https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Škorpija podznak Ovan

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ovan-1280x800.jpeg

Bezgranična energija praćena duplim uticajem vladaoca znaka i podznaka – Marsa nosi hrabru ličnost pripremljenu na stalnu životnu borbu. Ovo je jedna od najupadljivijih kombinacija Škorpiona (Škorpija podznak Ovan), jer zajednički uticaj Marsa kao vladaoca nosi jak seksipil, preduzimljivost, ali i nestrpljivost.

Ne čeka se ništa za sutra što se može završiti danas, a postoji okrenutost svim životnim izazovima koji na neki način borbeno privlače ovu osobu od malih nogu. Svakako, moram da naglasim da je ovo izuzetno strastvena osoba, koja obožava, društvo, slobodu, koja je rođena za istraživanja i koja dolazi do mentalnih saznanja uz jaku ličnu pronicljivost i lucidnost.

Prosto joj je teško odoleti, iako se u njoj bore sile agresije, stalnog unutrašnjeg nemira i jake potrebe za emocijama, pa nekad samoj osobi i nije lako sa ovako jakim temperamentom vodene zagonetne Škorpije u kombinaciji sa vatrenim podznakom u Ovnu. Sve ide po principu “biti ili ne biti, volim te-mrzim te, hoću-neću“, pa će ovoj osobi i biti teško da prihvati prosečnost, ali i situacije takozvane „zlatne sredine“.

Burni temperament je često u sukobu sa dubokim emocijama Škorpije koju privlači nepoznato, zabranjeno. Može se pokazati i kao veliki mazohista u nekim prilikama, ali generalno ima energije za „petoro ljudi“, ima sposobnost da dođe do povoljnih materijalnih mogućnosti ako ne rizikuje previše i može okruženje često ostavljati pod jakim utiskom svojom mističnom energijom i komunikacijom.

Kada je dobro ovom pripadniku, on može da se popenje na “Mont Everest”, međutim kada prolazi kroz težak period, može mučiti sebe, prolaziti izuzetno destruktivne, mračne faze kada je bolje da bude sam jer može biti veoma negativan i nepodnošljiv, provokativan. Često može biti mogućnosti da naš junak Škorpija-Ovan bude ne želeći-upetljan u razne intrige ili spletke koji mogu izazivati poseban bes, pa i generalni utisak ove kombinacije u odnosu na okruženje i sredinu u kojoj živi je- uvek trebaju biti pažljivi u odabiru poznanika.

Zna da bude veoma darežljiv i sklon da požrtvovano pomaže ljudima u nevolji što mu predstavlja i posebno veliko zadovoljstvo. Može imati talenta prema poslovima vezanim za zakon, medicinu. Škorpije sa podznakom u Ovnu mnogo vole životinje i uvek se bore za njihovo pravo, a uvek su na strani ugnjetavanih, slabih, oštećenih. Mogu biti odlični savetnici i planeri drugima, a pokazati i izuzetno umeće na polju ekonomije, biznisa, prava, ali zbog sklonosti ili talenta da dobijaju privilegiju da dođu do tajnih informacija uvek mogu biti odlični u poslovima koji traže diskreciju.

Ovo su osobe koje vam samo jednom mogu dati ruku poverenja, koju ako „prokockate“ drugu šansu takoreći da nećete imati. Veoma pamte kad ih neko povredi, dok na životnom nivou veoma su im jaka sećanja iz detinjstva, perioda zaljubljivanja, ali ako osete težak udarac i bol to veoma utiče i na nešto ranije sazrevanje i mali otpor (stavljanje određenog zida) prema drugima.

Njihova pozitivna osobina je humanost, izuzetna istrajnost u teškim momentima i životni elan. Ovo su osobe koje mogu „ pobediti i smrt“ i vratiti se u normalan život. Uglavnom im se dešavaju fatalne, jake emotivne veze, što nije ništa neobično, a kada se vidi podatak da ovu kombinaciju nose: Richard Burton, Bo Derek, Barbara Hutton, onda vam je sve jasno.

U emotivnim izborima veoma je važna strast i fizička privlačnost, preko koje dolazi do emocija i braka. Dobijanje potomstva je za njih poseban momenat života koji im donosi dodatnu regeneraciju, a bez obzira na njihov nemiran duh mogu se pokazati kao izuzetno ozbiljni, veoma brižni i odgovorni roditelji. Kao i većina Škorpija, ljubav je povezana sa bolom, tajnim signalima, neobičnim situacijama, ali je duboka, mora nositi neku mešavinu neočekivanog, dubokog, , ali želju za beskonačnim trajanjem. Zbog toga ovaj pripadnik uvek u veze ulazi naglo, jako, burno, ali ih tako i prekida, pa zbog toga sve ide u smeru od ljubavi do mržnje.

Mrzi folirante, licemere, tradicionalne konzervativne osobe bez stava, on želi sva životna zadovoljstva, želi da proba sve, radoznao je po pitanju tabu tema, voli da uživa punim plućima i ne podnosi da mu se iko meša u njegov proveren svet i maštu koja je uvek puna iznenađujućih ideja. Sjajan je prijatelj “ako ga ne gušite“ nepotrebnom detaljnom pričom.

Jači je na delu, nego na rečima. Veoma je iskren, ali mu uvek treba vremena da se prilagodi nepoznatom okruženju. Često dolazi do okolnosti da saznaje ili vidi tuđi bol, tajne. Može biti odličan u berzanskim poslovima, ali i sklon jakim proročkim snovima.

Voli izolaciju, porodični mir daleko od gužve. U poslu je neprikosnoven i često voli da radi sa proverenim, uspešnim osobama, ali po preporuci. Brak za njega može biti i veliko „ iskušenje i borba“, ako kontroliše strast i svoje povremene nepredvidljive reakcije sve može doći u odličan smisao samog odnosa posle „ početne bure“.

Zbog Ovna u podznaku svakako da ima i faze eksplozivnosti, naglosti, nestrpljivosti, ali i izražene osobine intuitivnosti i emotivnosti. Ima u sebi i snagu rušenja i podizanja, iako Škorpija Ovan pripada nešto „zapaljivoj „kombinaciji. Ne treba potceniti njegovu nepristrasnost, poslovnu potrebu za perfekcijom i jaku želju za savršenstvom.

Ovo je osoba koja može sporije profesionalno napredovati, ali s godinama biti sve bolja i bolja. Glava i stomak mogu biti tačke koje osećaju njegov unutrašnji nemir i emocije. Iako mu fali strpljenja, ovo je izuzetno interesantan pripadnik, ratnik koji juriša samo napred.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.