https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/gothic-3149182_1920-1280x951.jpg

Odlučna i nasilna, izuzetno emotivna i intuitivna, tvrdoglava, opsesivna i seksipilna – pred nama je dupla Škorpija. Kombinacija duple Škorpije u sebi poseduje veliko strahopoštovanje drugih, ali izuzetno snažno, senzibilno, moćno biće prepušteno samo sebi, sklono da samo kroji sudbinu uz jaku snagu izdržljivosti.

Postoji jaka želja za životom, ali da je sve kompleksno, komplikovano, rizično u čemu dupla Škorpija dolazi do izražaja. Veoma radoznala po prirodi, mistična, plodna, inspirativna za druge, pa prvi utisci kada upoznate ovu osobu posebno dolaze do izražaja. Međutim i osoba ove kombinacije kao veoma nepoverljiva, rezervisana, zatvorena takodje prima prve utiske jako i veoma snažno. Nije neobično da ima ljubavi na prvi pogled.

Ova osoba je sklona krajnostima pa je kod nje sve po principu hoću – neću. Izuzetno privlačna, za mnoge fatalna i opasna, ona stalno u sebi trpi i bori se sa  silama gradjenja i rušenja. Sklona da dobro prikriva ranjivost i emotivnu patnju, ali da nastupa uvek odlučno i veoma samouvereno. Može biti odličan psiholog, kriminolog, novinar.

Zna da bude paranoična, ali je sklona da kad voli – voli do potpune posvećenosti ili da ne voli (da ne kažem mrzi, jer zna da pamti loše postupke drugih i da nekad uzvrati kad drugi to ne očekuju). Ova osoba može na poseban način osećati muziku i praviti najbolja dela uz muzičku inspiraciju. Sklona je da dodje do velikih materijalnih prihoda, ali ako ne rizikuje, da ima mogućnost da  živi udobno i mirno. Većina pripadnika ove kombinacije zbog rizika mogu imati velike materijalne gubitke. Mentalno stroga i sklona kritici, ali kontroli svog okruženja. Ipak, sklona da svoje poteze i odluke donosi mudro i taktički.

Kao fiksni znak posebno pod duplim uticajem znaka i podznaka, dupla Škorpija uvek malo krije stvari ispod površine. Privlači je lepota u svim oblicima, ali ono što je opasno, misteriozno, okultno. Ona na poseban način ima pravi uticaj da privlači i odbija istovremeno, zbog toga će je ljudi voleti ili odbijati na prvi pogled. Svakako da poseduje ličnu provokativnost, proniciljivost, ali materijalnu velikodušnost. Može nasleđivati kroz život mnogo toga, ali s godinama sklona skupljanju i većoj vezanosti za svoju imovinu ili ono što joj pripada.

Iako nedostižna, hladna na prvi pogled, s obzirom da pripada i najemotivnijem znaku ona prolazi uvek kroz vrlo duboke emocije, ali se nalazi ili na „dnu“ ili se penje ka vrhu, brzo regeneriše posle gubitka i razočarenja kao Feniks. Poseduje vrlo jako čulo mirisa, a može pokazivati jaku zaslepljenost sobom i svojim izgledom. Rano teži da bude samostalna.

Emotivno je veoma romantična, osećajna, idealistična, ali kao da joj je sudjeno da mora bar jednom prolaziti kroz neke teške situacije, gubitke i na teži način naučiti životne lekcije na tom planu. Sklona je da čuva svoju intimnost, ali da lako saznaje tuđe. U brak ulazi iz jakih emocija, ali na slučajan, neobičan način i kroz brak često prolazi kroz borbu.Iako sposobna da „preživi sve patnje ovog sveta“ njoj je to normalno stanje, pa kad sve ide lagano, kao da je svesna da to nije standarno stanje za nju.

Može biti vođa, raditi najteže poslove, biti posebno dobar lekar, astrolog, naučnik. U poslu se daje potpuno , a posebno je sposobna za vodeće pozicije. Veoma je obrazovana i voli da se kreće u intelektualnim krugovima. Obožava da putuje i često na putovanjima doživljava jako važne lične situacije.

Profesionalno bez obzira na čest rivalitet u kome posebno dolazi do izražaja, ima mogućnost da postigne puno. Može često patiti od problema sa glavom, problemima sa bešikom, genitalijama. Može biti poročna. Poverenje i lojalnost duple Škorpije prosto treba zaslužiti, i kad se to desi pored sebe ćete imati osobu koja će biti uz vas u najtežim momentima, i obratno.

Dupla Škorpija je veoma talentovana, sklona je sarkazmu, direktnoj komunikaciji, i ne podnosi neizvesnost. Posebno kada je isprovocirana može biti sklona skandalima ili neumerenošću. Može biti odličan pregovarač. Teško joj je da nekad razume svoje potrebe ili da se menja, ona ne voli nagle promene, ali zna da se prilagodi svakoj situaciji. Iako je duplu Škorpiju teško upoznati,ona poseduje jaku volju, emocije i stalnu borbu.

Dobra je kao prijatelj, veoma snalažljiva i sklona da želi da pomogne. Kao roditelj je popustljiva i emotivna. Sklona je da stalno traži sebe, svoju veru, i da praktikuje i veruje u prirodne lekove ili isceljenje. Dupla Škorpija voli život, sklona je eksperimentima, ali posebno emocionalnoj sigurnosti koja se ne vidi odmah spolja. U braku može imati teškoće jer može biti sklona da kontroliše voljenu osobu ili ljubomoriše.

Što su životne okolnosti teže, dupla Škorpija dolazi do većeg izražaja i postaje jača. Često gledajući sa strane se stiče utisak da se ona stalno bori sama sa sobom, ali da može biti hirovita i sklona da se drugi moraju prilagođavati njenom stilu, i zbog toga često može imati nagle porodične promene i promenjive odnose. Ceni fer odnos.

Veoma je posvećena svojoj deci, osobama koje voli, i tu se često daje bez rezerve, što povremeno može doneti zdrastvene probleme. Postoji i profil duplih Škorpija koje gomilaju probleme u sebi, i time povećavaju rizik od teških bolesti. Zbog toga pozicija sporta i svakodnevno praženjenje energije od loših uticaja sa strane je veoma značajan. Ne treba zaboraviti da dupla Škorpija zna da rečima povredi osetljivije od sebe, ali da ona to ne primećuje u tom momentu. Zbog toga mora uvek taktizirati i učiti se većoj toleranciji koja joj lično nedostaje da bi bila kompletna.

Ona se ničega ne plaši. Zna da bude ekstremna u svojim pogledima. Voda i meditacija su joj najbolji lek da pronađe svoj mir. Najbolju kreativnost i poslovne rezultate pravi kad je ostavite na miru da uradi onako kako ona najbolje zna, ne voli pritisak, ograničenja i ne trpi baš autoritete. U poslu joj treba mnogo širine, prostora, ali i priznanja da bi bila kompletna.

Iako ne voli uplitanja, često može praviti greške mešajući se u odnose u kojima ne treba da učestvuje. Uvek posao i emocije ne idu zajedno, pa mora to podeliti da bi imala manje problema. Može biti odličan menadžer, jer je ubedljiva i verbalno jaka. Kada je nezadovoljna, treba je pustiti da ponovo napuni baterije i bude kao nova, jer u suprotnom može biti veoma neprijatna. Sklona da istera inat i da nekad stvari uradi i na svoju štetu, ali joj je teško da kaže “izvini”. Do istine često dolazi neobjašnjivim predosećanjima.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.