https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/rak-1280x800.jpeg

Jedna od najtoplijih kombinacija Vage, nudi nam spoj potrage za porodičnim domom i ljubavlju i stalnu teznju za emotivnim balansom. Vaga podznak Rak poseduje izuzetnu ženstvenost i miroljubivost, jaku potrebu za porodičnim domom, korenima, tradiciji i jakoj vezi sa svojom zemljom rođenja.

S obzirom da je Vaga i ranjiv i neodlučan znak, u kombinaciji sa pomalo kapricioznim, ali veoma emotivnim znakom Raka ipak dolazi do izražaja kroz sjajnu ličnu interpertaciju, odnos prema drugima (uvek kroz zaštitu, strpljenje), iako mala mana ove kombinacije može biti stalna oscilacija u raspoloženju i kao da osoba često nema potpuni mir kojem teži. Mada, moram da priznam da je često i ne drži mesto i da je veoma zainteresovana za sve.

Često se nalazi na „raskršću“ između prošlosti i budućnosti, zna da bude veoma nostalgična i da nikad ne zaboravlja važne dogadjaje, ali odiše jednom posebnom energijom i unutrašnjom jačinom već na prvi pogled, pa se za pripadnike ove kombinacije smatra da su izuzetni šarmeri, ali i zavodnici.

Ovom pripadniku Vage porodica je temelj svega i kroz podršku roditelja, okruženja u kome je odrasla, životnih uslova kao da većim delom zavisi i bolja budućnost. Ukoliko su uslovi bili topli i puni ljubavi, svakako da će to genetski osoba prenositi na svoje potomke, ali imati jednu ravnotežu svoje ličnosti.

Ovo su osobe koje mogu biti eksperti za uredjenja stana, ima izuzetno lep ukus, poznavanje boja, i može se reći da im je to prirodan talenat. Obožavaju goste, zabave, društvo i traže mir i izolaciju samo kada imaju faze nerešenih odnosa sa samim sobom. U svom prostoru poseduju vrednosti, ali i često nasleđuju nekretnine i veoma lepe stvari koje će ih podsećati na one kojih više nema. Imaju veoma prefinjen ukus, primećuju najmanje detalje, a izuzetno dobro spajaju staro sa novim. Njihov dom je ogledalo njihove duše, potrebe za harmonijom, pa ćete ih najbolje upoznati na njihovom „domaćem terenu“.

Mogu imati smisla za poslove sa nekretninama, građevinom, ali mogu biti jako dobri pravnici. Finansijski su uglavnom okrenuti domu, potrebama doma, svom prostoru u koji ulažu puno novca, ali nisu potpuno štedljivi, jer ih fasciniraju luksuz i udobnost. Vole fer i korektan odnos u poslu, posebno po pitanju finansija i ne opraštaju greške.

Zbog uticaja vladaoca Venere i Meseca u ovoj kombinaciji možete sresti jednog velikog romantika, mirotvorca koji je u stalnoj potrazi za ljubavlju. Teško podnosi samoću i ne voli da išta emotivno deli sa drugima. Kad voli–to je jako, euforično, strasno i intezivno, kad prekida takođe samo uz malo više dramatike.

Vaga podznak Rak poseduje i jednu jaku intuitivnost koju kad oseti ne možete ga zaustaviti. On oseća, voli, širi pozitivnu energiju, ali uvek je okrenut svom intimnom svetu u koji ne prima baš svakog, veoma je probirljiv i pronicljiv, ali i veoma društven. Može biti posebno ponosan na svoje poreklo i reputaciju i život svojih roditelja. Osetljiv na sugestije, finese, koje mu više znače-nego neka krupna stvar.

Ovo je borben, neustrašiv roditelj koji je potpuno posvećen svojoj deci, ali i svojoj voljenoj osobi. Morate mu stalno govoriti da ga volite, uliti mu poverenje i doneti sigurnost i on će biti lojalan do kraja, u suprotnom može patiti, ali izaći iz cele priče povređen i u dugoj izolaciji.

Iako teži pravdi, istini, poštovanju jakih moralnih kodeksa, Vaga podznak Rak nikad ne treba da kaže „ja to ne mogu ili meni to ne može da se desi“, jer emotivni put ovih osoba često može biti praćen velikim izazovima, iskušenjima, sa vrlo neobičnim krajem i dešavanjima posebno kroz brak. Koliko god Vaga predstavlja znak taktike i potrebe za ravnotežom, toliko Rak u podznaku pojačava dramatičnost, preosetljivost, često i konfuziju kada dolazi do prekretnica.

Poslovno bez obzira na opšti utisak i pregled ove kombinacije, većina pripadnika ovog znaka nalazi dobre poslove u zemlji preko stranih predstavništva, vezana je za poslove na polju saobraćaja, medija, a mogu pokazati izuzetne sklonosti ka umetničkim pozivima. Ovo je Vaga koja obožava ceremonije, venčanja i može biti odlična u organizaciji, dizajnu, poslovima vezanih za tako važne proslave. Dobro je da pored sebe ima čvrste, realne i objektivne osobe od poverenja koje će joj ukazati na odredjene greške.

Uvek puno razmišlja o stvarima koje su iza nje/njega , i na osnovu prethodnih iskustava planira ili organizuje naredni period života. Može biti veoma optimistična u poslu, veoma ambiciozna, uporna, ali i sklona da sa svima ima dobre odnose. Svađe, konflikti, agresija, napadi, ne odgovaraju ovako nežnom pripadniku koji gubi odmah tlo pod nogama i ne snalazi se najbolje u takvoj situaciji.

Ovo su osobe koje odišu i elegancijom, imaju telo koje treba pokazati i koje snagu dobijaju od potvrde od drugih. Znaju da budu pod uticajem drugih i to im dosta šteti.Imaju dobru narav, ali uvek „malo pate zbog drugih“. Ne dopada im se indiskretnost i navaletnost.

Vaga–Rak je veliki emotivac, koji dobro drži kontrolu, osim na ljubavnom planu gde pored sebe mora imati zrelu, odgovornu i organizovanu osobu kao podršku. Potreban je autoritet na polju emocija i snaga od voljene osobe. Koliko god je ovaj pripadnik ranjiv, zbog toga mu je potrebno neko ko će mu pružiti ruku i podići ga i dati mu “krila”.

Ovo su i veoma strastvene osobe, osobe koje veruju u okultizam, koje neguju veru i veruju u dobro. Veoma su zainteresovani za zdravlje i sve ono što ih može učiniti mlađim i produžiti im godine. Emocije ih mogu „ubiti ili ojačati“ i uvek će tu biti „mrtva trka“, ali kada pronađu osobu koja ih razume i voli, mogu postati vrlo mazni, ljupki, uvek vitalni i čili, skloni da sve mogu da drže pod kontrolom sa osmehom.

Nije neobično koliko god ova osoba teži mirnijem načinu života, da često nailazi na neočekivane životne promene. Nekako uz njih i postaju preko noći zreliji. Ovo je osoba koja nikad ne zaboravlja dobre ljude i svoju porodicu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.