https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Škorpija-podznak-Strelac-1280x892.jpg

Pred nama je pripadnik sa dve potpuno različite energije ili kombinaciji znaka i podznaka koji se ne podudaraju. Škorpija podznak Strelac pripada tipu Škorpije koja će nam „izmamiti“ osmeh svojim prirodnim entuzijazmom i unutrašnjim magnetizmom, inspirativnim poetičnim duhom, ali divljom smelošću, te je predodređena za pobednika.

„Kada te ljubav zove –sledi je. Iako su joj putevi tvrdi i strmi, a kad vas krila njena ponesu – predajte joj se, iako vas mač skriven u njenim perima može raniti. A kada vam ljubav govori , verujte joj, iako njen glas može razdrmati vaše snove, kao što pustoši vrtove. Isto kao što vas kruniše ljubav vas i razapinje, kao što uspinje na vašu visinu i grli vam najnežnije grane što dršću na suncu, tako silazi do vašeg korenja i potresa ih dok prijanjaju uz zemlju“ – Džubranova poezija.

Pred nama je možda i najzatvoreniji pripadnik ovog znaka, ali Škorpija koja želi da živi, da ide napred, da se raduje malim i velikim stvarima, koja je odlučna, samostalna i važna. Ona se ne otkriva tako lako, a iza njenog entuzijazma videćete lojalnu, nepokolebljivu i snažnu ličnost koja drži do sebe.

Ovo je osoba koja poseduje izuzetnu moć regeneracije, intezitet emocija i duše koja večito traga za istinom i pravim odgovorima. Može ulivati veliko poverenje svojim slobodnom komunikacijom i direktnim stavom. Zna da dobro sakrije stvari koje su vezane za intimnost, porodicu, svoje odrastanje koje nikad nema jednostavnu formu. Ipak, ova Škorpija zna da se raduje životu, sanja na javi, s godinama teži miru.

Može biti veoma racionalna i praktična poslovno i tu sa malo truda postizati odlične rezultate, ali ne trošeći mnogo energije na druge. Odličan govornik, ali neko ko će oduševljavati druge svojim posebnim stilom, hodom, manirima, idejama. Ovo nije Škorpija koja će zatvoriti vrata drugima, niti čekati da se nešto samo od sebe desi, ona ima punu inicijativu da drži svoju sudbinu u svojim rukama.

Emocije, one su večito traganje i enigma svakog Škorpiona ili Škorpije, tu će uvek biti mnogo ljubavi, strasti, zabranjenih emocija pa je to posebno važno i kod ovog pripadnika. Zaljubljivanja na prvi pogled, slučajni susreti, neobična emotivna skrovišta, komplikovani odnosi. Medutim, Škorpija podznak Strelac želi da zna na čemu je i neće dugo držati stvari u anonimnosti. Teži slobodnom, ali veselom partneru/rki, ljubavi u velikim količinama.

Ona ima jedinstven pristup svemu što je okružuje i ne želi da bude u pozadini. Želi da pored sebe ima osobu sa kojom će imati jasnu komunikaciju i konkretne odnose. Ne trpi konkurenciju i nije navikla da bude druga. Često ima burne snove i sklona je mistifikovanju stvari. Kao i većina Škorpija ima jaka predosećanja. Emotivno je uzbuđuju izazovi, promene, ali zna da sa nestrpljenjem i uđe u zajednicu. Nije neobično da ima više od jedne zajednice i dosta veza pre nego što se potpuno skrasi.

Potreban joj je stalni lični izazov i motiv da bi se osećala „živom“, ali poseduje stalnu mentalnu širinu i potrebu da vidi svet. Visoko obrazovanje bez obzira na raniju buntovnost može biti od velikog značaja, pa srednje godine nose da može uživati u titulama, priznanjima i usavršavanjem. Često na život gleda kao na veliko istraživanje kosmosa, jak kontakt sa univerzumom, ali stalnu potragu za sobom.

Može biti veoma ekspanzivna, inspirativna, maštovita, davati ogromnu energiju svom okruženju. Može biti vezana jako za ljude koji su mnogo toga izgubili u prošlosti, ali se kretati u otmenom i pozitivnom okruženju. Ova Škorpija ima veru, ali je tip osobe koja dosta radi na sebi. Nije neobično da oseti i situacije da dođe do „dna“ da bi se naglo podigla i regenerisala i mnogo naučila iz loših iskustava.

Uvek podsvesno oseća tamnu stranu života, ali je ona odlično kompenzuje sa veselijom stranom života, pa nikad nećete videti da se ova osoba žali ili da ima primedbe na svoj način života, jer ona uvek ima  punu slobodu izbora. Zbog toga će okupljati ljude oko sebe i biti izuzetno inspirativna. U porodičnim odnosima će gajiti prijateljstvo sa rodjacima iako će uvek imati osećaj da ne može živeti na način koji porodica od nje ili njega očekuje, ali će posebno u drugoj polovini života uživati u putovanjima, avanturama, novim poznastvima i svom potomstvu gde se energetski daje mnogo.

Na profesionalnom planu intuitivnost i dobra percepcija će mnogo pomoći ovoj osobi, a sve što ona ne ispuni od svojih poslovnih ciljeva, lako mogu nastaviti njena deca ili dete. Posebno u tinejdžerskim danima sklona eksperimentima i divljoj seksualnosti i raznim neobičnim iskustvima. Srednje godine i zrelo doba mogu nositi više rad na sebi i uspehu porodice, pa osoba može smiriti ili smanjiti svoje emotivne težnje.

Njena parola često je “živi i pusti druge da žive“, pa od Škorpije sa podznakom u Strelcu nemojte očekivati da se mnogo bavi tuđim životima, ona može biti humana, ali ne voli da se meša u stvari koje je se ne tiču, iako može biti prva koja dobro procenjuje i povezuje stvari kod drugih.

Ovo je Škorpija koja veruje u svoju „zvezdu“, nikad se ne odriče svojih ideala, ali jako dobro kontroliše svoju prirodnu destrukciju i opsesivnost koju nikad ne možete primetiti kod nje.Iako joj zdrastveno fali disciplina i red, i ima predispozicije da ima dosta problema sa jetrom, krvnom slikom i genitalijama, čak mogućnosti za stalne kontakte sa bolnicama, ona na to gleda takodje veoma vedro i rešava probleme kad se pojave, ali nikad o njima ne razmišlja unapred. Može i sama biti veoma zainteresovana za medicinu, posebno samoizlečenja.

Škorpija podznak Strelac je u potrazi za svojim pravim mestom. Ona luta, traži, radi na sebi. Ne prijaju joj konvencionalni odnosi i okruženje. Prija joj udobnost koju nalazi daleko od mesta rođenja i egzotika. Obožava izlaske, ali i svoj dom koji će urediti uvek po principu da će to biti mesto odličnog punjenja baterija, a ne navike ili obaveze.

Veruje u brak, ali od momenta ulaska u zajednicu želi da živi još dinamičnije i smelije. Svesna je da je nešto „čuva“ i da može sve ako ima dobru motivaciju i volju. Može raditi veoma odgovorne poslove i profesionalno pokazivati izuzetne afinitete, ali privatno uživati u ludiranju, opuštenosti i stalnom hedonizmu koga se nikad neće odreći.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.