https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/lav-1280x800.jpeg

Izuzetan spoj Vage sa širokogrudim teatralnim herojem Lavom daje osobu koja će vas prosto ostaviti bez daha. Vaga, podznak Lav rođena je da uspe. Ova muška kombinacija ima posebnu čar i harizmu na prvi pogled.

Izuzetna ambicioznost , autoritativnost i markatnost može se osetiti na prvi kontakt, ali ono što je sigurno da ova osoba odiše jednom posebnom energijom, snažnom i da želi da se dopadne drugima. Ovde su udružene dve snage, ona mila i druželjubiva Vage i ona temperametna i privlačna Lava.

Pred nama je osoba lepog glasa, veoma komunikativna, pristupačna, tip vođe, fotogenična (voli je kamera), i osoba koja od malena može pokazati koliko je interesatna i popularna. Zbog toga je teško da Vaga–Lav ostane u pozadini i živi „obično“.

Poseduje izuzetna estetska zapažanja,uslužnost, jak posrednički talenat i smisao za javnim radom. Ovo je osoba koja voli da uči i stalno radi na svojoj intelektualnoj nadogradnji. U njenoj prirodi i jeste velika superiornost i potreba za pobedom, izuzetna elegancija i maniri, iako i urban stil.

Može biti veoma buntovna do krajnjih granica i osoba koja ima prioritete da se rano osamostali ili napusti roditeljski dom. Često uz dosta muke dolazi do porodičnog mira, jer to polje traži i velika odricanja, ali joj je nekad teško da uklopi sopstvene težnje i jak ego sa prirodom prilagođavanja u porodičnim odnosima. Nije neobično da ima i teške porodične periode, ali da se sve završava na kraju dobro. Naravno, da osobina primanja poklona, komplimenata i lepe reči su za ovu osobu od velike važnosti i nemojte joj zameriti, jer tako nešto joj i stoji.

Vaga podznak Lav oseća da može puno i njena dominacija i ubedljivost nad drugima je posebno fantastična. Ona ide napred, i svesna je da može napraviti i ispuniti visoke ciljeve. Na polju finansija je praktična, ali ceni vrednost novca. Poslovno je veoma odgovorna, ozbiljno shvata sve zakazane obaveze i zna da mora da ulaže puno da bi bila najbolja. Uvek je prijatna i raspoložena za nove kontakte, ali voli i različit krug ljudi.

Trudi se da uvek bude nasmejana. Obožava slobodu u svim oblicima i ima idealistički emotivni stav. Ona sanja o velikim ljubavima, romantici na visokom stepenu, ali braku koji se fukcioniše na osnovu poverenja i obostranog prijateljstva. Voli otmena mesta, stalno se ulepšava i drži do sebe.

Može posedovati jak talenat za glumu, sport, ali i imati utisak da njen život često liči na „život na pozorišnim daskama“. Može imati mogućnosti da puno putuje i vidi različite delove sveta. Voli jasne dogovore, ali može biti veoma samokritična i sklona da želi više, bolje posebno profesionalno. Svesna je i da se mora puno toga odreći da bi bila ono što želi.

Ovaj snažan pripadnik Vage je izraziti vizionar, kreativac, ima jaka ubeđenja, principe i dobro se oporavlja posle kriznih perioda. Može biti veoma povezan sa rođacima i imati puno poverenje u sud tih osoba. Ljubav je stalna potraga za idealom, ali ova osoba ne želi bol, odricanja, pa kad joj se nešto ne dopada itekako počinje život od nule i traži ono što joj je potrebno. Ona uvek pati u sebi i ne želi da je ljudi vide neraspoloženu, bez šminke ili u lošoj fazi.

Svesna je da zaslužuje posebno mesto i da ima zvezdu vodilju. Ima „moć“ da bude obožavana, voljena od velike mase ljude, ali da utiče na sudbine drugih ljudi. Voli ljubav kroz reči, slike, lepe sms poruke, a beži od svega što je primitivno, staromodno i istrošeno. Obožava zabave, uživanja, voli da drugi očekuju od nje više.

Može biti veoma zainteresovana za estetsku hirurgiju. Potomstvo nikad ne planira, već ga dobija spontano što kod nje stvara i veću radost. Ne veruje da su deca razlog emotivnoj sreći, i trudi se da bude savremena. Nikad ne odustaju lako, posebno profesionalno.

Obrazovanje je veoma važno kod ove osobe i zainteresovana je da uvek čuje i sazna nešto novo. Veoma se kulturno ponaša i uvek poseduje neki stariji komad odeće i nameštaja koji je podseća na nešto aristrokratsko što je uvek i privlači.

Ne podnosi provokacije, ponižavanja i nerealne kritike. Ljubomoru leči radikalno. Uvek ima kutak u svom prostoru koji joj služi kao mesto oaze mira gde sabira svoje utiske. Veruje u život, ljubav,voli transformacije. Može biti dobar savetnik drugima i osoba koja voli da daje iskren savet. Materijalna sigurnost je veoma važna za ovu osobu. Zdrastveno veoma vodi računa o sebi.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.