https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Strelac podznak Vaga

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Strelac-podznak-Vaga.jpg

Pred nama je Strelac sa Vagom u podznaku, koji prosto odiše šarmom, duhovitošću, elegancijom, pravičnošću, ali izuzetnim unutrašnjim elanom i potrebom za redom.

Ono što ćete primetiti na prvi pogled da osobe ove kombinacije imaju jednu prijatnu spoljašnjost, elokvenciju, ali vatrenu ubedljivost. Idealizam ih pokreće, kao i miroljubivo okruženje, nauka, estetika i partnerski odnosi u velikoj meri, kao i  želja da stalno novo saznaju i nauče. Ono što im smeta je večita želja da budu bolji, što analiziraju svaki svoj postupak i što znaju da budu nepotrebno opterećeni sitnicama koje život “umaraju”.

Iako je Strelac izuzetno duhovno jak znak, Strelac Vaga duhovnost traži sa širinom i većom razmerom radoznalo tražeći pravi put istine, a ne ono što to od njega očekuje tradicija, porodica i okruženje, iako je sklon da ispoštuje i ono što je vezano za njegove razlike. Može biti avantuista “bez granica”, sjajan novinar radoznalo tražeći pravu priču, ali istinu i objektivnost koja mu je važnija od svega. Može biti posebno dobar poliglota, osoba koja uživa u vožnji, raznim vodenim sportovima, ali i suočavanju svega što ga plaši od malena.

Od porodice genetski nasleđuje najveću vrednost a to je moralnost, da bude izdržljiv kad je najpotrebnije, ali da stvari u domu i porodici čvrsto drži pod kontrolom. U ljubavi je potpuno drugačije, jer je on “operisan” od predrasuda i živi za slobodu, ljubav, voli i ima stalne nagle situacije, iščekivanja, tako nekako i ide njegov život pre bitnijih vezivanja

.Za brak bira aktivnu, hrabru, jaku osobu koja će moći da razume njegove mane, strahove i želje. Voli adrenalin iako na prvi pogled deluje smireno, ljupko i ranjivo. Ali nije tako, Strelac – Vaga živi za ljubav, život, on često ima i veze koje iz prijateljstva prelaze u strast, ali ostaju stabilne prijateljstvom posle prekida. On često voli da bude saosećajan, plemenit, da pomogne, ali itekako ima faze jaku žustrine i nemira, na šta treba obratiti pažnju u bračnim odnosima (jer nestrpljenje jeste mali “ neprijatelj” bračnoj harmoniji).

Nema problem da bude samohrani roditelj, obožava decu, ali ne želi da živi kako to treba da izgleda, nego kako on misli da mu je potrebno, pa nije neobično iako veoma privlačan na prvi pogled i da ima dugu samoću koju pretvara u periode rada, učenja, putovanja i rada na sebi ( ne treba zaboraviti da je ovo i možda jedan od najaktivnijih Strelaca koji je okrenut stalnom životnom učenju).

U poslu produktivan, popustljiv, sklon da pomogne, a iako od malena može pokazati izuzetne talente i potencijale, može ostati zarad porodice i prosečan i ne pokazivati želju da dugo nešto promeni. Posebno može biti dobar u poslovima vezanim za marketing, zdravlje, turizam, prevođenje, saobraćaj, ali i politiku gde se može pokazati većim vodjom nego što mu se čini.

Strelac – Vaga nikad ne zaboravlja odakle dolazi, ali ga zamara prejak patriotizam,vezan je za svoje korene, a iako se čini da je potpuno okrenut vremenu koje dolazi, on na veoma požrtvovan način učestvuje u porodičnim poslovima, dešavanjima, često može da se pokaže kao dobar posrednik, iako često trpi životna opterećenja kroz to polje. Iako njegov fizički nivo i ponašanje govori da mnogima deluje da mu ide sve savršeno, samo on zna da sve dobija sa velikom disciplinom i žrtvovanjem, ali ima poznatu rečenicu ”tako je bolje”.

Ovo Jupiterovo dete prepuno ljubavi za sve što ga okružuje može pokazati i izuzetan talenat za diplomatiju, prava, a iako ima mogućnost da obidje pola sveta, vraćaće se svojim korenima i mestu rodjenja gde ima mogućnost da dočeka svoje najbolje godine. Nema problem sa prilagođavanjem, pa ga možete sresti u visokom društvu i među običnim ljudima kako sretno priča o svakodnevnim stvarima. Ima odgovornost da brine o svojoj porodici, ali podsvesno mu znači roditeljska podrška u poslu.

Ima faze da sanjari, pa se naglo probudi i nastavi dalje, ali je poznato da može biti i veoma rasejan, jer poseduje boemsku ležernost po pitanju zdravlja, ishrane i svakodnevnih stvari. On hoće, ali nekako kao da lakše i promena navika ide uz podršku drugih. Zrelije godine mogu mu doneti uspeh preko poslova vezanih za zemlju, kao i veću usmerenost prema imovini.

Čuvaran je, ali mu znači materijalna sigurnost jer on voli lepe stvari, voli skupa putovanja, obožava zabave, izlaske a to košta. Često je bolji u pisanju bitnih stvari ili kreiranju svojih ideja na papiru. Neočekivano dolazi do uspeha svojim spontanim i iskrenim duhom. Tvrdoglaviji je nego što izgleda, što se vezuje za genetski deo njegove ličnosti. Obožava igru boja i neplanirane situacije.

Ne voli kad je nešto “namešteno, režirano” i onda njegova želja gubi sjaj. Ali iako deluje površan za one koji ga ne poznaju, itekako pokazuje veliku odgovornost i savesnost od malena, žal za prošlim vremenima, ali stalnu motivaciju kroz emotivni deo. Sa svojom decom pokušava da bude pre svega prijatelj i da razume razlike, iako nije uvek baš strpljiv kao roditelj, ali radi na tome i uvek je svestan svojih grešaka, stvari koje treba da popravi.

Pomirljiv je, ali uvek ima mišljenje o određenoj oblasti koju otvoreno prenosi na druge. Iako ne voli podele, igrom slučaja postaje deo klana ili grupe kroz poslovni deo. Naravno, uvek ima potrebu da se dopadne drugima, a često iz hobija pokazuje izuzetne rezultate, pa mu se profesija naglo i menja.

Iako dobro krije svoju nesigurnost, on je večiti romantik koji traži stalnu posvećenost. Uvek je okrenut novostima I pobošljanju života svoje okoline. Veruje u sudbinu, ali isto tako svestan je da mnogo toga zavisi od njega. Ono što mu daje specifičnost da uvek ima više puteva, kao i mogućnost da ispravi ili popravi ono što je propustio. Bira prijatelje po snazi, ali statusu i prijatelji predstavljaju uz porodicu veoma važno mesto u njegovom životu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.