https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Ribe-1280x621.jpeg

Veoma nežna priroda praćena fascinantnom pojavom i mekim srcem nudi nam najboljeg slučaoca u rešavanju tuđih problema i sjajne umetničke potencijale. Vagu u podznaku Riba prepoznaćete po mirnom i flegmatičnom pogledu, ali dubokim emocijama i sklonosti tajanstvenosti u vezi ličnog života.

Ovo su najbolji psihoanalitičari, umetnici, pedagozi, ali lično i veoma osetljive osobe koje često mnogo brinu za druge i imaju spor put u rešavanju ličnih dilema. Ipak, ovu kombinaciju krasi jedna blaga saosećajnost, sjajan lični potencijal pa otud i ove osobe mogu pokazati fantastične rezultate, ali jedna veoma jaka intuitivnost koju treba koristiti posebno u emotivnim odnosima.

Ovo su osobe koje su veoma osetljive na tuđi bol, samopopustljive, ali ih krasi izuzetan smisao za rad sa tuđim kapitalom, sklonost da stalno saznaju nešto novo, po prirodi su neobične i sklone platonskim utiscima na prvi pogled. Međutim, ovu osobu nije lako upoznati jer ona dosta toga krije “ispod površine“.

Postoji sjajan idealizam i romantičnost u ovoj kombinaciji koji prosto impresionira, ali pozitivan, blag karakter  i skrivena zavisnost naspram roditelja , partnera, okruženja, može doneti povremeno nesnalaženje sa svakodnevnim životnim teškoćama.

Iako Vaga–Ribe obožava da ima prostor za sebe, mir koji joj je potreban da bi napravila bitne odluke, ovo je ipak osoba koja ima izuzetan strah od samoće, usamljenosti, bolesti, pa može pokazivati i povremene fobije, nepotrebne dramatična stanja. Najbolje funkcioniše u spontanim situacijama. Obožava da troši, obožava kupovine, ali ima svoj specifičan veoma urban i pozitivan stil i ukus malo drugačiji od drugih. Ona ne voli da je neko požuruje, uslovljava, zabranjuje joj, ali jako poštuje pravila i fer odnos posebno u odnosu sa porodicom i okruženjem.

Vaga podznak Ribe veruje u život i ljubav za ceo život. Zbog toga joj je teško da se nosi sa kriznim situacijama i potrebna joj je konstantna podrška i pažnja. Može povremeno biti malo nespretna u nalaženju adekvatnih reči i situacija sa drugima, ali može biti i “malko” naivna u pronalaženju pravih prijatelja.

Ona stalno mora tražiti „ inspiraciju“ da bi se osećala dobro, da bi mogla na pravi način da pokaže svoje beskrajno velike talente. Ako bi se birao najveći romantik u Zodijaku, svakako da bi Vaga–Riba ušla u uži izbor. Ona je sanjar bez granica, praktičan govornik i pozitivan član svoje porodice, ali izuzetan emotivac koji se lako vezuje, voli, uvek ima utisak da nešto pati i sklon je naglim promenama raspoloženja.

Ovo su sjajni roditelji koji obožavaju svoju decu, sposobni da im prenesu mnogo ljubavi i korisnih lekcija, osobe koje su veoma posvećene svojim voljenim osobama, ali nekako imaju utisak da se više daju drugima nego što im je to uzvraćeno, zbog toga ih ne zaobilaze neka “stanja” nepotrebnih briga i kriza. Znaju da se vežu za potpuno pogrešne osobe da ne bi bile same, pa da im brak deluje kao velika obaveza i napor i zbog toga je izbor bračnog partnera/ke veoma značajan.

Često na ljubav gledaju emotivno, nežno i izuzetno osećajno i potrebni su im osobe sa kojima će deliti te emocije. Kada su povređene povlače se i često puštaju da „život prolazi“ prepuštajući se trenutnoj situaciji. Znaju da mnogo sanjare u „oblacima“ ali teže bračnoj sigurnosti i sigurno da voljena osoba može biti ključna za bolju materijalnu situaciju ili bolju materijalnu organizaciju života.

Prosto im treba uvek dobar prijatelj koji će im pomoći da se organizuju, ali nekad i malo prizemlje. Veoma je važno da emotivno biraju pouzdane, čvrste, jake i snažne ličnosti jer će se osećati sigurnije i izbeći faze promenljivosti kojima su skloni. S godinama ova osoba postaje povučenija i okrenuta samo sigurnom gnezdu, svojoj porodici i prijateljima.

Obožava egzoteriju, daleke zemlje, a često na putovanjima doživljava i vrlo neobične životne situacije. Voli da čuva prijatelje sa kojima je odrasla, ali sredinom života nailazi na nagla nova poznanstva često daleko od mesta rođenja. Vaga –Ribe u svojoj prirodi bez obzira na čistoću svog srca, često ima problem da se nametne, pokaže autoritet, ona je često tiha, povučena, čeka svojih 5 minuta, ali uvek svojom mističnošću privlači pažnju i dobija više nego što očekuje.

Često ima problem u odlukama (može biti veoma nesigurna) pa joj uvek treba neko da bi joj pomogao u važnim odlukama. Sa poslovnim potencijalima nema problem, ako izabere posao koji voli, jer ideje i mašta spontano donose uspeh. Nije neobično da se u ovoj kombinaciji rađaju izuzetni muzičari i glumci (ovu kombinaciju ima: Gwyneth Paltrow, Bruno Mars, Ashlee Simpson,Mario López, Esai Morales).

Uz harmoniju i podršku Vaga–Ribe itekako može biti prilagodljiva, i pokazati se kao poslovno upečatljiva i snažna. Krasi je lepa pojava, glas, može uvek posedovati neobičan model automobila, unikatnu garderobu, a veoma je okrenuta religiji, kao i raznim hobijima. Ona obožava istraživanja, okultizam, medicinu i često ima svoje skrivene idole.

Uz stabilan ljubavni život ona može sve i nećete primetiti da je slaba, međutim ako prolazi kroz komplikovane emotivne odnose kojima je sklona, može upadati u ozbiljnije psihološke probleme.  Izuzetno je fotogenična, ima smisla za dizajn, veoma je zahvalna ka obrazovanju, ali lično zna da bude rasejana, zaboravna, u svom svetu i sklona da nekad ne čuje šta joj kažete.

Inspiriše je film, poezija, ali sama na prvi pogled deluje “poetski” i kao da ne pripada vremenu u kome živi. Obožava ples i tu može pokazati izuzetne sposobnosti. Kroz muziku oseća ljubav, inspiraciju i bez toga ne može. Često može imati problema sa imunitetom, stopalima i bubrezima.

U braku joj smeta potreba za sumnjama, analiziranjem i stalna nesigurnost, pa na tome treba raditi i malo biti opuštenija. Veoma je enigmatična, veoma okrenuta partnerskim odnosima, ali često sklona ako živi u neadekvatnoj sredini da se i u većoj masi oseća jako usamljeno. Ipak, moram naglasiti da odiše izuzetnim manirima i prefinjenošću, pa svakako da njena pojava ostavlja bez daha (što treba koristiti).

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.