međutim, uz diplomatski način često naglo menja planove, voli da je u društvu odabranih, teži slobodi, mada često nailazi na neobične emotivne situacije.

Kod ove osobe kao da se stvari menjaju naglo, može tu biti raznih emotivnih kontradikcija. Ipak, zbog Vage u podznaku ova ličnost se trudi da bude fer, da nikog ne povredi i da ne ulazi u rasprave. Ona prosto želi da je popularna,da razumete njen duh, iako može imati veoma hirovite lične faze.

Škorpija – Vaga teži reputaciji, materijalnoj sigurnosti. Njen odnos u porodici se podudara sa emotivnim željama. S godinama postaje konzervativnija, više posvećena tradiciji. Iako sklona romantičnim rečima, idealizmu, ovu osobu prosto emotivno ne drži mesto i potrebna joj je osoba koja će je stalno motivisati, razumeti, koja će joj dati slobodu i ležernost.

U brak ulazi iz strasti ili interesa. U braku ima borbe, ali mnogo zavisi od druge strane. Postoji jak talenat za glumu, ali skriveni kreativni potencijali. Porodični život je važan, a sama osoba teži da bude moderan roditelj. Često postaje roditelj naglo, neplanirano. Škorpija Vaga je često sklona i ljubavima na prvi pogled. Fizička privlačnost je od velikog značaja ovoj osobi i dolazi do većeg izražaja u braku.

Ova osoba nema kontrolu na polju emocija, i kod nje je sve na principu sad ili odmah ili je sklona da se šarmatno povuče iz situacije koja joj ne odgovara. Ima potrebu da izrazi svoje emocije, ali čim oseti da joj nešto ne odgovara, ona se menja i ide na drugu stranu. Možda je razlog tome i lična skrivena nesigurnost, ranjivost ili želja za „idealom“ koji se i kosi sa Škorpionskim temperamentom.

Škorpija Vaga je često opterećena brojkama, zdravljem, ali i nepotrebnim samoispitivanjima. Na poslovnom planu može imati šanse da pokreće često porodične dobre poslove, ili da dugo „spava na lovorikama“ pa da se pokrene.Ima dobru intuitivnost na tom polju. Ima dosta problema sa imunitetom i stopalima, žene ove kombinacije i sa mokraćnim kanalima.

Obožava vesele boje, parfeme, kupovine u inostranstvu i tipove automobila koji su pomalo neobični. Postoji stalni unutrašnji napori od spoljnje ljubaznosti i unutrašnje destruktivnosti sa kojom se ovaj pripadnik i bori. Ovoj osobi se dopada komunikacija sa osobama širih shvatanja, a koliko god ova osoba ima lepa manire, teži da se emotivno menja, njoj je teško da se bori sa uticajem sredine, porodičnim vaspitanjem i da dođe do ispunjenja svojih želja, (po principu koristim svoj izgled, ali uvek moram da se prilagodim drugima).

Postoje jaki strahovi koje osoba preživljava u sebi, iako na prvi pogled deluje veoma pozitivno, bezbrižno, povremeno i flegmatično. Postoji stalna težnja da se balansira izmedju porodice, emocija i karijere. Povremeno, osoba može koristiti i manipulativne metode da bi stigla do zamišljenih profesionalnih ciljeva, ali je lično sklona da napravi ustupke i da se prilagodi realnoj situaciji.

Stalna potreba za redom, mirom i harmonijom jeste u malom sukobu sa stalnim unutrašnjim burama koje ova osoba prolazi. Škorpija – Vaga se može dobro osećati na istoku, a po pitanju obrazovanja iako može kasniti sa završavanjem obaveza i zna da se olenji uz upornost i podršku najvoljenijih može realizovati dolazak do diplome. Može imati mogućnost uspeha preko nasledjivanja, berzi, ekonomije i mode.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.