https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vaga podznak Blizanci

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/blizanci-1280x800.jpeg

Vaga podznak Blizanci je izuzetno harmonična i srećna kombinacija dva vazdušna znaka koja nose dobar spoj intelekta, emocija i zajedničkih potreba za skladom.

Vaga podznak Blizanac je vedar, lucidni pokretač pozitivne energije. On je smeo, vešt da spoji nespojive granice mogućnosti, da radi više poslova odjednom, da vam da inspiraciju, motiv, da vas nasmeje svojim nevinim detinjastim licem. Jako prilagodljiv, bistar, sve ga zanima, uvek stiže sve i nikad se ne žali. Veoma živahne prirode, intelektualnog inteziteta, sjajan poliglota i umetnik reči.

On “zna” da se svidi drugima, jer šarmatno „ulazi pod kožu“, voli akciju, mada je malo osetljiv na mišljenje okruženja i kritike. To ga može učiniti na trenutak ranjivim, ali se brzo oporavlja i ide samo napred. Uvek nešto popravlja i čisti u kući, obožava polemike i tuđa mišljenja, voli igru, pesmu, da se stalno nešto dešava. Teško mu je da kaže „izvini”, jer poseduje malo veću mentalnu superiornost.

Obožava decu, i njegov smisao i karakter posebno dolaze do izražaja kada osnuje porodicu. Ali njega ne drži mesto, on stalno žuri, pravi planove, puno priča telefonom, završava poslove. Nije „pripremljen“ na tuđu glupost i pakost, ali uvek uči i skuplja i negativna iskustva kao opomenu na šta treba da bude spreman. Voli izazove, odličan je imitator i glumac, pedagog, trener.

Zna da se unervozi bez razloga, obožava viceve, uvek prati modu i može pokazati odličan talenat. Ima lepo držanje, voli fine, kulturne osobe i uvek se vezuje za osobe ambicioznijeg karaktera, osobe intelektualnog višeg nivoa i širokog srca. Zna da bude i površan, ali to ne primećuje.

Vaga podznak Blizanac je uvek otvoren za nove stvari, veoma je čuvaran i sa godinama više okrenut porodično–materijalnoj sigurnosti. U braku traži optimizam i voli da pored sebe ima osobu sličnu sebi. Deca su mu spoj mešavine dinamike i jakog karaktera. Zna da oprosti. Nikad se ne vraća na prošlost, jer ne voli da gubi vreme.

Nekako uvek dobija ono što želi, a da ga pitate kako, tu tajnu veštinu samo on/ona zna. Iako ga mnogi neće shvatiti ozbiljno na prvi pogled, on je izuzetno mudar, taktičan, voli jasne odnose i nervira ga sve što je veštačko i primitivno, namešteno, on veruje u spontanost. Sklon je velikom rasipanju energije, davanju drugima, često su mu bliski rođaci i idoli. Iako poseduje izuzetne profesionalne mogućnosti, kao da ne žuri, ima vremena, ne ističe se koliko ima ličnih mogućnosti, zbog toga mu je potrebno da ga uvek neko malo „pogura“ i da mu svest o njegovim mogućnostima.

Ljubav i brak su istaknuti, jer ovaj pripadnik Vage je veoma osećajan, živi za ljubav, harmoniju, svoju decu. On je zaljubljiv i to ne krije, uživa u romansama. Dobro skriva kada mu se nešto ne dopada i pravi se flegmatik, ali generalno sve dosta duboko i preživljava u sebi. On je otvoren za nova poznastva.

U poslu može biti malo nepoverljiv prema velikim promenama i uvek mu treba vremena i duža priprema pred neku važnu odluku.Ima dobra poznastva i pomoć sa strane. Veoma je iskren, saosećajan, voli život i veruje u dobro. Može biti odličan govornik, jesenji glasnik koji uvek ima šta da kaže i zbog toga uvek može biti uspešan u javnim poslovima, posebno medijima.

Sklon je problemima sa varenjem, plućima. Zna da se prepozna pravi momenat da nešto važno saopšti i uradi. Obožava putovanja, i često ima mogućnosti da stiče nove prijatelje van zemlje. Ne voli samoću. Vrlo je živahan, iako u srednjem dobu može nailaziti na manje probleme zbog svog nedisciplinovanog karaktera.

Veoma mu je važna javna reputacija, okruženje i prijatelji iz detinjstva. Obožava istraživanja i kosmos. Ne dopadaju mi se komplikovani ljudi, jer je zaljubljen u jednostavnost i pokret. Mora biti oprezan sa davanjem pozajmica i obećanjima jer tu uvek može nastati konkretan problem. Voli da se kladi.

Nema problem da promeni sredinu, državu, grad, on se snalazi odlično, čak ga privlače daljine. Može biti odličan sportista, sklon da prati i posećuje sva važna mesta u gradu i da dolazi do informacija prvi. U onome što voli–najbolji je.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.